Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Grand Hotel

23 Austin Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Kupaonica Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotela Best Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotela Best Western Grand Hotel Hong Kong - Pub/salon Best Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotela Best Western Grand Hotel Hong Kong - Restoran Best Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotela Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Grand Hotel Hong Kong - Kupaonica Best Western Grand Hotel Hong Kong - Kupaonica Best Western Grand Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 396
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 2634recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2634)
Razvrstati po:
Ellen C. Solo putnici Hong Kong, 2. srpnja 2015.
Small room

Convenient
5,3
no more
Edmund C. Poslovni putnici Philippines, 2. srpnja 2015.
You get what you paid for

located near many korean restos, near a free bus to kowloon station , walking distance to mtr
6,3
The rooms were a bit small, the bathroom is quite tiny. I could hardly move. The place is located near 3 top korean restos in hongkong. It is also near lots of grocery and mini marts.
Matthew T. Parovi New Zealand, 1. srpnja 2015.
best little bed in TST

Location, Convenience, Price
8,3
The rooms are tiny if you are not accustomed to HK/Tokyo hotels. But it is efficient. The street has plenty of food options within 100m including a Park'N Shop opposite (no way to cook in room though). Excellent location for shopping in TST and a short walk to all forms of rail/bus/taxi transport. Have stayed several times and is excellent value for money. Will stay again.
Alex S. Parovi Philippines, 30. lipnja 2015.
value for money

clean room & staff are attentive.
7,7
satisfied but the room are small, 2 regular people can hardly move.
Hongru L. Parovi Singapore, 30. lipnja 2015.
Good stay

price, location, comfort
7,7
Wilasinee R. Parovi Thailand, 30. lipnja 2015.
Good location, clean room, near mass transportatio

Location, cleanliness, reasonable price
8,7
Dashzeveg L. Poslovni putnici Mongolia, 29. lipnja 2015.
Good

Good
9
Good nice
Cheng-Huan C. Parovi Taiwan, 28. lipnja 2015.
Hallway smelled like cigarettes

Location and price
6
Hallway had the smell of cigarette smoke, bed was hard and pillow was uncomfortable. Room was really compact with a tiny bathroom. Staffs seemed lost.
Flordelisa A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. lipnja 2015.
We were all itching something was on those sheets

We were all itching we checked the bed and we couldnt find anything but maybe the sheets
6
Henry L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. lipnja 2015.
disappointed with the hotel

given high floor
4
I was very disappointed with the hotel during these 7 days firstly our flight arrived early in the morning however unable to check in so me and my family have to wait a couple of hours waiting for the room in the lobbby. During this few hours the staff wasn't friendly at all and my son was told off by the conceige for lying down to drink his milk!! The moment we open up the room, the room was very small that it can't even open up a full size cargo bag!! There is no proper table neither is there a chair only a pathetic flip up table. Best of all i was badly bitten by bed bugs on all over my legs and hands!! After changing the bedsheets, was still bitten... Would not recommend and hotel is rated 2 star...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Grand Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - KupaonicaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Pub/salonBest Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestoranBest Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Grand Hotel Hong Kong - KupaonicaBest Western Grand Hotel Hong Kong - KupaonicaBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestoranBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestoranBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestoranBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestoranBest Western Grand Hotel Hong Kong - RestoranBest Western Grand Hotel Hong Kong - UlazBest Western Grand Hotel Hong Kong - UlazBest Western Grand Hotel Hong Kong - UlazBest Western Grand Hotel Hong Kong - KupaonicaBest Western Grand Hotel Hong Kong - KupaonicaBest Western Grand Hotel Hong Kong - KupaonicaBest Western Grand Hotel Hong Kong - KupaonicaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - PredvorjeBest Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Grand Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBest Western Grand Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03