ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Kuta Beach

Benesari Street Pantai Kuta, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Kupaonica Best Western Kuta Beach Bali - Soba za sastanke Best Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Apartman Best Western Kuta Beach Bali - Pub/salon Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Kupaonica Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Apartman Best Western Kuta Beach Bali - Recepcija
Best Western Kuta Beach Bali - Bazen Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Bazen Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Pogled Best Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Balkon/terasa
Područje Kuta Broj soba: 144
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2331recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2331)
Razvrstati po:
Parovi 18. srpnja 2014.
Cleanliness and central located

Design of the room, staffs friendly and cleanliness
8,3
Good location to beach. Friendly and good speaking staffs Hotel very clean and in modern design.
Polakrit L. Parovi Thailand, 17. srpnja 2014.
Good hotel, close to Guta Beach

Nice view, Close to Beach, Good Services
9,7
Very good
Katherine R. Grupe Canada, 16. srpnja 2014.
Easy place to stay, close to the beach

Staff were very attentive, close to the beach, quiet
6,7
Natasia B. Parovi Denmark, 16. srpnja 2014.
Perfect and cheep place for a few days, near beach

cheep, wifi, near beach
10
Perfect, couldn't have wished for more, and it was cheep
Estee H. Grupe Singapore, 13. srpnja 2014.
Hassle free and simple

The price, the distance to the beach and the convenience stall nearby
5,7
Good for the price I pay. The hotel is close to the beach with many restaurants nearby. Staff was ok
Samantha W. Grupe Australia, 10. srpnja 2014.
Great city, Bali. Best Western average

Lovely view from rooftop Great location Friendly staff
5,7
Average. Staff friendly but extremly slow checkin/checkout. Very noisy! Rooms seem cheaply designed lots of noise from corridors early morning and evening and from outside. Food average particularily breakfast buffet. I stayed 3 days and must have connected to internet 40 times as wifi doesnt let you stay log inn! however, Great location. Really close to beach and eats.
Michael A. Parovi Australia, 6. srpnja 2014.
Relaxing

close to the airport , shops and beaches
7
the stay was fairly good, but we had issues with mosquito's in the room. there were too many in the room.
Yew G. Parovi Singapore, 30. lipnja 2014.
Clean, close to beach and airport

Clean, close to beach and airport
7,7
The stay is pleasant, Clean, close to beach and airport.
Melissa S. Solo putnici Singapore, 29. lipnja 2014.
Average stay worsened by poor cleanliness!

Location
6
The stay was average - basically you get what you paid for. So that was fine. Unfortunately it became bad very quickly, when I found an adult cockroach on my bed! Needless to say I headed for the recep, where the receptionist told me that they will send room service to handle the situation. Only when I requested for a change of room did he obliged. He was not apologetic, nor sympathetic. There was no service recovery whatsoever. WIFI was horrible. Every time the mobile screen turns off, you will have to do a re-login. Aside from the pest situation, I felt that in general, the room was unclean. I will not be heading back, nor will I recommend this hotel (KUTA branch)
Tarak D. Obitelji sa malom djecom India, 27. lipnja 2014.
Good, small but clean room

Good, small but clean room
7,7
Good, small but clean room

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Kuta Beach BaliBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - KupaonicaBest Western Kuta Beach Bali - Soba za sastankeBest Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - ApartmanBest Western Kuta Beach Bali - Pub/salonBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - KupaonicaBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - ApartmanBest Western Kuta Beach Bali - RecepcijaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - PogledBest Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Balkon/terasaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Pub/salonBest Western Kuta Beach Bali - KupaonicaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Pub/salonBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Soba za sastankeBest Western Kuta Beach Bali - Soba za sastankeBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Posao CentarBest Western Kuta Beach Bali - OkružjeBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Balkon/terasaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B08