Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitness Best Western Oxford Suites Makati Manila - Recepcija Best Western Oxford Suites Makati Manila - Plesna dvorana Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sadržaji Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke
Područje Makati Broj soba: 232
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2018recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (2018)
Razvrstati po:
Clair M. Solo putnici United States of America, 27. kolovoza 2015.
Great place for price

Staff is great
9,3
This is a gem. The breakfast buffet is the best much better than the top name hotels. I recommended highly
Prijavi ovu recenziju
Craig S. Solo putnici Canada, 26. kolovoza 2015.
Professional meets expectations

People, aircon, large room
8
This hotel has seen better days, but it is held together quite well by good staff and service. Situated in the red light district i think it appeals for men who want to hit the bars or business travelers who want to be close to the financial district, but want an affordable hotel. I liked the silent air con, the big room. The hotel performs well, i suppose it is priced very fairly if you are using US$s to pay. Over the last 15 years i have stayed here many times and have never had a problem.
Prijavi ovu recenziju
Heather W. Poslovni putnici Australia, 25. kolovoza 2015.
near the airport

close to airport, staff,
5,3
ok
Prijavi ovu recenziju
Guberman J. Parovi United States of America, 23. kolovoza 2015.
Makati tucked away

The view room comfortable breakfast
9,7
Spacious room with a nice view of Markati clean and comfortable.about what to expect from a best western.
Prijavi ovu recenziju
Haydn S. Parovi United Kingdom, 23. kolovoza 2015.
good stay but breakfast limited

lovely room. spot on location
7
Great. Breakfast limited
Prijavi ovu recenziju
Lennard P. Poslovni putnici Australia, 23. kolovoza 2015.
Good enough

Location, price, cleanliness
7,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Heather W. Poslovni putnici Australia, 23. kolovoza 2015.
airport ease

staff, room, close to airport
6,7
terrible street and sleezy sourroundings
Prijavi ovu recenziju
Rhosty Z. Parovi Philippines, 22. kolovoza 2015.
everything is ok except for the receptionist

big room, near to everything
5,3
everything was ok however the receptionist when we arrive is rude and stupid at the same time her name is Maui she dont know how to handle guest specially like us who arrive 3am from long and tiring flight very stupid and sarcastic even threathen us that she have the power not to accept us after we had clear reservation in booking and we even pay cash because she say its not deducted in the card so ok we give her the money then she make issue again with deposit...really shes irritating and not helpful she should find job somewhere else not in customer service related job
Prijavi ovu recenziju
Harbans S. Poslovni putnici Malaysia, 22. kolovoza 2015.
Good Stay

Location Price and convenience
6
Good Stay ...Bed was a bit uncomfortable
Prijavi ovu recenziju
Lawrence L. Solo putnici United States of America, 17. kolovoza 2015.
my old standby is still a winner

The staff. The convenience. The value. I have probably lived at the Oxford suites for a total of four months over the last three years. my respect and friendship with the staff is mutual.
8,3
I usually stay at the Oxford for weeks at a time. My last stay was only for a few nights but it was as good as ever. and I will be back .
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Oxford Suites Makati Manila - RecepcijaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - RecepcijaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Plesna dvoranaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport i aktivnostiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - KartaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08