ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitness Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ulaz
Područje Makati Broj soba: 232
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1453recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1453)
Razvrstati po:
Shahid H. Solo putnici United Kingdom, 16. kolovoza 2014.
Its worth the 60 usd a night !

location / price / size
7,7
As expected ... 7 / 10 ....
Talal A. Grupe Saudi Arabia, 8. kolovoza 2014.
not good for human use

bad smell rooms not clean bad hotel
3,3
Jee K. Poslovni putnici Malaysia, 7. kolovoza 2014.
quiet hotel situated at busy center

easy transportation,happening area, 24 hours food shop
8
justshophouses feel comfortable and keep returning
Seng P. Solo putnici Hong Kong, 3. kolovoza 2014.
Great location in price

Price, location, and hassle free
7,7
you literally walk out into night life
Seng P. Solo putnici Hong Kong, 1. kolovoza 2014.
Can't beat this location

Location, high floors, and safe in rooms
7,7
stay was great. no hassles.
Craig M. Parovi Australia, 26. srpnja 2014.
Average room for what we paid.

Eventhough having to ask, them giving me a shower before I flew later that night. High floor. Free gym workout.
6
A bit disappointed with my stay at the Oxford. After staying at the Tropics Best Western in Boracay I was expecting the same great stay. It was ok, but not great. The room was not the same as shown in the picture on the website. The air conditioner was old, broken and icey. It got fixed but with the amount I pay per night you would think they could afford a new one! Also it is nice to be offered than to have to ask for things. And early check in... I arrived at 8am,tired and worn out from an overnight flight, they said a room was available by 10am but i would have to pay an extra 1000 peso, I paid 4 times that much to stay, asking for more is just greedy. Probably give it a 5/10.
John I. Parovi Australia, 26. srpnja 2014.
Staff are great

Staff were welcoming and very helpful. Breakfast is lovely
7
Good value for money, a great spot for singles due to the location. Enjoyed the stay and would stay again.
Dennis P. Solo putnici Australia, 24. srpnja 2014.
Great Accom.

Location, Value, Staff
10
For what I was looking for the location was great. A steady 15 minute walk to Greenfields shopping and in amongst the night life for the evening.
Abdulaziz A. Solo putnici United States of America, 24. srpnja 2014.
bad hotel

nothing
10
Jee K. Poslovni putnici Malaysia, 23. srpnja 2014.
clean ,good location easy access to transport

quiet within busy area, food available nearby, no problem of transport
8
not recommended for family because of it nearby entertainment activity.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3A05