Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beverly Plaza Hotel

70 Avenida do Dr. Rodrigo Rodrigues, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Beverly Plaza Hotel Makao - Pogled Beverly Plaza Hotel Makao - Pogled Beverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska soba Beverly Plaza Hotel Makao - Eksterijer hotela Beverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska soba Beverly Plaza Hotel Makao - Kupaonica Beverly Plaza Hotel Makao - Kupaonica Beverly Plaza Hotel Makao - Interijer hotela Beverly Plaza Hotel Makao - Predvorje Beverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska soba Beverly Plaza Hotel Makao - Apartman Beverly Plaza Hotel Makao - Apartman Beverly Plaza Hotel Makao - Pub/salon Beverly Plaza Hotel Makao - Restoran Beverly Plaza Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Beverly Plaza Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji
Beverly Plaza Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Beverly Plaza Hotel Makao - Interijer hotela Beverly Plaza Hotel Makao - Kupaonica Beverly Plaza Hotel Makao - Kupaonica Beverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska soba Beverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska soba Beverly Plaza Hotel Makao - Kupaonica Beverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska soba Beverly Plaza Hotel Makao - Interijer hotela Beverly Plaza Hotel Makao - Kupaonica Beverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska soba Beverly Plaza Hotel Makao - Kupaonica
Područje Grad Macau Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3565recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3565)
Razvrstati po:
Chloe L. Parovi Singapore, 8. srpnja 2015.
Was given a free upgrade but room looks old

Free upgrade
6,3
The room looks old and chair in room has a smell. Room is big because of the free upgrade but I still think it is not value for money.
Prijavi ovu recenziju
Seng W. Solo putnici Singapore, 7. srpnja 2015.
A pleasant stay at the hotel

Location, Comfortable room and helpful staff.
8
I stayed in the Deluxe classical room. It is newly renovated and has a sofa chair which is very comfortable to lie on. Breakfast was ok. The hotel staff are well-trained and helpful. Location of the hotel is good, just a short walk to Lisboa and Wynn. Near to Senado square too.
Prijavi ovu recenziju
Lei S. Solo putnici Portugal, 6. srpnja 2015.
convenience

convenience about traffic, comfortability of room, good breakfast
7
new decoration of room is beautiful
Prijavi ovu recenziju
Patrick G. Solo putnici Singapore, 16. lipnja 2015.
Big and comfortable Hotel

Location, spacious and nice beds
8
It was great. It was located at a good location, near to Lisbon Casino too. It is also very close to the main shopping area in Macau. The staff speaks English and are able to provide good service. There is a need to place a deposit of 500HK dollars which is fine with me. ^__^
Prijavi ovu recenziju
Sungkook K. Poslovni putnici South Korea, 15. lipnja 2015.
Met a nice male front staff

nice location
7
This is a samll hotel in nice location Like else hotels sometimes staffs are unfrindly but sometimes staffs are friendly and nice. This time I met a nice guy he was kind and offered me nice room I thank to him. So I will go back soon again on September 6th!
Prijavi ovu recenziju
Antonio Y. Poslovni putnici Portugal, 12. lipnja 2015.
The hotel is at a very good location.

Price, location and comfort
8,7
It was very satisfaction. Easy access to the best casinos of Macau.
Prijavi ovu recenziju
Yanghow T. Parovi Singapore, 10. lipnja 2015.
Convenient Location, but Noisy & Busy Surrounding

Convenient Location, Big Comfortable Room, Courteous Staff.
8
Overall, it is worth the money. However, the cigarette smell still linger thinly in the room. Easy to move about in city, visiting the places of interest.
Prijavi ovu recenziju
Sachit D. Poslovni putnici India, 9. lipnja 2015.
Good location

Near the ferry terminal / casinos around the area
8
This is my 4th time that I stayed here
Prijavi ovu recenziju
Ka W. Parovi Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Inflexible
5,7
The receptionist rejected to give you a key when I visited one hour early. Besides, there's a terrible noise from karaoke on 5th floor
Prijavi ovu recenziju
Chan C. Solo putnici Singapore, 23. svibnja 2015.
over price.

only location not too bad,....???
5
The hotel seprate into three section, Left, Centre and Right. First time I stay was on the left side. The room was clean nice. This time I was located at right side. I walk on the wooden flooring a lot off cracking sound.😕
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Beverly Plaza Hotel MakaoBeverly Plaza Hotel Makao - PogledBeverly Plaza Hotel Makao - PogledBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Eksterijer hotelaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - Interijer hotelaBeverly Plaza Hotel Makao - PredvorjeBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - ApartmanBeverly Plaza Hotel Makao - ApartmanBeverly Plaza Hotel Makao - Pub/salonBeverly Plaza Hotel Makao - RestoranBeverly Plaza Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiBeverly Plaza Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiBeverly Plaza Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiBeverly Plaza Hotel Makao - Interijer hotelaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Interijer hotelaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - KupaonicaBeverly Plaza Hotel Makao - Interijer hotelaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Gostinjska sobaBeverly Plaza Hotel Makao - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08