Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Sun Sun Hotel

No. 14-16, Praca Ponte E Horta, Grad Macau, Makao 00853 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Apartman Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba
Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Interijer hotela Best Western Sun Sun Hotel Makao - Obližnje atrakcije Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salon Best Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salon Best Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salon Best Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salon
Područje Grad Macau Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1836recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1836)
Razvrstati po:
Vresy W. Grupe Indonesia, 25. srpnja 2015.
Bestwester is really best!

Spacious room, good location, clean
7,7
All is good and worth it! Gonna comeback again for sure
Ricky P. Parovi Philippines, 23. srpnja 2015.
Sun sun Hotel were all stuff almost is filipino

The room is big, The water situation is also good, Good stuff preformance
6
We stayed for 3 days in sun sun hotel. First day was in Senado Square we walk along the street, we went to Venetian on our second day, Macau Galaxy on our last day. We learn also from Filipino who works there from the Hotel and the guy who work in Galaxy. I truly believe that filipino is a Hardworking.
Go J. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
good location. clean room. enough space

location. good staff. clean room
9
The staff were very helpful. Clean room.
Wong F. Parovi Malaysia, 22. srpnja 2015.
Comfotable Hotel

lLocation, Shopping & Casino
9,3
Kwai F. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. srpnja 2015.
Economic and convenient location

near to visiting point, easy to get food
7,7
good environment, quiet. having a small park in front of the hotel. can do some exercise and chit chat with the local resident at the garden.
Agung T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Excellent location

Perfect location. Excellent room with bathtub and nespresso coffee. A lot of eating places nearby.
9,3
Perfect budget hotel for those who just need sleep. Clean room. Free minibar everyday. Many shops and local food nearby. Try across the hotel beside 7eleven. Nice noodle. The bad thing is people don't speak English. A few only can talk in english
Ricky A. Parovi Indonesia, 21. srpnja 2015.
Clean and Comfort hotel

Clean, comfort room and centrally located
8,7
Clean room and comfort. Centrally located and walk distance to A-Ma Temple, Senado Square and Ruins of St. Paul.
Foo A. Grupe Indonesia, 21. srpnja 2015.
Good Hotel

Clean, Comfort, Staff is Friendly
6,3
i have a good experience in sun sun hotel. but it hard to find teh hotel. in order to sun-sun hotel, i need to choose taxi from macau ferry terminal & taxi to macau international airport. ..There is no signboard over the street & it's hard to find restaurant and shopping mall near the hotel. i need to use public bus to travel around the street to find a shopping mall & restaurant.
Cindy V. Grupe Philippines, 20. srpnja 2015.
Room is clean, staff are very accomodating

Room, free water and filipino staff
8,3
We loved are stay, all filipino staff are very accomodating. They help us the direction where to go.
Renel M. Parovi Philippines, 20. srpnja 2015.
Great Stay with comfort & great service...

Very comfortable bed, Spacious room
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Sun Sun Hotel MakaoBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - ApartmanBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Interijer hotelaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Obližnje atrakcijeBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - ApartmanBest Western Sun Sun Hotel Makao - PredvorjeBest Western Sun Sun Hotel Makao - KupaonicaBest Western Sun Sun Hotel Makao - RecepcijaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - KupaonicaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03