Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West (MTR Sai Ying Pun Station Exit A1), Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitness Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitness Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazen Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazen Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Recepcija Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Recepcija Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restoran Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restoran Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restoran Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Apartman
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotela Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Predvorje Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazen Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazen Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restoran Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restoran Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restoran
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 432
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2211recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2211)
Razvrstati po:
Wee L. Grupe Indonesia, 27. kolovoza 2015.
Good value

Close to MTR and airport bus, also close to HK Macau Ferry terminal, good location with lots of shops around it. The hotel rate is very reasonable.
6,7
Overall it was pleasant and the staffs are quite friendly. I have read some reviews according the hotel and some complaints about the size of the room and so on... For me, with such rate... It was appropriate. Only on thing, with such semi bathroom, it would be good to have a shower than a bath tub in it, coz bath tub really made the bathroom stuffed. Because my niece had bathroom with shower, that is why I can see the comparison.
Prijavi ovu recenziju
Wee L. Grupe Indonesia, 26. kolovoza 2015.
It is overall a good hotel

the location is close to MTR and bus to airport, lots of shop around the hotel, the price is a g
7
Prijavi ovu recenziju
Kenji I. Solo putnici Japan, 26. kolovoza 2015.
not terribly bad but they can clean it better

helpful staff, proximity to the station, neighborhood
9,3
I had great service in the hotel. one thing I would suggest is to clean the bathroom better. the wall was moldy...
Prijavi ovu recenziju
Kenji I. Solo putnici Japan, 25. kolovoza 2015.
good hotel. the bathroom could be cleaned better.

helpful staff, neighborhood, proximity to a statio
9,3
I had great service in the hotel. one thing I would suggest is to clean the bathroom better. the wall was moldy...
Prijavi ovu recenziju
Nanda K. Obitelji sa malom djecom India, 25. kolovoza 2015.
Great location, horrible service

Location to mtr, decent breakfast and ??
5,7
it was ok. The hotel was close to mrt but was in the middle of real fish market and old town. The staff was just simply doing their job but doesn't give you an impression of providing service. At this price, I would say it was not value for money
Prijavi ovu recenziju
Jeremy B. Parovi United Kingdom, 23. kolovoza 2015.
poor value ok location

near to mtr
4,7
Prijavi ovu recenziju
Ruben D. Solo putnici United States of America, 22. kolovoza 2015.
Money's Worth!

Clean, Covenient, Friendly
9
Prijavi ovu recenziju
Yan Y. Solo putnici China, 18. kolovoza 2015.
crowded

mtr statiion
6,7
Prijavi ovu recenziju
Dany S. Parovi France, 17. kolovoza 2015.
Dissapointed

They checked on a daily basis that everything was OK but there weren't follow-up
4
Three of us arrived after midnight with our suitcases and a baby trolley, the hotel refused to help us with our belongings. During our stay (9 nights), we experienced electricity shortage many times and when checking out, our deposit wasn't immediately refunded (even though the room was checked and cleared!). We are not mentioning the room size (tiny) as it's quite common in Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Pan O. Parovi Hong Kong, 16. kolovoza 2015.
Helpful staff

Nice Staff, Close to MTR , Small Room
7
The Staff are really helpful and I enjoy my 6 days stays there. However, the bathroom is really too small!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Hotel Harbour View Hong KongBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitnessBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitnessBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazenBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazenBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RecepcijaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RecepcijaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - ApartmanBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - PredvorjeBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazenBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazenBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestoranBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitnessBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazenBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazenBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04