Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2446recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (2446)
Razvrstati po:
Ahmad Y. Solo putnici Malaysia, 1. svibnja 2016.
nice city hotel
4,7
Nice city hotel located in hotspot area and near to shopping mall
Prijavi ovu recenziju
Gerhard B. Poslovni putnici Germany, 30. travnja 2016.
Everything good there
6
Good location for nightlife ,if you not feel bothered by the "man enhancement" dealer in the street and the ladyboys with their offering special services. not funny:the airport shuttle by the hotel with 1200 PHP ,while you can have the metered taxi to the airport for 300 PHP.
Prijavi ovu recenziju
Quynh H. Poslovni putnici Vietnam, 29. travnja 2016.
Unprofessional hotel
3
Staff friendly but unprofessional. Receiptionist took half an hour to check out. Staff cleaning room need to remind them by writing on paper, i stayed there for 2 weeks, but one day they forgot give me small tissues, one day forgot water, one day forgot refill mini bar. Breakfast is awful.
Prijavi ovu recenziju
Julio G. Parovi United States of America, 27. travnja 2016.
1,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Henry Y. Parovi United States of America, 27. travnja 2016.
Not Bad
5,7
Not bad for the price. Located in makati but near all the bars. Would not recommend for couples but good for singles.
Prijavi ovu recenziju
Napoleon O. Parovi Philippines, 26. travnja 2016.
good
6,7
good
Prijavi ovu recenziju
Adel A. Parovi Kuwait, 25. travnja 2016.
Nice location
5,3
Clean hotel wirh free breakfast and good location for night life
Prijavi ovu recenziju
Bryan M. Parovi New Zealand, 25. travnja 2016.
My stay
5,3
A great hotel with friendly staff. However I often wonder what hotel maintenance staff do, in this hotel room there were several items that needed maintenance, just simple little things that were so easy to fix, eg toilet not flushing properly, door stop hanging on door, air conditioner rattling, hand basin steel plug not working, these didn't detect from our stay but I just wonder why they are left unattended too
Prijavi ovu recenziju
David J. Parovi New Zealand, 25. travnja 2016.
explore a new area.
5
Having a look at the entertainment area, was surprised that it is only a small area and the traffic is not blocked off to allow a walking street atmosphere.
Prijavi ovu recenziju
Guerric P. Solo putnici France, 23. travnja 2016.
kind staff but old hotel
4,3
The hotel was only OK. Not very clean, and very old looking room. No flatscreen TV in the executive room.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Plesna dvoranaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RecepcijaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport i aktivnostiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - KartaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03