ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Hotel Causeway Bay

Cheung Woo Lane, Canal Road West, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupka
Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupka Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupka Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupka Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupka Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Recepcija Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupka Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 258
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1492recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1492)
Razvrstati po:
Chao-Yuan Y. Parovi Taiwan, 16. prosinca 2014.
One staff in reception desk is very impolite

Location
5
The room is the smallest one I have ever stayed in the world and one of the staffs in the reception desk is the most impolite women I have ever seen in the hotels.
King C. Parovi Hong Kong, 15. prosinca 2014.
JUST OK

location
5
The location was good, convenient and close to a lot of shops. But the area was so crowded, always pack with people. For this price I think it is overpriced, defiantly not a 4 star hotel, maybe 3 stars. The room was small, not so clean. I can see dusk and dirt on the carpet and bathroom.
Alex L. Poslovni putnici China, 12. prosinca 2014.
it's ok and closed to shopping center.

closed to shopping center
6,7
Sandra D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. prosinca 2014.
Not really happy with my stay at this hotel

walking distance to times square
4,3
We are not happy, the toilet is very small, the bath tub is half size of my husband, he cant even use it! the room is small too! we asked for a connecting room but still its very small. The food is not that great. wont come back to this hotel
Sandra D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. prosinca 2014.
not happy

very small bathtub, small room
4,3
We are not happy, the toilet is very small, the bath tub is half size of my husband, he cant even use it! the room is small too! we asked for a connecting room but still its very small. The food is not that great. wont come back to this hotel
Michelle L. Grupe Canada, 7. prosinca 2014.
Cramped room, uncomfotable bed

Location
6
Hotel is well situation in Causeway Bay close to Times Square but the hotel entrance was in a dingy dark alleyway that took a while to find. Rooms are clean but were much too small with little space to store luggage. Beds were uncomfortable- you could feel each individual spring poking into your back. If you can get past the room size, springy beds and gaudy decor, it's a decent hotel for the location and price.
Ng K. Poslovni putnici Hong Kong, 4. prosinca 2014.
Best value for location

Location, Best Value, Friendly Staff
7,7
Hua P. Grupe Malaysia, 3. prosinca 2014.
All good

Staff attitude good, best location, and confortable for stay
8
All good
Annie L. Parovi China, 29. studenog 2014.
Clean good location

Clean comfort good location
7
Clean comfort good location and valued for money
Mok S. Parovi Hong Kong, 27. studenog 2014.
good location

location, transportation, close to the mall
6,3
A very small room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong KongBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vruća kupkaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - PogledBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A08