Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Neue Gruenstrasse 28, Mitte, Berlin, Njemačka 10179 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Restoran Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Plesna dvorana Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska soba Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotela Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Interijer hotela
Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/salon Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotela Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Okružje Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Posao Centar Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Ulaz Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/salon Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i piće Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Recepcija
Područje Mitte Broj soba: 244

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 203recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (203)
Razvrstati po:
Darja C. Parovi Latvia, 27. prosinca 2015.
good place poor equipment

place
7,7
There is no restaurant in the hotel, no food after breakfast, poor tee choice on reception. Main food facilities are closed on holidays and Sundays. So good for walking around, ~near to Friederichstrasse and Stadtmitte, very quiet hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer D. Solo putnici Australia, 16. listopada 2015.
Comfortable

Staff helpful, location good, food plentiful and tasty
9
I enjoyed my stay here - staff great, food great, location great as far as getting to and from anywhere. Two problems - one being wifi is not reliable and the second being there are. It enough restaurant located within walking distance for evenings.
Prijavi ovu recenziju
Veronica H. Grupe United Kingdom, 10. listopada 2015.
Good location, friendly staff. Overall would go ba

Clean, friendly, comfortable.
9
Very enjoyable .room comfortable, good size and very clean .staff approachable and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Lea C. Poslovni putnici Taiwan, 7. listopada 2015.
Will not go back to this hotel

none
5,7
1. WiFi didn't work during my stay. 2. Frontdesk unwilling to help me to ship my package while I was on a tight schedule for business travel! 3. Worst thing, I got a cold.
Prijavi ovu recenziju
Pelin E. Solo putnici Turkey, 28. rujna 2015.
nice hotel

Clean, good location and friendly staff
7
The hotel is nice but expensive. The price should include the breakfast. Wireless connection at the room was poor. It is close to Alexanderplatz so you can easily access the main attractions.
Prijavi ovu recenziju
Leehu Z. Obitelji sa odraslom djecom Israel, 7. rujna 2015.
A good value, great location hotel in Berlin

Staff is very friendly, cleanliness, breakfast
8,7
This is a value accommodation, make no mistake. It is well located In Berlin's Mitte quarter, a comfortable walking distance from museum island, the Berlin Dom and Nikolaiquarter. The rooms are tiny but clean. No fridge (or mini bar for that purpose), and no coffee-tea kit in the rooms, but their are air-conditioned and there is free wifi service. So - if you do not expect luxury - you'll probably be fine. On the up side there is a very good breakfast, and the staff are very nice and service oriented, and the hotel sits smack on an underground train station. In short - great for the budget minded traveler in Berlin.
Prijavi ovu recenziju
Tin C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 13. kolovoza 2015.
Good

Clean,hv air con, staffs are nice
9
The hotel is nice to live, it is very clean and the room is larger than we imagine. The hotel hs air-con,the stFfs are very helpful.
Prijavi ovu recenziju
May T. Grupe Myanmar, 11. srpnja 2015.
Just ok

All are just fine.
7,3
Prijavi ovu recenziju
Soe S. Obitelji sa malom djecom Myanmar, 7. srpnja 2015.
Acceptable

Warm receptionists,tidy rooms and pleasant stayed.
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Lee W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. lipnja 2015.
Best Western stay is value for money.

Clean room, cozy and affordable
7
Good!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Plesna dvoranaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Interijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/salonBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - OkružjeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Posao CentarBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - UlazBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Pub/salonBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RecepcijaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - PredvorjeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Interijer hotelaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Hrana i pićeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - RestoranBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - KupaonicaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Gostinjska sobaBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlin - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02