Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beten Waru Bungalow and Restaurant

Jalan Pantai Bunutan, Amed, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 106recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (106)
Razvrstati po:
Ivari K. Grupe Estonia, 22. travnja 2016.
view
6
amed
Eugene K. Parovi Russia, 15. travnja 2016.
Nice view but lazy staff
3,7
We have there 3 night's - room was not cleaned, no chance - even bugs in bathroom. Personal could be a bit more friendly. The view is beatiful, close to gusto cafe - recommend that place
Ross S. Parovi Australia, 12. travnja 2016.
Great view .steep steps to all rooms
5
Great view .good cheap food. No fridge and no Tele
Neil C. Solo putnici Canada, 13. prosinca 2015.
Amed 2015

The View! The Staff! The pool!
9
Great! I would stay again. Great value for money and lots of great restaurants within walking distance.
Bimo A. Parovi Indonesia, 4. prosinca 2015.
not as good looking as in picture

location. location. location
8
I dont feel good seating at restaurant. room is not same as in picture. air conditioning not that cool enough (need maintenance maybe). staff are nice and helpfull but they dont clean my room on first day after arrival.
Kevin M. Grupe France, 17. kolovoza 2015.
Perfect spot in the Amed area

Amazing view. Good facilities (bungalow & swimming pool). Friendly staff.
9
Nice place, nice view, nice staff. Will come again.
Lynne R. Solo putnici Australia, 6. kolovoza 2015.
Great little hotel with fantastic views

1.room size and balcony2.view and pool 3. Friendly staff
7,7
Relaxed haven away from the beach with gorgeous view looking out across the water and all from the pool and every room
Soeren S. Parovi Denmark, 18. srpnja 2015.
Ok

Pool, view, WiFi.
7,7
Fine.
Christina W. Parovi Singapore, 7. svibnja 2015.
Good view but need to drive to the beach.

View, staff service & pancake!
5
Pleasant. Didn't use the pool in the end but looks v clean.
Angela G. Parovi Australia, 6. svibnja 2015.
Beautiful location

The view, location, friendly staff & the food
8,3
We had a wonderfully relaxed stay at Beten Waru. The staff were extremely helpful. The owner picked us up from the airport, as well as drove us to our next booking at Ubud. The food at their restaurant is well priced & delicious. Beten Waru is located in easy walking distance to great snorkelling, great food & sunset vistas. We'd definatately come back
1 od 1 recenzija
Beten Waru Bungalow and Restaurant BaliBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TlocrtiBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TlocrtiBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TlocrtiBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - VrtBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TlocrtiBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - OkružjeBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TlocrtiBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - BazenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TlocrtiBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - BazenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PogledBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PogledBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Balkon/terasaBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Balkon/terasaBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hrana i pićeBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Balkon/terasaBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - IgrališteBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PogledBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04