ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Kuta Beach

Benesari Street Pantai Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Apartman Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Pub/salon Best Western Kuta Beach Bali - Kupaonica Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Posao Centar Best Western Kuta Beach Bali - Okružje Best Western Kuta Beach Bali - Bazen Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Balkon/terasa
Best Western Kuta Beach Bali - Bazen Best Western Kuta Beach Bali - Bazen Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Soba za sastanke Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Restoran Best Western Kuta Beach Bali - Hrana i piće Best Western Kuta Beach Bali - Hrana i piće Best Western Kuta Beach Bali - Gostinjska soba Best Western Kuta Beach Bali - Hrana i piće Best Western Kuta Beach Bali - Interijer hotela Best Western Kuta Beach Bali - Hrana i piće
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 144
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2515recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2515)
Razvrstati po:
Felix B. Parovi Indonesia, 21. prosinca 2014.
Good Stay

Clean, good location, comfort
8
Donna M. Solo putnici Australia, 17. prosinca 2014.
Excellent value

Comfort, location and the shower
9,3
It was excellent. Next to cafes, a short walk to the beach and a short walk in the other direction to all sorts of nightlife. Excellent value for money!!
Melisa J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. prosinca 2014.
review

nothing
4
Hui M. Parovi Singapore, 11. prosinca 2014.
normal

well designed room, has a lift, rooftop bar
6
Stayed only for a night. We were given a room which smelled so bad of cigarette smoke, after informing the reception they were kind enough to change a new room for us. It is just a stone throw away from Kuta beach
Ngon T. Parovi Vietnam, 9. prosinca 2014.
Excelent holiday home for group tourists

Good location, 5 minutes to beach, easy access to eating and shopping centers.
6,3
Wonderful short holiday
Niraj J. Poslovni putnici India, 7. prosinca 2014.
The hotel does not neet expectations.

location
5,7
Below average
Shu J. Parovi Malaysia, 2. prosinca 2014.
nice location

location, friendly staff
6
Carol C. Grupe Philippines, 2. prosinca 2014.
Good location

1. Good location 2. Good pool view 3. Breakfast OK
6,3
Location is very good. Near to beach & shopping malls. But noticed that towels are now grayish & needs to be replaced with new WHITE towel. Also, we requested for a packed breakfast (which is only a variety of breads) a day before our flight back to the Philippines but we waited for more than 30 minutes. The staff in the frontdest on that day is not accommodating.
Haziq S. Grupe Malaysia, 30. studenog 2014.
Worth It

Near to the beach, central located, and awesome infinity pool with nice view.
8
i actually stayed at this hotel for my very first trip to bali. what can say, i fall in love with the hotel infinity pool. the hotel is okay eventho the size of the standard room is small. it is easy to find since the hotel is located near to the beach area. Not with the beach, this hotel also near to several needed facility such as pharmacy and 24 hours shop. highly recommended and it is worth. how i wish to stay in bali for a couple of days.
Jeffery T. Parovi Malaysia, 29. studenog 2014.
Good

Room,Food ,Staff
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Kuta Beach BaliBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - ApartmanBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Pub/salonBest Western Kuta Beach Bali - KupaonicaBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Posao CentarBest Western Kuta Beach Bali - OkružjeBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Balkon/terasaBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - BazenBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Soba za sastankeBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - RestoranBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i pićeBest Western Kuta Beach Bali - Interijer hotelaBest Western Kuta Beach Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C04