Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitness Best Western Oxford Suites Makati Manila - Recepcija Best Western Oxford Suites Makati Manila - Plesna dvorana Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sadržaji Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke
Područje Makati Broj soba: 232
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1943recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1943)
Razvrstati po:
Stuart J. Solo putnici New Zealand, 3. srpnja 2015.
Great overnight stay

Location,loation location
8,3
The hotel is obviously not new,but my room was clean,it had comfortable bed,the staff were pleasant and efficient.One of the better priced horels around that area,and perfect location for the bars and nightlife.Very guest friendly.The night i stayed in Best western they had a fantastic band in the lobby lounge.I didnt eat at the hotel so not sure what the food was like.Would certainly stay at this hotel again
Leng P. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2015.
very good for traveller for work assignment stay

It is right in a commercial arra n yet hv many things for entertainment
7,7
Very pleasent n good
Duncan A. Parovi United Kingdom, 29. lipnja 2015.
handy location for all things

price ,location,helpful staff
8,7
John W. Solo putnici New Zealand, 28. lipnja 2015.
Happy with my stay

They upgrade me. The food. Location
8,7
No complaints. Upgraded to a great room. The breakfast was delicious. The aircon ok but the vent loose and fall off. Otherwise very satisfied
Virgilio R. Solo putnici Portugal, 28. lipnja 2015.
Nice hatel in good location

Location, room size and free wi-fi
6
Overall I did have a good stay in this hotel. Stayed many times in hight floor. The elevators are too slow. This time the wi-fi also slow.
Andreia P. Parovi Macau, 27. lipnja 2015.
Best Western Oxford Suites Makati

Clean, dim light and toilet was big
5
First impression, it was the weird side of makati and i wish i chose a better location!!! Overall, inside the hotel it was good. I liked the room but needs better linens as the photo shows it as a really good room but when i arrived it was quite disappointing. Also, the toilet is big but there are crockroaches! Cmon...three star..keep up with your standards please.
Joseph W. Parovi United States of America, 27. lipnja 2015.
Great Location, Nice breakfast, Comfortable bed.

Location,Room,Breakfast
7
The location was most excellent! Right in Main District, Meet up with friends at heckle & jeckel for great food and drinks, Clean and comfortable room, smoking allowed on upper floors for decent views. Only problem was the elevator, it would stop on various floors and was drunk! Lol. Good hotel! 3.75 stars for me! Aloha, Joe
Leng P. Parovi Malaysia, 24. lipnja 2015.
Excellence location near to city center n fun

Location n the night life in a commercial area n feels safe
8
Great place if you dont need to travel too far becoz of the traffic jams. Otherwise great hotel n value for money with excellence hotel rooms
Ismael D. Poslovni putnici Spain, 23. lipnja 2015.
Surprise

Best Western Oxford Suites Makati
2
This is a second part of my previous review since i stayed twucw in the same week, actually in my first stay had no problem like all the other seversl before, the reason why the " manager " said that he didn't talk to me the first time is basically because he didn't want to admid in frint if the front desk staff that he had offered me to stay in the hotel at the same rate than the agoda promotion. . A simply apologize would have been enought instead of lying. One less regular guest for u guys. Thank you
Mai T. Poslovni putnici Vietnam, 23. lipnja 2015.
Not worst money

Best Western Oxford Suites Makati
4,3
Nothing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Oxford Suites Makati Manila - RecepcijaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - RecepcijaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Plesna dvoranaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkružjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport i aktivnostiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - KartaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - SadržajiBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06