Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Hotel Causeway Bay

Cheung Woo Lane, Canal Road West, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Recepcija Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica
Područje Causeway Bay Broj soba: 258
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1680recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (1680)
Razvrstati po:
Alfred L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2015.
JUST BAD
2,7
i cannot believe this hotel is rated 4*. i can handle the old, small room and even broken spring bed. however, the staff look very disinterested they use their phone while serving customer, and even talk in their own language with their colleague and laughing while serving me. it seems they don't know anything about customer service. we are traveller with young children and we check out we ask for a porter to help with our luggage, we waited too long so i came down and ask where is the porter they said" we cannot find your room" oh come on! they don't even know their own hotel! and so we have to carried all our luggage down with their super tiny elevator and we have to do it 3 times up and down. i will not recommend this hotel to anyone i insist to staying away from this hotel.
Lo J. Solo putnici Singapore, 23. lipnja 2015.
hotel is easy to spot from timesquare

Food nearby, staffs and cleanliness
8
Stay was decent, there are lots of good food nearby if u explore the vicinity(200m-400m) radius. there are dimdimsum, local cafes and coffee shops. Its near timesquare(less than 5 mins walk), SOGO(3mins walk from timesquare) and its near METRO station Causeway Bay(timesquare entrance). View frm the hotel was excellent if u stay at higher floors. DO REMEMBER TO GO TO THE ROOFTOP POOL! located at level 37(only 1 lift serves level 37). Decent 4 stars hotel, paid ard 300USD for 2 nights twin sharing room.
Agus S. Parovi Indonesia, 21. lipnja 2015.
bad room n small
3
Actually i really dissapointed bout this hotel....dont stay here if u dont want dissapointed
Jui-Chieh H. Parovi Taiwan, 20. lipnja 2015.
Very good price with the location

The staff is nice and fluent with English and Mandrain. Walking hall way is quite hot.The alley outside of the hotel is a bit scary but still very convenient to many places.
7,7
Vanessa C. Solo putnici Hong Kong, 18. lipnja 2015.
Very bad service and unreasonable service provide

Best Western Hotel Causeway Bay
2
Derrick C. Poslovni putnici Philippines, 17. lipnja 2015.
Near MTR

It's near MTR, times square around 400-500m, clean room but very small, staffs are friendly
8
Very good
Kurt S. Poslovni putnici Germany, 17. lipnja 2015.
small rooms, need to be renovated

next to the centre, staff is friendly
5,3
this is not a 4 star hotel, compared with others should get 2 stars, small rooms, no shelf for clothes, bathroom extremely small, not a place to stay longer
Susanti S. Grupe Indonesia, 16. lipnja 2015.
so far so good

price, price, and price
7
Stanley B. Solo putnici Malaysia, 14. lipnja 2015.
Splendid location

Location, value, clean
6,7
It was a good location located about 400m from Causeway Bay MTR exit. It served the purpose of a reliable 4 star hotel in the city of Hong Kong for easy access with good value. If there was a downside, it would be that the rooms are arguably small.
Matthew C. Poslovni putnici United Kingdom, 14. lipnja 2015.
Poor value

Staff, location, Charm
4
The room was a glorified rabbit hutch. The jacussi was not working and the so called gymn was a broken down exercise bike/treadmill.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong KongBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PogledBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Prijevoz u bliziniBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obližnje atrakcijeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obližnje atrakcijeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obližnje atrakcijeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obližnje atrakcijeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obližnje atrakcijeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04