ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ulaz Best Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitness Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Okružje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Okružje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Okružje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Okružje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Okružje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sport i aktivnosti
Područje Makati Broj soba: 232
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1704recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1704)
Razvrstati po:
Stuart L. Solo putnici United States of America, 28. siječnja 2015.
Hmmm

Breakfast buffet, friendly staff, location
7
Ok, too many ladyboys hanging out in front and mattress was bad and no hot water
Adel A. Parovi Kuwait, 27. siječnja 2015.
Nice location to stay

Clean room nice breakfast with good location
8
Chad K. Solo putnici United States of America, 27. siječnja 2015.
1 night stay

staff,clean, location
9,7
my stay there was very good
Norazlina R. Solo putnici Singapore, 26. siječnja 2015.
Just Right There

Location, Reception and Concierge
8
It was just one night stay in Makati after travelling to Bohol. The hotel was simple, just right in Makati, Burgos Street where all the clubs are in. I was with a girl friend of mine so we didnt really hang around the street that much. The area was easy to grab a taxi to go to Greenbelt/Landmark/Glorietta for shopping. Room was old but it gave you the English feeling. My friend said there is a smell from the carpet but I didnt smell it so I guess it wasnt that bad. Breakfast was good and staff were friendly. For the price I paid, I think its worth it.
Leow S. Solo putnici Singapore, 26. siječnja 2015.
location,big room,near amenitity

good value hotel
7
big rooms welcome drinks locations many bars beside.
Leow S. Solo putnici Singapore, 25. siječnja 2015.
big cleans room

good location with many bars
6
big room, welcome drinks, nearby cafe and bars great locations.
Leow S. Solo putnici Singapore, 25. siječnja 2015.
good locations hotel

big room with nice breakfast
6
great location within the red lights district many pubs and bars 24/7 lcoations
Jaymie M. Parovi Philippines, 23. siječnja 2015.
topfloor suite

location, comfort , cleanliness
8,3
our stay was very relaxing, convenient to strategic places and comfortable. The room we got at the 26th floor had the best view of the city by nighttime !
Zeneth F. Solo putnici Philippines, 23. siječnja 2015.
just okay

lication
7,3
A litle disappointed.
Adel A. Parovi Kuwait, 19. siječnja 2015.
Good location

Nice location and its in night life area and have big rooms
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - UlazBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3B06