ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Sun Sun Hotel

No. 14-16, Praca Ponte E Horta, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Sun Sun Hotel Makao - Eksterijer hotela Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Apartman Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Obližnje atrakcije Best Western Sun Sun Hotel Makao - Apartman Best Western Sun Sun Hotel Makao - Apartman Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1234recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (1234)
Razvrstati po:
Rodmarc U. Grupe Philippines, 20. srpnja 2014.
Excellent staff, great room

Staff, clean room, near senado square
8
Our stay was excellent, our room was comfortable and very near senado square. Staff are skilled and very helpful. Forgot my passport in the room, but the staff recovered it for me after few hours. Very much recommended!
Yow S. Parovi Malaysia, 20. srpnja 2014.
comfortable, clean, tidy, near travel destination

comfort, clean, tidy
8
Albert R. Grupe Philippines, 13. srpnja 2014.
superb

location, accomodating, cleanliness
8,7
Ranjan M. Obitelji sa malom djecom India, 10. srpnja 2014.
Just ok, away from airport

Close to Market, room size ok, clean
3
Staff were not friendly, they were not able to guide us about transportation to Airport and did little efforts to find out cab back to airport. its in busy neighborhood, if your interest in visiting Macau Casino/Shopping Mall this property is not conveniently located, although Venetian shuttle available close to hotel. Its better to stay in hotels on the Cotai Strip if your interest is in visiting shopping mall or Casinos.
Villanueva A. Parovi United States of America, 7. srpnja 2014.
comfortable

staff service, location and price
7
Just ok.
Kakit W. Grupe Hong Kong, 29. lipnja 2014.
nice accommodation

service,location, clean
6
Ka M. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. lipnja 2014.
good location with reasonable price

good location convenience to everywhere; reasonable price; many food shop surrounded
7,7
staffs and service are nice and good! quite noisy as lot of mainland tourist there
Wunvipa P. Grupe Thailand, 27. lipnja 2014.
An excellent place to stay in KL"

Friendly, efficient staff"
8
Tks.for your warmly service. Next time I hope we can enter the room earlier after check in.
Philip T. Grupe Singapore, 27. lipnja 2014.
Average hotel

Nothing special and the room sound proof is bad
5
Ho K. Grupe Singapore, 26. lipnja 2014.
Gd value , nice satin bedsheets w spacious room

1) nice room , clean bed 2) easy short walk to tourist attraction 3) friendly n helpful staffs
9
Was upgrades to exec room.the stay is excellent n great value for money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Sun Sun Hotel MakaoBest Western Sun Sun Hotel Makao - Eksterijer hotelaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - ApartmanBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - Obližnje atrakcijeBest Western Sun Sun Hotel Makao - ApartmanBest Western Sun Sun Hotel Makao - ApartmanBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3A03