Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Kuta Beach

Benesari Street Pantai Kuta, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Kupaonica Best Western Kuta Beach Bali - Soba za sastanke Best Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Apartman Best Western Kuta Beach Bali - Pub/salon Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Kupaonica Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Apartman Best Western Kuta Beach Bali - Recepcija
Best Western Kuta Beach Bali - Bazen Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Bazen Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Pogled Best Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Balkon/terasa
Područje Kuta Broj soba: 144
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2315recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2315)
Razvrstati po:
Michael A. Parovi Australia, 6. srpnja 2014.
Relaxing

close to the airport , shops and beaches
7
the stay was fairly good, but we had issues with mosquito's in the room. there were too many in the room.
Yew G. Parovi Singapore, 30. lipnja 2014.
Clean, close to beach and airport

Clean, close to beach and airport
7,7
The stay is pleasant, Clean, close to beach and airport.
Melissa S. Solo putnici Singapore, 29. lipnja 2014.
Average stay worsened by poor cleanliness!

Location
6
The stay was average - basically you get what you paid for. So that was fine. Unfortunately it became bad very quickly, when I found an adult cockroach on my bed! Needless to say I headed for the recep, where the receptionist told me that they will send room service to handle the situation. Only when I requested for a change of room did he obliged. He was not apologetic, nor sympathetic. There was no service recovery whatsoever. WIFI was horrible. Every time the mobile screen turns off, you will have to do a re-login. Aside from the pest situation, I felt that in general, the room was unclean. I will not be heading back, nor will I recommend this hotel (KUTA branch)
Tarak D. Obitelji sa malom djecom India, 27. lipnja 2014.
Good, small but clean room

Good, small but clean room
7,7
Good, small but clean room
Siti S. Grupe Malaysia, 25. lipnja 2014.
Awesome,despite the card access problem

The food,the staff,the comfy
7
Satisfaction despite that we always has problem with the access card,overall was satisfaction and awesome
Ong Y. Solo putnici Malaysia, 24. lipnja 2014.
Wonderful

Staff were friendly, nice & tidy room, wifi available in this hotel
9,3
It was a great experience location is strategic and close to beach.
Yi L. Parovi Singapore, 24. lipnja 2014.
Awesome

Clean, Friendly staff, value for money
6,3
Friendly staffs
Poh L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. lipnja 2014.
Family Hotel

The room is good for family with 2-3 young children, however the toilet is a little small and have no shelves for placing toiletries (shampoo, shower gel, etc).
6,7
The hotel is good for family but since its located along alley, you need to be extra careful when walking out to the main road. Perhaps because there's a vacant land next to the building, there was mosquitoes and my child had quite a couple of mosquitoes bites on his face and legs; luckily we had mosquito patch else i think it'll be worst. Overall, still pretty satisfied.
Mohamed Y. Grupe Singapore, 23. lipnja 2014.
Friendly staff, attend to any of your needs.

Friendly staff, nice clean room and walking distance to amenities.
8,7
Pleasant and wonderful. We have great time shopping and sight seeing.
Yoo H. Parovi Malaysia, 23. lipnja 2014.
the room is old

no
4,7
the room is old and the soundproof from the door to door is so bad.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Kuta Beach BaliBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - KupaonicaBest Western Kuta Beach Bali - Soba za sastankeBest Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - ApartmanBest Western Kuta Beach Bali - Pub/salonBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - KupaonicaBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - ApartmanBest Western Kuta Beach Bali - RecepcijaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - PogledBest Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Balkon/terasaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Pub/salonBest Western Kuta Beach Bali - KupaonicaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Pub/salonBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Soba za sastankeBest Western Kuta Beach Bali - Soba za sastankeBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Posao CentarBest Western Kuta Beach Bali - OkružjeBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Balkon/terasaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B08