Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Best Western Sun Sun Hotel

No. 14-16, Praca Ponte E Horta, Grad Macau, Makao 00853 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Apartman Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba
Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Interijer hotela Best Western Sun Sun Hotel Makao - Obližnje atrakcije Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska soba Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Restoran Best Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salon Best Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salon Best Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salon Best Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salon
Područje Grad Macau Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1848recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1848)
Razvrstati po:
Tanattanont T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 31. srpnja 2015.
very good

very good
10
very good near restaurant
Prijavi ovu recenziju
Elsie E. Grupe Philippines, 31. srpnja 2015.
Nice stay

Nice staff and a good room accommodation. Good food. Walking distance going to senado square. 👍🏻👍🏻👍🏻
9,3
It was a very good stay.. 👍🏻👍🏻👍🏻
Prijavi ovu recenziju
Wei Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. srpnja 2015.
it was a pleasant stay

helpful staff, great room, great location
8,7
really good. staff were really nice and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Paul G. Parovi Norway, 27. srpnja 2015.
No complaints

Staff, location, value
7
We were happy with the Sun Sun, the staff were all helpful & polite & the room was small but adequate.
Prijavi ovu recenziju
Makiko T. Parovi Japan, 25. srpnja 2015.
Comfortable room with reasonable price

Room size, view and bed
7,7
The building itslef looks old from outside. But the lobby and room was renovated. Room size was just nice for the couples, bed was comfortable and bathroom was ok, too. I kinda like it overall.
Prijavi ovu recenziju
Vresy W. Grupe Indonesia, 25. srpnja 2015.
Bestwester is really best!

Spacious room, good location, clean
7,7
All is good and worth it! Gonna comeback again for sure
Prijavi ovu recenziju
Go J. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
good location. clean room. enough space

location. good staff. clean room
9
The staff were very helpful. Clean room.
Prijavi ovu recenziju
Ricky P. Parovi Philippines, 23. srpnja 2015.
Sun sun Hotel were all stuff almost is filipino

The room is big, The water situation is also good, Good stuff preformance
6
We stayed for 3 days in sun sun hotel. First day was in Senado Square we walk along the street, we went to Venetian on our second day, Macau Galaxy on our last day. We learn also from Filipino who works there from the Hotel and the guy who work in Galaxy. I truly believe that filipino is a Hardworking.
Prijavi ovu recenziju
Liviani N. Parovi Indonesia, 23. srpnja 2015.
Good choice to stay in Macau

Location, Coffee machine in your room, Free apple & minibar
9,7
On arrival, we were greeted with friendly front door staff. At the reception, the staff was helpful, friendly and check-in time was quick. The room and its amenities were OK apart from the weak pressure of water in the shower. Its location is in the old city of Macau, walking distance to UNESCO world heritage while public transport to all part of Macau is available at near by bus stop and it is easy to find places to dine.
Prijavi ovu recenziju
Wong F. Parovi Malaysia, 22. srpnja 2015.
Comfotable Hotel

lLocation, Shopping & Casino
9,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Best Western Sun Sun Hotel MakaoBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - ApartmanBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Interijer hotelaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Obližnje atrakcijeBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - RestoranBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - Pub/salonBest Western Sun Sun Hotel Makao - ApartmanBest Western Sun Sun Hotel Makao - PredvorjeBest Western Sun Sun Hotel Makao - KupaonicaBest Western Sun Sun Hotel Makao - RecepcijaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Gostinjska sobaBest Western Sun Sun Hotel Makao - KupaonicaBest Western Sun Sun Hotel Makao - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08