Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao Centar Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kupaonica Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 227
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3285recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3285)
Razvrstati po:
Kelsey D. Parovi Canada, 24. kolovoza 2015.
Great service

Staff, location, pool
7,3
Another excellent stay at the Bishop Lei Hotel! As a return guest to this hotel many times, I am always impressed by the customer service and hospitality of the hotel!
Prijavi ovu recenziju
Norah Z. Parovi China, 19. kolovoza 2015.
good value for money

Free shuttle bus, nice staff, nice room view
5,7
Prijavi ovu recenziju
Thomas J. Poslovni putnici United States of America, 18. kolovoza 2015.
Nice stay

location to Soho, Buffet breakfast, good staff
9,7
A very nice stay.., so close to the restaurants and bars at the escalators in Soho as well as Lan Kwai Fong
Prijavi ovu recenziju
Stephanie C. Parovi United States of America, 17. kolovoza 2015.
Great great value for money! Location

Location, Location, View
8,7
It was very convenient to central. Check-in/out was super easy. Always easy to get a cab and walking distance to mid-levels. We don't have anything bad to say about the stay. I would say 4-star is overrated, only due to the lack of practical space functionality. We stayed in a suite and The hairdryer is located in the wardrobe which only reaches just outside, so it was difficult to use the mirror in the bathroom. There are no outlets in the bathroom, only at desk, which has no mirror, making it a bit difficult to get ready. The bed mattress was also quite firm. The suite is a great little space, with lots of natural light, beautiful view into central and the harbor. Overall, I would stay at this hotel again!
Prijavi ovu recenziju
Donald G. Parovi United States of America, 16. kolovoza 2015.
Great Hotel in a convenient location.

The hotel has wonderful English speaking customer service, large comfortable rooms & free shuttle to the needed services.
8,3
Our stay that the Bishop Lei was fantastic. The room was well appointed, large & comfortable. High on the mountain overlooking Hong Kong. The free shuttle bus to the shopping & bus terminals is very convenient. We will recommend this hotel to our friends & stay there again on my next trip to Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Pedro B. Grupe Portugal, 16. kolovoza 2015.
bishop lei house

rooms view of City skyline, pool, public transports at front
7
Prijavi ovu recenziju
Jose Z. Obitelji sa malom djecom India, 13. kolovoza 2015.
Thanks for the Upgrade to Suite Room

Location with Schuttle Service which takes you to the main centre, Room View of the Hrbo
8,7
Prijavi ovu recenziju
Mark P. Solo putnici Australia, 12. kolovoza 2015.
Hard to fault

The staff were terrific, the location is great and the views tremendous
8,3
I really enjoyed staying at this hotel and I would recommend it and I will definatly be staying there again.
Prijavi ovu recenziju
Amy C. Poslovni putnici Canada, 30. srpnja 2015.
..

location, view, service
9,7
Prijavi ovu recenziju
John M. Parovi Australia, 29. srpnja 2015.
6
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao CentarBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - KupaonicaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04