ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao Centar Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kupaonica Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 227
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3049recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3049)
Razvrstati po:
Nancy S. Solo putnici Singapore, 25. siječnja 2015.
Comfortable and Convenient

Away from the City, Great View and convenient to church
8
Cassandra P. Solo putnici Hong Kong, 24. siječnja 2015.
Good Location

Location, environment, view
6,7
Very good location, closed to LKF and friendly staff.
Choi Y. Parovi Malaysia, 24. siječnja 2015.
Poor Wifi, far from MTR

Staff friendly
4,7
According to Agoda, only 500m to central in fact it is more than that. Poor wifi provided
Amy C. Poslovni putnici Ireland, 23. siječnja 2015.
Great location, great value

Location, value,
8,3
Bishop Lei hotel is close to Central. You can easily walk (or use the escalators) to visit Central, Lang Kwai Fung and Soho. The wifi is good all over the hotel. The breakfast exceeded my expectations. The rooms are quite small but most hotels in HK are also small.
Michael M. Solo putnici United States of America, 21. siječnja 2015.
location is killing it all

Staff, Room
8,7
I stayed one night. It was good
Dongyu X. Solo putnici China, 20. siječnja 2015.
Very good service

location, efficiency of service, price
10
Eugenie D. Poslovni putnici France, 20. siječnja 2015.
Great deal, great room, great location

The room size (bedroom + living room), the location, the price
8,7
I used the Agoda Secret Deal and I received a room in Bishop Lei. Not a disappointment at all. Great room, great location, a such a great price thanks to the secret deal. Will use it again
Seth K. Poslovni putnici United States of America, 20. siječnja 2015.
Great location for the money

location, cleanliness, value
9,3
Noreen T. Parovi Philippines, 19. siječnja 2015.
Bus stop to Central MTR is just outside hotel

value for money, location
6,3
Location is good, bus stop to Central MTR is just outside the hotel. Catholic church is very near as well. Reception guy not so helpful, instead he directed us to concierge for our queries.
Wayshen L. Solo putnici Malaysia, 14. siječnja 2015.
mr
2,7
The reception was rude. The house cleaner didnt clean ny room properly

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao CentarBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - KupaonicaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3B07