Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel

205 Kirkbride Road, Mangere, zračna luka Auckland, Auckland, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Kupaonica Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Kupaonica Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Kupaonica Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela
Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotela Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Apartman
Područje zračna luka Auckland Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 69recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (69)
Razvrstati po:
Blanche S. Poslovni putnici Palau, 26. travnja 2015.
Taken care of

The staff The Cleanliness The Atmosphere
9,7
Although my stay was short. I stayed a couple of hours each way of my travel to Tonga on a business trip, it overall quite a good experience. I had mistakenly reserved the wrong date so the room was cancelled but when I called the next morning they were surprised but did come pick me up and welcomed me and were very nice about it. You can tell they take pride in their place. Everything needed was provided. I stated at a 1 bedroom both times. The first was 2nd floor and 2nd was 1st (ground) floor. Each time I thought the rooms were neat clean had all amenities (coffee tea microwave pots pans plates cutlery dish soap etc) ...nothing missing and boy was I glad for the warmer - I was freezing! but then again I am used to 80f and 80% humidity...
Jonathan S. Parovi New Zealand, 22. veljače 2015.
Good nights sleep

Clean - parking - nice
8
Good really clean what you expect
Colin T. Poslovni putnici Australia, 18. veljače 2015.
Stay at best western

Location location location
6,7
Fine friendly staff shuttle is great
Tyler H. Solo putnici United States of America, 23. siječnja 2015.
First Impression Of New Zealand

Close, Clean, Comfortable
9,3
Peter N. Parovi New Zealand, 2. listopada 2014.
Great spot

Convenient Comfortable C lean
10
Joe J. Parovi United Kingdom, 28. rujna 2014.
Good for one night near airport

Friendly staff, kitchenette and sky.
5
We stayed for one night, arrived from airport then next day was given a free ride to pick our campervan up. Overall it's ok for one night. Staff are friendly. Not much near by.
Peter N. Poslovni putnici New Zealand, 20. kolovoza 2014.
Pleasant Stay

Cleanliness Friendliness Location
10
The standard of this stay was excellent. The proprietors understand the business traveller. Free WIFI.
Robert M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 26. svibnja 2014.
well appointed clean room.

clean, modern, close to airport
6,7
A no fuss stay. Everything we needed was there.
Mark D. Parovi United States of America, 23. travnja 2014.
Did the job, but should have been cleaner

Proximity to airport, good internet access, kitchenette
5,3
Ronald M. Parovi Australia, 2. travnja 2014.
Near the airport, no restaurant

location, quietness
5,7
No serious issues

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - KupaonicaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - KupaonicaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - KupaonicaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - ApartmanBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - ApartmanBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - ApartmanBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - ApartmanBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - ApartmanBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - ApartmanBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - ApartmanBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - KupaonicaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - KupaonicaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Balkon/terasaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - KupaonicaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - KupaonicaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - KupaonicaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Eksterijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Interijer hotelaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska sobaBest Western BKs Pioneer Motor Lodge Hotel Auckland - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08