Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Neue Gruenstrasse 28, Mitte, Berlin, Njemačka 10179 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Plesna dvorana Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotela Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Interijer hotela Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/salon Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restoran Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće
Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotela Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotela Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Okružje Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Posao Centar Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Ulaz Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/salon Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Recepcija
Područje Mitte Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 179recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (179)
Razvrstati po:
Lee W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. lipnja 2015.
Best Western stay is value for money.

Clean room, cozy and affordable
7
Good!
Sayedul A. Parovi Bangladesh, 8. lipnja 2015.
very good

Clean, comfortable and good service
9
Exciting
Jenine C. Solo putnici Australia, 5. svibnja 2015.
Disappointing

Breakfast was quite good and location wasn't bad and taxis arrived very quickly
4,7
Dissappointing I'm afraid. The room had a horrible smell, the air con didn't work and most of the staff just couldn't be bothered. One girl behind the desk replyed when asked a simple question that she had no idea and that was the end of it. The men wouldn't even give you the time of day. Wouldn't recommend this hotel at all.
Ingrid C. Parovi Germany, 25. listopada 2014.
Clean nice location hotel

Clean, friendly staff, easy parking
9
Staffs are friendly. The parking was easy. There was a parking meter right in front of the hotel. It was free from 10pm to 9 am next day. We had to leave anyways little before 10 am next morning. It was very convenient for us to walk over there less than a minute to pay for 30 minutes of parking. There is a cafe place where you can get coffee and breakfast right across the street. I got our coffee to go before our departure. We also had a few drinks at the Spanish restaurant right in the front. It was good that we didn't have to walk far to look for a bar. We stayed in the another building on the 1st floor. I like the clean modern room. But the WIFI connection was not that fast in our room. The bed was too soft for me though. Overall we liked the stay at this hotel.
Paolo S. Solo putnici Italy, 6. listopada 2014.
A quiet, inexpensive hotel in the heart of Berlin

It's quiet, not a posh design hotel but newly furnished, close to the underground and at walking distance to many Berlin must see
8,7
I was greeted by receptionist and got my room in a moment, I had a room at top floor as I had requested, which was very bright and quiet. The whole area where the hotel is is very quiet on weekends. Spittelmarkt is a new development area in Berlin Mitte, close to most of Berlin's must see.
David G. Parovi Australia, 1. listopada 2014.
Mature age Aussies

Close to the underground station. Within walking distance of major sites. Large comfortable room.
7,3
Good - the only problem we encountered was the fact that certain power points did not work all the time e.g. thought we were charging Lap Top etc and they didn't always charge so it appeared that all of the power points were not functioning 24 hours.
Tiziana M. Obitelji sa odraslom djecom Italy, 28. srpnja 2014.
Short trip with daughter

A nice location, near the underground and with caffeterias very close gor who chooses not to have breakfast in the hotel. The reception is friendly and the rooms are clean.
7,3
A nice stay. Relaxing hotel. The only problem is that the wi-fi in the room wasn't working all the time and when i told the reception they answered it had to be enpowered
Wong K. Grupe Singapore, 22. srpnja 2014.
Great Location,clean room,free wifi

Great Location easy access,free wifi,
8,3
Stay 5 nights at Best Western ...very good and comfortable only no fridge in the room ...
Yotam R. Parovi Israel, 21. srpnja 2014.
Quiet Location Hotel

Location, Standards, Value for Price
9,3
Kaele S. Solo putnici Australia, 29. lipnja 2014.
Comfortable and great location

Location
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Hotel am Spittelmarkt BerlinBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Plesna dvoranaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Interijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/salonBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - OkružjeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Posao CentarBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - UlazBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/salonBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RecepcijaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - PredvorjeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Interijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07