Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beverly Boutique Business Hotel

F Manalo Street, Corner Queens Road, Kamputhaw, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Recepcija Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Eksterijer hotela Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Recepcija Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Restoran Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska soba Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska soba Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Hrana i piće Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Predvorje Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska soba Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska soba Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska soba Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Eksterijer hotela Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Recepcija Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Hrana i piće Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska soba Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska soba
Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Eksterijer hotela Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Interijer hotela Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Hrana i piće
Područje Grad Cebu Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 222recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (222)
Razvrstati po:
Norman P. Grupe Philippines, 26. srpnja 2015.
A bit outdated but has a great price and location

Price, Location, Cleanliness
8,3
Yeah, perfect for overnight stay on a budget :D
Prijavi ovu recenziju
Danilo P. Poslovni putnici Philippines, 18. srpnja 2015.
Needs refurbishment

Location, restaurant, crowd
5,7
Old. Needs to upgrade of furniture, etc. not worth money I paid. I can stay in newer boutique hotel for less. Will not return unless it is upgraded.
Prijavi ovu recenziju
Stanley B. Solo putnici Malaysia, 28. veljače 2015.
Comfortable motel

Comfortable, comvenient & ease of access
7
It was a quick trip & easy to locate with malls & night life a 5 min walk away.
Prijavi ovu recenziju
Stanley B. Solo putnici Malaysia, 27. veljače 2015.
A good place to stay

It fits the purpose being easily accessible & a inexpensive
7
It was a quick trip & easy to locate with malls & night life a 5 min walk away.
Prijavi ovu recenziju
Daria N. Solo putnici Russia, 21. veljače 2015.
hotel changed a name

Helpful and friendly stuff; not new, but clean.
8,7
I did mistake while booked in agoda and put a wrong date. Basically it mean for me to lose money, but the hotel agreed to check me in other day without any penalties. one more important thing hotel changed a name and most of people don't know it yet. As a result I couldn't find it for an hour. The old name is Addison's I think, if you have the same problem. Have a good stay!
Prijavi ovu recenziju
Kenneth L. Solo putnici United States of America, 16. veljače 2015.
Nice Hotel Central location

Location, Staff, Clean rooms
8,7
Nice clean hotel close to many nightclubs and a couple religious temples. Great courteous staff. I found the hotel to be within walking or jeepney distance to many malls restaurants and nightclub and discos.
Prijavi ovu recenziju
Olivier C. Solo putnici France, 16. siječnja 2015.
A bit desapointed

location, good staff
5,3
Standard room are small. The bed is really uncomfortable as the mattress is way too soft and old. Place is very noisy and the blinds let the sun light going through the room on mornings. Not good for a nice sleep. I was shocked about the bill at the bar / restaurant. Nothing justify such a high price. However the location is good as it's close to Mango Square. Good for one night stay but no more.
Prijavi ovu recenziju
Jose M. Parovi Philippines, 24. prosinca 2014.
cebu vacation

clean rooms and good food, staff was great
7
I like the ample parking space... breakfast was good but the hotel needs to ad waiters. During our breakfast there was only one waiter.
Prijavi ovu recenziju
Jose M. Parovi Philippines, 24. prosinca 2014.
cebu christmas

clean rooms, good food and friendly staff
7
Over all..... the stay was fine... just upgrade your wifi speed.
Prijavi ovu recenziju
Christopher B. Parovi United Kingdom, 28. studenog 2014.
Cheap for near the mall

Cheap, near mall. Clean
6,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Beverly Boutique Business Hotel Cebu CityBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - RecepcijaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Eksterijer hotelaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - RecepcijaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - RestoranBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska sobaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska sobaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Hrana i pićeBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - PredvorjeBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska sobaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska sobaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska sobaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Eksterijer hotelaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - RecepcijaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Hrana i pićeBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska sobaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Gostinjska sobaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Eksterijer hotelaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Interijer hotelaBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03