Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao Centar Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kupaonica Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Hong Kong Central Broj soba: 227

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3393recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3393)
Razvrstati po:
Catherine M. Parovi United Kingdom, 31. siječnja 2016.
Small

Location was good, very clean
6,3
we checked in to find we were very disappointed with the size of the room, it was very small and did not look the same as in the photos. We called reception to explain this to them who moved us to a corner room which was slightly bigger and looked like the photos. House keeping staff were excellent. Staff on reception came accross quite rude.
Prijavi ovu recenziju
Lau H. Parovi Hong Kong, 29. siječnja 2016.
The overall feeling is good, clean and comfort..

Clean, comfort, staff polite
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Mark M. Poslovni putnici Australia, 27. siječnja 2016.
Nice and clean

Location, price, clean
8,7
Nice stay for a few days, it is close to the escalators that open up much of HK Central area. Room was clean and well-priced for location. Would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Yoonsung C. Solo putnici South Korea, 26. siječnja 2016.
clean n kindness staff
5,3
Not too bad......that is all
Prijavi ovu recenziju
Myung J. Poslovni putnici United States of America, 26. siječnja 2016.
Great Service

service, price, location
9,7
Had a wonderful biz trip by staying at Bishop Lei International Hotel. For the price, you cannot find a better hotel and service in Hong Kong. I recommend very highly
Prijavi ovu recenziju
Jean J. Parovi Philippines, 17. siječnja 2016.
Good as always

Room size, cleanliness, bus service
8,3
Good as always
Prijavi ovu recenziju
Derrick W. Parovi Canada, 17. siječnja 2016.
not a returning customer

clean, clean, location
4,3
overall speaking, it was a bad experience and I will not be returning: - receptionist was rude and unprofessional. - room was small (smaller than what you would expect from a typical HK hotel room) - air flow from conditioner is directly onto bed which makes VERY bad sleeping environment.
Prijavi ovu recenziju
Chris O. Poslovni putnici Taiwan, 17. siječnja 2016.
Why are you giving me a hard time to get a review?

Give me multiple choice - not typing - or I just won't give feedback
8
It was fine and I would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Eric M. Parovi United Kingdom, 14. siječnja 2016.
Another excellent stay

Location, friendly staff, comfort
9
Prijavi ovu recenziju
Alina W. Parovi Romania, 10. siječnja 2016.
Good value

The room, peaceful and quiet
8
We stayed in the Bishop Lei for one night. The hotel was easy to reach, staff was quick and polite at both check in and check out. We got upgraded and had a suite sort of room with a great view. We enjoyed our quick stay and would come back again
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao CentarBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - KupaonicaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01