Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

BlueFins Resort

Hadsan Cove Resort, Agus, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

BlueFins Resort Cebu - Recepcija BlueFins Resort Cebu - Recepcija BlueFins Resort Cebu - Kafić BlueFins Resort Cebu - Kafić BlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotela BlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotela BlueFins Resort Cebu - Restoran BlueFins Resort Cebu - Sadržaji BlueFins Resort Cebu - Sadržaji BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Balkon/terasa BlueFins Resort Cebu - Balkon/terasa
BlueFins Resort Cebu - Kupaonica BlueFins Resort Cebu - Kupaonica BlueFins Resort Cebu - Bazen BlueFins Resort Cebu - Bazen BlueFins Resort Cebu - Bazen BlueFins Resort Cebu - Bazen BlueFins Resort Cebu - Bazen BlueFins Resort Cebu - Sadržaji BlueFins Resort Cebu - Sadržaji BlueFins Resort Cebu - Predvorje BlueFins Resort Cebu - Restoran BlueFins Resort Cebu - Restoran
Područje Otok Mactan Broj soba: 16

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 116recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (116)
Razvrstati po:
Garry L. Parovi Australia, 18. lipnja 2015.
Great water sports area

Location, staff and water sport facilities
8,7
Great access to all watersports facilities including diving, parasailing and jet skis.
Mike A. Parovi United Kingdom, 13. lipnja 2015.
Would be a nice resort if they invest in a refurb

The bay, the island hopping, the swimming in the bay
6
Not a good first experience, as they had a issue with no water on arrival, but was fixed in a short time The rooms need a good refurbishment, but the staff were friendly, and tried to be helpful as possible. What this hotel needs is a good management presence, to ensure problems do not lag on, and give their reception team more empowerment to make decisions. The team were pleasant, especially Janice. Thank you all for listening to our needs and concerns, and making our stay pleasant once our issues were addressed
Masahiko K. Parovi Japan, 7. lipnja 2015.
soso

seaview, tour gide,
4
Ethel O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. svibnja 2015.
Mactan Vacay

Location, Seaside and Access to Fun activities
7,3
Connie F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. svibnja 2015.
Ok for value. Beach not good

Rooms
7,3
They charge for extra towels. Beach is not ok.
Anthony O. Parovi Singapore, 4. svibnja 2015.
Not too bad.

Clean, good front desk staff & limited wifi access
6
Ok, but a little crowded,&. Boat pick up jetty is noisy & no privacy
Kazumi Y. Obitelji sa malom djecom Japan, 21. travnja 2015.
Small Hotel

Big Bed,Big Shower Room, Clean
5,3
To walk main rd. 10 min,( Small Supermarket, Massage shop, Exchange) No shops around there, No service for Landry ( 10 ~ 20 min to Walk) No Fridge, Need to buy ice if any, No free Coffee, Tea, Pot. In front of beach ( not sandy beach, Weekend,, Local people come for swimming)
Daisy J. Parovi Philippines, 15. travnja 2015.
Birthday Getaway

seaview, serenity, staff service
7,7
Its relaxing. A good way to escape.from stressful environment of Manila.
Eulogio A. Poslovni putnici United States of America, 13. travnja 2015.
Staffs were very attentive and nice.

Great Place, Location Fantastic Private Karaoke room. Few steps to the sea water. Has own Patio. Cool AC in the room. Nice Staffs. Strong wifi at the lobby area.
10
During my stay for a day was Great. Staffs were very attentive and courteous. They provide the best service they could give. Karaoke room was fun even we just used it for a couple of hours and it's ready anytime. Thank you everyone who made my stayed there comfortable and well service to your Guest.
Jocelyn C. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 8. travnja 2015.
Its ok but not very clean

near the beach
4
we enjoy though the beach is not clean

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

BlueFins Resort CebuBlueFins Resort Cebu - RecepcijaBlueFins Resort Cebu - RecepcijaBlueFins Resort Cebu - KafićBlueFins Resort Cebu - KafićBlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotelaBlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotelaBlueFins Resort Cebu - RestoranBlueFins Resort Cebu - SadržajiBlueFins Resort Cebu - SadržajiBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Balkon/terasaBlueFins Resort Cebu - Balkon/terasaBlueFins Resort Cebu - KupaonicaBlueFins Resort Cebu - KupaonicaBlueFins Resort Cebu - BazenBlueFins Resort Cebu - BazenBlueFins Resort Cebu - BazenBlueFins Resort Cebu - BazenBlueFins Resort Cebu - BazenBlueFins Resort Cebu - SadržajiBlueFins Resort Cebu - SadržajiBlueFins Resort Cebu - PredvorjeBlueFins Resort Cebu - RestoranBlueFins Resort Cebu - RestoranBlueFins Resort Cebu - PogledBlueFins Resort Cebu - KafićBlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotelaBlueFins Resort Cebu - PogledBlueFins Resort Cebu - PogledBlueFins Resort Cebu - SadržajiBlueFins Resort Cebu - RestoranBlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotelaBlueFins Resort Cebu - UlazBlueFins Resort Cebu - RestoranBlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotelaBlueFins Resort Cebu - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08