ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotela Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska soba Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastanke Best Western Oxford Suites Makati Manila - Posao Centar Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restoran
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitness Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Predvorje Best Western Oxford Suites Makati Manila - Ulaz
Područje Makati Broj soba: 232
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1482recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1482)
Razvrstati po:
Mark R. Parovi Australia, 13. rujna 2014.
A very comfortable stay

Staff friendliness, staff efficiency, room quality
9,3
Stayed for two nights in executive queen room. The room was well appointed and very clean. Location in Makati was ideal. Airport pickup was smooth and the car clean and driver very courteous. The staff were very friendly, helpful, efficient and courteous. I recommend the Oxford Suites as good value.
Kian Z. Poslovni putnici Germany, 12. rujna 2014.
again the same hotel

friendly staff, familiar staff close to entertainment
6,3
value for money, considering you are in manila. dont expect high standard but everything works more or less ok
Abdulmajeed B. Solo putnici Saudi Arabia, 8. rujna 2014.
nice location

staff were friendly good location
7,7
Timothy Y. Solo putnici United States of America, 8. rujna 2014.
Easy convenience

Staff, Location, value
8,3
Good location, great staff, comfortable rooms
Raju B. Solo putnici Singapore, 8. rujna 2014.
Good Location , No good food , Good staff

Good location , good staff and big rooms
7
Perfect for night life .If you are family person with kids try different hotel. if you are night life lover best place to stay
Nasser A. Solo putnici Saudi Arabia, 5. rujna 2014.
dont provide suugar coffee in the room

evry thing geting dowen not as before
6,7
it was not bad but not good
David T. Solo putnici Australia, 31. kolovoza 2014.
reliable as usual

location, price and cleanliness
7,3
No complaints, I'll keep coming back!
Joseph D. Solo putnici United States of America, 31. kolovoza 2014.
Wouldn't stay there again

food was decent for the area, staff seemed nice, great location
6,3
Overall, I wouldn't stay here again. The rug in the room smelled terrible and was in need of a cleaning. The towels were old and need to be replaced. My internet password kept expiring and I had to call for a new one every day. The staff was very nice and helpful though, and the location was excellent. I was a bit disappointed but the hotel served its purpose for me. I haven't stayed other places in Manila, but I would definitely try something different next time.
Stephen C. Parovi Australia, 26. kolovoza 2014.
3rd stay here

Location, Staff, Room
6
stayed here a few times now due to its location mainly...the rooms are quite nice although the wifi is a little dodgy sometimes and can only connect 1 device. Pretty good as a budget hotel and is close to bars just downstairs and girls if your into that.
Yuta A. Poslovni putnici Japan, 19. kolovoza 2014.
nice place

none
8
total balance good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Eksterijer hotelaBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gostinjska sobaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Spa centarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Soba za sastankeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Posao CentarBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestoranBest Western Oxford Suites Makati Manila - Dvorana za fitnessBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - PredvorjeBest Western Oxford Suites Makati Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3A07