Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitness Best Western Oxford Suites Makati Manila - Recepcija Best Western Oxford Suites Makati Manila - Plesna dvorana Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sadržaji Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke
Područje Makati Broj soba: 232
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1976recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1976)
Razvrstati po:
Kevin M. Parovi Canada, 27. srpnja 2015.
2nd visit..... No 3rd

Staff were friendly
6,3
Elevators were slow and one had been out of service fore more than 2 weeks causing inconvenience to many guests. Management does not seem worried about fixing it anytime soon.......no AC in the elevators or common corridors. Interiors dated and are in a desperate need of an update and or renovation. With another Best Western only 2 blocks away I am surprised they have the franchise name attached here........
Prijavi ovu recenziju
Radek L. Solo putnici Czech Republic, 26. srpnja 2015.
Located well with access anywhere

Location, staff, nightlife
6
Very convenient location with access anywhere, heart of Makati with possibility of night life
Prijavi ovu recenziju
Kai H. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2015.
nice comfort

room
5,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Basil C. Obitelji sa malom djecom Qatar, 25. srpnja 2015.
A bit tired

the location the room size and wifi were all good
7
after a long flight it was good to get to a big enough room to relax but the lift was so slow that walking 9 sets of stairs would have been quicker... Too slow... The water shower was a great pressure and washed away the travel Blues but the bath floor was buckled and moved as it is getting old and tired and needs renovation or repair... A good place but getting tired.
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey P. Poslovni putnici United Kingdom, 25. srpnja 2015.
Location but not a lot more

Location, Location, Location
6,3
I've stayed here several times but now this hotel is certainly showing its age and lack of management care - certainly NOT up to the standards of this hotel chain. From faulty elevators that leave you stranded for up to 15minutes, damp and fungus smelling rooms (we had several people staying in several rooms and 50% of the team had to switch rooms) to the person preparing eggs at breakfast which was a joke given he couldn't give a damn and little regard to the guests, not exactly a hotel I think i'll continue to use. Its only positive is the location to make it easier avoid traffic in the mornings, apart from that little else.
Prijavi ovu recenziju
Dr R. Poslovni putnici Malaysia, 24. srpnja 2015.
Great location and cozy hotel

good entertainment, choices of restaurant and happening
8,3
Great and enjoyed it. However, the lifts was slow and only two out of three working.
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey P. Poslovni putnici United Kingdom, 21. srpnja 2015.
Location and nothing else

Location x 3
5,3
I've stayed here several times but now this hotel is certainly showing its age and lack of management care - certainly NOT up to the standards of this hotel chain. From faulty elevators that leave you stranded for up to 15minutes, damp and fungus smelling rooms (we had several people staying in several rooms and 50% of the team had to switch rooms) to the person preparing eggs at breakfast which was a joke given he couldn't give a damn and little regard to the guests, not exactly a hotel I think i'll continue to use. Its only positive is the location to make it easier avoid traffic in the mornings, apart from that little else.
Prijavi ovu recenziju
Marilina M. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
Excellent

Food
7,3
Nice
Prijavi ovu recenziju
Gesile Y. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 17. srpnja 2015.
Vacay 2015

Staff courteousness, professionalism, and helfulness
8,3
It was very nice. Our suite wss Quite, clean, peaceful. Staff service was overall a 4.
Prijavi ovu recenziju
David H. Solo putnici United States of America, 15. srpnja 2015.
Outstanding

Location
9
I have seen some bad reviews on this hotel but I had no problems at all, check in took less than 5 minutes, the room was very clean, the staff may have been the best I have seen in Manila. I will be honest the hotel is in the middle of the Red Light zone so if you're a family you my want to look for another Hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Oxford Suites Makati Manila - RecepcijaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - RecepcijaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Plesna dvoranaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport i aktivnostiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - KartaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04