ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Neue Gruenstrasse 28, Mitte, Berlin, Njemačka 10179 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotela Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Recepcija Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Kupaonica Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Interijer hotela Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restoran Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restoran Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restoran Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restoran Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Kafić Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotela
Područje Mitte Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 159recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (159)
Razvrstati po:
. Grupe 22. srpnja 2014.
Great Location,clean room,free wifi

Great Location easy access,free wifi,
8,3
Stay 5 nights at Best Western ...very good and comfortable only no fridge in the room ...
Yotam R. Parovi Israel, 21. srpnja 2014.
Quiet Location Hotel

Location, Standards, Value for Price
9,3
Kaele S. Solo putnici Australia, 29. lipnja 2014.
Comfortable and great location

Location
6,7
Cheehiong C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 14. lipnja 2014.
Good hotel. Money worth

Sizable room and bath room. Clean
8,3
My wife and child liked it. It took about ten minutes to the tube station.
Yoav E. Parovi Israel, 12. lipnja 2014.
Good Wifi connection, bad air-condition

Wifi
6
The room was very small, the air-condition did not work properly. It took 2 days for the staff to fix it (at first I was told that there wasn't any problem...) The staff was not service oriented and not too much friendly. The U-bahn is right across the street. There is a bakery and a cafe right across the hotel. Supermarket is a 5 minute walk.
David N. Solo putnici Malaysia, 20. svibnja 2014.
Comfortable

Quiet location with easy access to public transportation and cafes
7,7
Had a pleasant stay, rooms were clean and a decent size for the price. Good value. Minor drawback was that some of the rooms are in an annex building, so I had to cross the car park to get to my room.
Delicia S. Grupe Singapore, 25. travnja 2014.
A pleasant stay

Easily accessible, friendly and helpful staff, clean room
8,3
Nice
Joanna S. Parovi Australia, 23. travnja 2014.
Great location

the breakfast, well fuctioning room, no problems
8
Rodolfo S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. ožujka 2014.
first time in germany..definitely going back!

clean rooms, good location, friendly staff
9,3
It was our first time to try this Best Western hotel chain. I'm glad we did because it exceeded my expectations! Pia, one of the receptionists, assisted us from check-in to check-out. She even offered to print our boarding passes for us. The hotel's location was walking distance to the Spittelmarkt metro station, about 20/30-min walk away to Alexanderplatz (Alexa Mall). They had desktops at the lobby which you could use for free. Plus, the delicious complimentary lemon tea! The only downside was, since the area was kind of a hotel district, you could not see a lot of restaurants around. There were Chinese, German etc. Although there were a lot of pastry/coffee shops in the vicinity for breakfast.
Shiew S. Parovi Malaysia, 12. ožujka 2014.
value for money.

clean, comfort, easy access.
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Hotel am Spittelmarkt BerlinBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RecepcijaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Interijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KafićBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C06