Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Big Apple Hotel & Bar

Mamay Road, Brgy. Angliongto, Lanang, grad Davao , Filipini 8000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 216recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (216)
Razvrstati po:
Jason B. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. travnja 2016.
Great place
6
Excellent staff, close to mall and banks. Only down side was lack of generator which was an inconvenience as davao has rolling blackouts during our stay. Which isn't the fault of the hotel
Prijavi ovu recenziju
Aileene M. Solo putnici Philippines, 29. ožujka 2016.
Kudos Big Apple
5,7
Nabitin ako sa pag-stay but I will definitely go back. Well done!
Prijavi ovu recenziju
Jocelyn P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. ožujka 2016.
Great location, affordable price

location, affordability, quality staff service
9,3
The staff was very accommodating and the rooms we booked were very clean. Thanks for the great stay :)
Prijavi ovu recenziju
David L. Solo putnici United States of America, 20. prosinca 2015.
Visitor

Friendly Staff,great location from the airport, near shopping and immigration
9,3
Exceptional
Prijavi ovu recenziju
Kristian P. Poslovni putnici United States of America, 30. listopada 2015.
Good location

Location, location, location
7,7
I liked the location of the hotel. Overall cleanliness is ok, although the first room they gave me smelled of cigarette smoke (it's technically illegal to smoke in the rooms, but some inconsiderate guests still do I suppose) and the promptly gave me another room. Nice courteous staff too. My gripe is that the internet doesn't penetrate into the inner rooms so you'd have to go out to get some signal.
Prijavi ovu recenziju
Colin H. Parovi United Kingdom, 15. kolovoza 2015.
Great budget option

Good price, location and staff
9,3
Hotel is clean and has good sized rooms. Breakfast is made for you and includes quite a lot of food. Staff were friendly and efficient. Not to far from mall and other restaurants. I would stay here again
Prijavi ovu recenziju
James H. Parovi United States of America, 10. kolovoza 2015.
Never again

location
3,3
I would not go back if it was free. Dark, dirty, furnishings worn out. The whole place stinks
Prijavi ovu recenziju
Elmer D. Poslovni putnici Philippines, 17. srpnja 2015.
The Cons

No parking area, You can hear the noise outside the room, Room is small
5,7
Prijavi ovu recenziju
Jimmy E. Grupe Philippines, 22. travnja 2015.
Small room as offerred

nothing
5
good
Prijavi ovu recenziju
Jannie M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. ožujka 2015.
Cheap and good breakfast

Breakfast
7,3
I only suggest that the management will remove the carpet and change it to tiles if they can't maintain the carpet at all. The room carpet is very dirty few steps barefoot and you can already see the black marks in your feet. If you have kids dont let them play around on the floor. Wear slippers or foot socks to cover your feet. If you have rhinitis or asthma prepare for flare ups. The room is smelly and dark and I saw has tiny mosquitos flying.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Big Apple Hotel & Bar grad Davao Big Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Eksterijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05