Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Plus Hotel Steglitz International

Albrechtstrasse 2, Steglitz - Zehlendorf, Berlin, Njemačka 12165 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Restoran Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao Centar Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Restoran Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Restoran Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska soba Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Predvorje Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Plesna dvorana Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Restoran Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Pub/salon Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Interijer hotela Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Pub/salon Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Predvorje Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Eksterijer hotela Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Restoran Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Interijer hotela Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Tlocrti
Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Obližnje atrakcije Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Restoran Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Pub/salon Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Soba za sastanke Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Soba za sastanke Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska soba Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Hrana i piće Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Obližnje atrakcije Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Recepcija Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Eksterijer hotela Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Soba za sastanke Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska soba
Područje Steglitz - Zehlendorf Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 41recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (41)
Razvrstati po:
Geniva P. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 24. srpnja 2015.
Berlin Best Western Plus Hotel Rating

Location, great shops, and friendly staff
7,7
My stay at the Best Western Plus Hotel Steglitz International was good. It was a great location to all of the malls, great restaurants, and across from the tram station. It is a few stops away from the CinaPlex movie theater that offers the latest movies in English. There is another movie theater within walking distance, but it does not offer movies in English. We never ate at the hotel, so I can not comment on the food, but there are several restaurants and stores within walking distance.
Prijavi ovu recenziju
Michel C. Parovi Sweden, 21. lipnja 2015.
Bw berlin

The room was very luxary, big space, water bed , and clean.
9
Prijavi ovu recenziju
Tor M. Solo putnici Norway, 10. svibnja 2015.
Solo stay in Berlin

location with subway in the same building, price and staff
7,7
Very nice hotel with connection to a subway station in the same building, also a cheap parking house in the same building, I myself traveled with car and this worked out fine. I had a Junior Suite and it was really big, looked clean and had a waterbed. Overall i was very happy with my stay, The location is great due to the subway but i would probably choose to hotel closer to the city center for my next Berlin stay anyways :-)
Prijavi ovu recenziju
Garnyaluck P. Poslovni putnici Thailand, 9. ožujka 2015.
n/a

n/a
9
Prijavi ovu recenziju
Garnyaluck P. Poslovni putnici Thailand, 8. ožujka 2015.
n/a

n/a
9
Prijavi ovu recenziju
Indrek N. Parovi Estonia, 21. kolovoza 2014.
Good quality & amazing service

Room size, location, cleanliness
9,3
Hotel staff is amazing, they are very helpful. We loved the room and its size. Also the location was superb. Food store is next door and open until midnight. The only thing that we think was missing - coffee & tea in the room as breakfast was not included in the room price
Prijavi ovu recenziju
Stefan G. Poslovni putnici Netherlands, 23. srpnja 2014.
Nice central hotel for shopping.

Location, price and friendliness
8,7
Stayed one night in a junior suite. A bit old fashioned, but a the room was clean and tidy. No bath, but the shower / toilet was clean and modern. Good water flow and temperature. Food in the restaurant was not expensive, and good. Restaurant was empty, but that might have been the time. I came in after 20:00.
Prijavi ovu recenziju
Carole B. Parovi United States of America, 6. siječnja 2014.
Excellent Hotel

Staff, room accommodations, general atmosphere
9,3
Excellent stay. We would highly recommend the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Christopher M. Solo putnici United States of America, 16. prosinca 2013.
I was not disappointed by anything at this hotel

breakfast, service, location
10
Fantastic...the staff were great, including delivering several personal messages in a very timely manner...very helpful...a top notch hotel
Prijavi ovu recenziju
Samantha T. Grupe Singapore, 26. studenog 2013.
Excellent and Stress-Free

Friendly, Helpful, Kind
8,3
Excellent Service, Always with a smile and always willing to go the extra mile. Room is as like all standard rooms. Perhaps only downside is that it doesn't have a hot water kettle in each room.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - RestoranBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao CentarBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - RestoranBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - RestoranBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska sobaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - PredvorjeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Plesna dvoranaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - RestoranBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Pub/salonBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Interijer hotelaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Pub/salonBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - PredvorjeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - RestoranBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Interijer hotelaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - TlocrtiBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Obližnje atrakcijeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - RestoranBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Pub/salonBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Soba za sastankeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Soba za sastankeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska sobaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Hrana i pićeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Obližnje atrakcijeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - RecepcijaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Eksterijer hotelaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Soba za sastankeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska sobaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Soba za sastankeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska sobaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska sobaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - PredvorjeBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Pub/salonBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Interijer hotelaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Interijer hotelaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Interijer hotelaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska sobaBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao CentarBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao CentarBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao CentarBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao CentarBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao CentarBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao CentarBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Posao CentarBest Western Plus Hotel Steglitz International Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08