Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2304recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (2304)
Razvrstati po:
Clement P. Poslovni putnici India, 1. veljače 2016.
Nice Stay At Oxford

The location is very central. Convineant to move around. Rooms are clean and spacious. Staff is very cordial
9,3
Very good. I loved it
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Poslovni putnici United Kingdom, 1. veljače 2016.
BWH stay

location,friendly,parking
7
very good
Prijavi ovu recenziju
Harbans S. Poslovni putnici Malaysia, 29. siječnja 2016.
Good Stay

Location, Price and Convenience
6,7
Good Stay
Prijavi ovu recenziju
Darren I. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 24. siječnja 2016.
Not good for kids

Food was good, room was large , free wifi
5,3
Location of the hotel isn't ideal for families with kids, in the evening the bars and street is all lighted up and when getting out at the hotel many girls approach you for massage and more , wasn't suitable for a 5 year old, the food was good but staff performance poor, if ordering food at night the room service is poor and the staff don't reply to your phone calls, wifi connection was alright and the rooms are clean. Would say it's a low 3star hotel designed for solo travelers who are looking for a good night out
Prijavi ovu recenziju
Ma. S. Solo putnici United Kingdom, 16. siječnja 2016.
Good

Staff friendly
7
Prijavi ovu recenziju
Lawrence L. Solo putnici United States of America, 14. siječnja 2016.
positives far outweigh negatives

staff, location, familiarity
7,7
i've stayed at the Oxford many times for many nights. definitely my 'go-to' home-away in manila. my latest stay was for most of the month of december. btw, the view from my suite was an excellent spot to view manila's multitude of fireworks on new year's eve. at the Oxford, the staff, especially doormen, bellmen and housekeeping, are exceptionally helpful and welcoming and the manager does all he can to make you feel your business is appreciated. and while i'd have to agree with those reviewers who suggest the place is looking a bit worn -- and it wouldn't hurt to replace half the sheets, towels, and carpets--beneath the blemishes it's still clean, still comfortable, and still welcoming. and i will be back.
Prijavi ovu recenziju
Richard G. Solo putnici Singapore, 14. siječnja 2016.
Good

Location, Hospitality and Ambience
9,3
My stay at Best Western Oxford was good. It can be Excellent if the following areas can be improved. 1) WIFI - at present it is only for single device, Can this be made available to multiple devices. When WIFI is connected to my handphone, I cant check emails or do work on my laptop. 2) Hotel Restaurant - The food served at the hotel restaurant needs to be improved both in terms of food choices and also taste.
Prijavi ovu recenziju
Salekin K. Solo putnici Australia, 13. siječnja 2016.
not good
2
not a good one
Prijavi ovu recenziju
Jin S. Solo putnici South Korea, 12. siječnja 2016.
Bad experience
2
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Paul M. Solo putnici Australia, 10. siječnja 2016.
Makati Stay

Friendly service, Location and room size
8,3
The hotel offers a great location for the night clubs, bars, local restaurants and the shopping districts, such as Green Belt and Rockwell’s. The staff members as usual are friendly and courteous, The room size is large compared to others I have stayed in within the same area and offer good value for money
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Plesna dvoranaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RecepcijaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport i aktivnostiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - KartaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04