Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao Centar Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kupaonica Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 227
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3256recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3256)
Razvrstati po:
Ashleigh H. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 24. srpnja 2015.
Good location

Good location, friendly staff and free shuttle bus
9
We had booked 3 standard rooms and were upgraded to suites which was pretty awesome. The staff were super friendly. Barry in reception was a champion. Would definitely stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Peng X. Solo putnici China, 20. srpnja 2015.
Really nice with good location

Foods clean location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Duc A. Obitelji sa odraslom djecom Vietnam, 19. srpnja 2015.
Room in the corner is the best

1. Good for morning running thank for a Botanical Garden nearby; 2. The Corner room is big and comfortable with acceptable price. 3. Best view even from lower F.L due to it is located in the mountain.
8
Prijavi ovu recenziju
Chi B. Poslovni putnici Hong Kong, 17. srpnja 2015.
mid level location can walk to central by escalato

closed to central, localize neighbourhood, clean
7
Good n their frequency clients
Prijavi ovu recenziju
Stewart S. Solo putnici United Kingdom, 14. srpnja 2015.
Good value stay

Friendly staff, clean and comfortable
8
Prijavi ovu recenziju
Zoey J. Parovi United Kingdom, 12. srpnja 2015.
Great last minute stay

location, pool, service
8,7
Great!:) Will be back!:)
Prijavi ovu recenziju
Christine C. Parovi Hong Kong, 10. srpnja 2015.
A decent & relaxing habitat.

1. The interior decoration is warm & relaxing. 2. The dinners are epicurean. 3. Welcoming and friendly staff even though we don't speak any Japanese.
7,7
Pretty good. One comment is about the staff. The staff in general is efficient yet not really warm and hospitable. I had the incident that I wanted to extend one night stay at the hotel. I made an enquiry in person at the front desk about the costs and how to. They told me to go onto their own website and get a discount. I had no time for that. So I just went back to agoda to book that extra night. Later on in the evening they slipped a note under the door telling me to check out tomorrow or to make an extension with them at a discounted price. Just go to the from desk or call. Isn't that a waste of my time? or that note is a bit late in the late afternoon ? or the front desk just couldn't help when I enquired too early in the same morning??
Prijavi ovu recenziju
Koo E. Poslovni putnici Singapore, 9. srpnja 2015.
comfortable stay and helpful staff

This hotel provide shuttle service to bring the customer to town area as well as the express train station, the staff are helpful and alway with a smile and the room is clean.
8
I have a happy stay at this hotel
Prijavi ovu recenziju
Chi B. Poslovni putnici Hong Kong, 7. srpnja 2015.
Not a prime location but still convenience

Closed to Central but in localized suburb, mid level location, clean
7
Good
Prijavi ovu recenziju
Navinsing M. Poslovni putnici Mauritius, 4. srpnja 2015.
accetable standard

room clean. reception fast, room equipments working
6
acceptable
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao CentarBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - KupaonicaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05