Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3461recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3461)
Razvrstati po:
Alex S. Parovi United Kingdom, 12. svibnja 2016.
Short break in HK
5
This hotel was in an excellent location and was good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Kian T. Parovi Malaysia, 9. svibnja 2016.
Enjoyable stay
5,3
Friendly and helpful staffs, room is clean, good location, nearby central, provide shuttle bus to central and airport express MTR, nearby zoological and botanical park
Prijavi ovu recenziju
Mark P. Solo putnici Canada, 8. svibnja 2016.
Get what you pay for
4
Good location. Smal. Small rooms. No space for luggage. Hard bed. Tiny TV.
Prijavi ovu recenziju
Lisa M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 2. svibnja 2016.
Comfortable, affordable, great location
6,3
The suite is definitely worth spending a little extra. The hotel is in a great location, not very far at all from Soho, but it isn't close to an MTR station. Cabs and buses are available.
Prijavi ovu recenziju
Jungeun L. Solo putnici South Korea, 30. travnja 2016.
Not bad
2,7
I was many time in hk. This hotel is not bad. Location so..so.
Prijavi ovu recenziju
Thomas J. Solo putnici United States of America, 20. travnja 2016.
Best Value Hotel
6,7
Bishop Lei is the best value hotel in Hong Kong, The price is right, the rooms are small and simple but nice, The staff is good, the breakfast is in expensive and the location near the Soho Escalators is perfect for lunch, dinner and nite life.
Prijavi ovu recenziju
Remington T. Solo putnici Philippines, 19. travnja 2016.
My April Stay
5,7
Room was small but ok. Sofabed could use a little softer material when used for sleeping. Elevator is slow in serving busy hours. All in all considering the very good room rate, it was a very good bargain.
Prijavi ovu recenziju
Kelsey D. Solo putnici Canada, 17. travnja 2016.
Always a great stay!
5,3
Enjoy staying at the Bishop Lei!
Prijavi ovu recenziju
Clive C. Parovi United Kingdom, 17. travnja 2016.
Another nice stay at the Bishop Lei
5
We always stay here when we go to Hong Kong to see our son and his family. It is a handy location and not far from the escalator which is handy because climbing the hill from central would finish me off. We have stayed here about six times in a Harbour view suite.
Prijavi ovu recenziju
Andrea K. Poslovni putnici Philippines, 16. travnja 2016.
Great location and value for money
6
Been to HK more times than I can remember. My first Central located hotel. Surprisingly good find
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao CentarBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - KupaonicaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03