Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Big Apple Hotel & Bar

Mamay Road, Brgy. Angliongto, Lanang, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Eksterijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotela Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Kupaonica Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba
Big Apple Hotel & Bar Davao - Kupaonica Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Kupaonica Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba Big Apple Hotel & Bar Davao - Kupaonica Big Apple Hotel & Bar Davao - Kupaonica Big Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba
Područje Lanang Broj soba: 25
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 207recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (207)
Razvrstati po:
Elmer D. Poslovni putnici Philippines, 17. srpnja 2015.
The Cons

No parking area, You can hear the noise outside the room, Room is small
5,7
Prijavi ovu recenziju
Jimmy E. Grupe Philippines, 22. travnja 2015.
Small room as offerred

nothing
5
good
Prijavi ovu recenziju
Jannie M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. ožujka 2015.
Cheap and good breakfast

Breakfast
7,3
I only suggest that the management will remove the carpet and change it to tiles if they can't maintain the carpet at all. The room carpet is very dirty few steps barefoot and you can already see the black marks in your feet. If you have kids dont let them play around on the floor. Wear slippers or foot socks to cover your feet. If you have rhinitis or asthma prepare for flare ups. The room is smelly and dark and I saw has tiny mosquitos flying.
Prijavi ovu recenziju
Cerilo N. Grupe Philippines, 8. siječnja 2015.
One Night Only!!

near in Davao International Airport, Location for plane spotting
4,7
we stayed at the lower ground for one night, our room looks and smell old, lot of mosquito's, the bathroom looks dirty and need to change the shower curtain. Bed is ok.
Prijavi ovu recenziju
Daryl M. Parovi Philippines, 8. siječnja 2015.
Great stay

Service, location, rate
8,3
it was good. Staffs are approachable and friendly.
Prijavi ovu recenziju
Felvin K. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 28. prosinca 2014.
Hotel with good efforts

Staff striving for customer satisfaction, good meals, strategic location.
7,3
My mum and U stayed there for a night. Our stay was okay. Staff are striving for customer satisfaction. It could have been better if they have been more courteous. The food was great although it took some time. A point of improvement is their lines and towels as they are not "crisp" clean. They are soggy and off white, as if they've been used. But otherwise, I couldn't complain any further.
Prijavi ovu recenziju
Chian G. Parovi Malaysia, 28. prosinca 2014.
COSY BUDGET HOTEL

VALUE FOR MONEY, SPACIOUS ROOM & BREAKFAST
8,7
Have stayed here a few times because of the affordable price, close proximity to airport, shopping and eateries and the cosy spacious room. However, the Hotel is showing signs of ageing, in need of some upgrading. The shower spray cannot be hanged up due to faulty holder. Hot water takes about 5 minutes. Overall, the stay was pleasant due to the good breakfast portion, cosy room, price and location.
Prijavi ovu recenziju
Bernard G. Parovi Australia, 22. prosinca 2014.
Not up to the standard of past years

Nothing stands out - pretty average all round
5
Disappointing stay this time. Over the past four years I have found the standards and overall condition of the hotel have declined to the point that I will try a different hotel for my next visit to Davao. Staffing levels seem inadequate and staff are poorly trained, which was a particular problem at breakfast. The breakfast menu is smaller compared with past years; the meals are served cold and incomplete; the tables are not prepared properly which means diners must ask for napkins, place mats, serviettes besides the missing menu items such as jam; fruit; fruit juice and even water! To me it shows the signs of reducing expenses to boost profits - just my opinion.
Prijavi ovu recenziju
Edmarie D. Poslovni putnici Philippines, 5. prosinca 2014.
Big Apple didn't disappoint

Food, room and friendly staff
8,7
My stay here was great. The rooms were just fine, the service is amazing and I love how friendly and smiling all the staffs were. Their breakfast was soooo good! I couldn't complain much! If given the chance, will stay here again soon.
Prijavi ovu recenziju
Robert J. Parovi Australia, 4. prosinca 2014.
great friendly staff

security. friendly team. location
9
Very pleasant
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Big Apple Hotel & Bar DavaoBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Eksterijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Interijer hotelaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska sobaBig Apple Hotel & Bar Davao - KupaonicaBig Apple Hotel & Bar Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4D06