Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartman Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao Centar Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazen Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Kupaonica Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restoran Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i piće Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Sadržaji Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 227
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3230recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3230)
Razvrstati po:
Wouter V. Solo putnici Netherlands, 25. lipnja 2015.
very efficient except for the check out

good front desk staff, very helpful concierge service, courtesy 🚌
9
Will come back there. Gave me voluntary upgrade.
Eurico A. Poslovni putnici Portugal, 14. lipnja 2015.
Very nice hotel

Check in staff (he, with eyeglasses) did an upgraded room for us with gorgeous view
8,3
I am very pleased the way we were treated when we did a check-in ..... the staff (he) was very polite and nice.....and upgraded our room with a gorgeous view along bigger room.....thanks! When we did the check out on Sunday the staffs were not so nice.....!!!!
Adam O. Poslovni putnici United States of America, 8. lipnja 2015.
Tiny room size, dirty and outtdated

Cheap
4
Hardly enough room to walk around the bed. The rooms are slightly dirty and outdated. Not for claustrophobic people but cheap
Kelsey D. Solo putnici Canada, 8. lipnja 2015.
Great stay as always!

Service, location, economy
7
I consistently stay at the Bishop Lei and it's great! The staff are wonderful, the location is good in Central and the pool is a nice treat!
Bruce H. Poslovni putnici United States of America, 4. lipnja 2015.
location

roon,staff,location
8,3
I have stayed @this hotel several times. Depending on the room u could have a beautiful view of hk skyline 4 moderate price.staff very good
Gunawan L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 2. lipnja 2015.
service maintain and develope

near kathedral,everyday I can pray
8,3
Good
George C. Parovi United States of America, 27. svibnja 2015.
Great Hotel "but"

Modern,Price,Location
9,7
They say 4 Star, if they had electronic key control, I would agree. Hotel is GREAT otherwise. Rooms a little small, but clean and nicely provisioned. Staff is wonderful. Highly recommend!!!
Stephen M. Poslovni putnici United States of America, 26. svibnja 2015.
very nice stay

convenient and clean
9
Very good!
Jonathan M. Grupe United Kingdom, 25. svibnja 2015.
Small but good

The staff were very good and helpful, the location was good and it was nice and clean
7,7
Had a good stay, rooms a little small but had everything we needed. Staff really helpful and you could walk down to the main city areas. Would stay here again.
Yaxin D. Grupe Singapore, 25. svibnja 2015.
My stay at Bishop Lei

helpful concierge, proximity to soho via mid-levels escalator, quiet residential strip
9,7
Enjoyed stay; room was small but cosy. Clean toilet and friendly / helpful staff

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmanBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Posao CentarBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazenBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - KupaonicaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestoranBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hrana i pićeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Soba za sastankeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniBishop Lei International Hotel Hong Kong - PredvorjeBishop Lei International Hotel Hong Kong - SadržajiBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBishop Lei International Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04