Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Oxford Suites Hotel

Best Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitness Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ulaz
Mjesto: Makati Broj soba: 232
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1331recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1331)
Neil H. Parovi Australia, 8. travnja 2014.
wonderful hotel. Great food attentative staff

Food, cleanliness of the hotel, staff
9,3
Fantastic. I have stayed here three times now and have enjoyed each stay. I've said in another posting about the night clubs surrounding the area. There's plenty if that's your thing. It's close to fast food and other useful stores.
Daniel K. Poslovni putnici United States of America, 6. travnja 2014.
not worth it

location
6,7
Bugs infested. Noise distraction at all hours.
Peter S. Poslovni putnici United States of America, 4. travnja 2014.
So-so

Location only.
5,7
The stay was okay I suppose.
Stephen C. Parovi Australia, 1. travnja 2014.
Good hotel, room was ok

close to bars/restaurants, nightlife and shopping close by
6,7
Ok room good size, close to everything there in burgos street
Leif M. Poslovni putnici Norway, 24. ožujka 2014.
A well functional hotel located in Makati

location, great rooms and staff
8
The hotel gives great accommodation and are located in the heart of Makati's night life and only few minutes from greenbelt another place with great restaurants and bars - also Glorietta shopping mall is just 15minutes walk away
Michael B. Solo putnici United Kingdom, 24. ožujka 2014.
Friendly efficiency

Location, Staff, Location
8,7
Great stay, quality staff, ideal location. A short stay made very easy and comfortable by staff who understand customer needs without being too pushy. I will be back.
Robert L. Parovi United States of America, 22. ožujka 2014.
It was OK

Business Center
8,7
The room was excellent and the place is centrally located. Only negative thought is the price for laundry service is very expensive compared to other hotels I have stayed in
You W. Grupe Malaysia, 20. ožujka 2014.
Great Hotel

Good Loaction, Friendly & helpful staff * Value for money
8,3
This is my second visit to this hotel and the rooms are still clean and well kept with comfy bed. The location is great withs lots of restaurant & Bars within walking distance. i will strongly recommend my friends to stay if they want too.
Jeff S. Obitelji sa malom djecom Canada, 11. ožujka 2014.
Enjoyed the stay

Had a great view of the whole city, the buffet breakfast was very good and the staff was friendly.
9,7
We were only at this hotel for 2 nights and everything was what I expected from a Best Western which is why I chose it.
Kian Z. Grupe Germany, 10. ožujka 2014.
always the same.close to bars good value for money

location, location, location
6
value for money, close to seedy bars. friendly staff. internet access

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3C01