Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Blue Lime Hotel

House 42, Street 19z(off street 19), Doun Penh, Phnom Penh, Kambodža

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 794recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (794)
Razvrstati po:
Rebecca C. Parovi Australia, 29. svibnja 2016.
Wonderful
6,7
We stayed for 5 nights and had a really enjoyable stay. The rooms are clean and spacious. The staff are friendly and helpful. The inclusive breakfast is the best we have had. Highly recommended.
Chin Y. Solo putnici Malaysia, 24. svibnja 2016.
awesome
5
veey friendly staff...
Frederic L. Solo putnici France, 14. svibnja 2016.
Excellent value for money
6,3
Very good in all aspects
Kwanseok L. Poslovni putnici South Korea, 12. svibnja 2016.
Wonderful!
6,3
Lovely pool and room condition and quiet place for relaxing. such a paradise in Phnom Penh!
Tonya L. Parovi Australia, 10. svibnja 2016.
Happy to stay again!
5,7
We had a 4 day stay. Could not fault the staff, very friendly and helpful! Swimming pool area is fantastic. Room was clean. Only fault was the air conditioner was not that cold, and we didn't work out until the day before our departure that 1 was faster and 4 was slower for the ceiling fan speed. Lol
Kevin M. Solo putnici United States of America, 6. svibnja 2016.
88888
5,7
88888
Ana F. Parovi Portugal, 2. svibnja 2016.
Very nice room that feels like an apartment, great
5,7
The room was very nice and spacious and felt like an apartment building rather than a hotel. Right size for a hotel, great location. The bed was huge and extremely comfortable. The swimming pool area is also very enjoyable, but I preferred the sun beds to the little huts. I was in the upper floor and some used towels were left there the whole night one day, on the flower, next to a flower pot. Fresh spring rolls in the restaurant were not terrific. The 33 USD taxi visit to the Killing Fields arranged by the hotel seemed too overpriced.
Edward M. Parovi Canada, 2. svibnja 2016.
Oasis in the city
6,3
This is a tastefully designed hotel in the middle of the chaos of Phnom Penh. The staff is helpful, the food is good, but the best part about the hotel is the pool. We were going to walk around and do some sightseeing, but we ended up hanging around the pool all day. We didn't regret it.
Thomas M. Parovi United States of America, 30. travnja 2016.
Oasis near riverfront
5,7
Great option for anyone that is looking for someplace quiet but close to the Riverfront area. Very nice options for the included breakfast Lobby is welcoming and pool area very inviting. Be ready to walk steep stairs if the room is on the upper floor.
Javier S. Grupe United States of America, 29. travnja 2016.
Great Place to Stay in Phnom Penh
6,7
Excellent value. Beautiful pool and dining area, very friendly and hospitable staff. Very clean. This place was definitely worth every single penny.
1 od 1 recenzija
Blue Lime Hotel Phnom PenhBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - RestoranBlue Lime Hotel Phnom Penh - PredvorjeBlue Lime Hotel Phnom Penh - Interijer hotelaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - SadržajiBlue Lime Hotel Phnom Penh - PredvorjeBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - PredvorjeBlue Lime Hotel Phnom Penh - Interijer hotelaBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - Pub/salonBlue Lime Hotel Phnom Penh - PogledBlue Lime Hotel Phnom Penh - PredvorjeBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - UlazBlue Lime Hotel Phnom Penh - UlazBlue Lime Hotel Phnom Penh - RecepcijaBlue Lime Hotel Phnom Penh - RecepcijaBlue Lime Hotel Phnom Penh - UlazBlue Lime Hotel Phnom Penh - RecepcijaBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - RestoranBlue Lime Hotel Phnom Penh - RestoranBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - BazenBlue Lime Hotel Phnom Penh - Interijer hotelaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaBlue Lime Hotel Phnom Penh - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04