ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

BlueFins Resort

Hadsan Cove Resort, Agus, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

BlueFins Resort Cebu - Recepcija BlueFins Resort Cebu - Kafić BlueFins Resort Cebu - Recepcija BlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotela BlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotela BlueFins Resort Cebu - Predvorje BlueFins Resort Cebu - Restoran BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Pogled BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Gostinjska soba BlueFins Resort Cebu - Restoran
BlueFins Resort Cebu - Sadržaji BlueFins Resort Cebu - Kupaonica BlueFins Resort Cebu - Kupaonica
Područje Otok Mactan Broj soba: 16

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 103recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (103)
Razvrstati po:
Kazumi Y. Obitelji sa malom djecom Japan, 21. travnja 2015.
Small Hotel

Big Bed,Big Shower Room, Clean
5,3
To walk main rd. 10 min,( Small Supermarket, Massage shop, Exchange) No shops around there, No service for Landry ( 10 ~ 20 min to Walk) No Fridge, Need to buy ice if any, No free Coffee, Tea, Pot. In front of beach ( not sandy beach, Weekend,, Local people come for swimming)
Daisy J. Parovi Philippines, 15. travnja 2015.
Birthday Getaway

seaview, serenity, staff service
7,7
Its relaxing. A good way to escape.from stressful environment of Manila.
Eulogio A. Poslovni putnici United States of America, 13. travnja 2015.
Staffs were very attentive and nice.

Great Place, Location Fantastic Private Karaoke room. Few steps to the sea water. Has own Patio. Cool AC in the room. Nice Staffs. Strong wifi at the lobby area.
10
During my stay for a day was Great. Staffs were very attentive and courteous. They provide the best service they could give. Karaoke room was fun even we just used it for a couple of hours and it's ready anytime. Thank you everyone who made my stayed there comfortable and well service to your Guest.
Jocelyn C. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 8. travnja 2015.
Its ok but not very clean

near the beach
4
we enjoy though the beach is not clean
Chen L. Parovi Singapore, 29. ožujka 2015.
Great Sun, Sand & Sea

Value for money, beach front cottages, allows for mingle with locals and great personalize services for water activities!
7,3
Great vacation spot for group tours & couples.
Jakub Z. Parovi Slovakia, 11. ožujka 2015.
Nice room worst food

Room, stuff, liviahudec cation
6,3
Seok K. Grupe South Korea, 7. ožujka 2015.
Very comfortable resorts

Comfortable good seaview kind
7,3
Good
Dionpius J. Parovi Indonesia, 20. veljače 2015.
great location

location, value for money, helium baloon.
8
great. It is close to the attractions, ie. Helium baloon, submarine tour, watersports, restaurants.
Man K. Solo putnici China, 8. prosinca 2014.
Prefect for vocation

Sea view, staff, surrounding
10
Lorita G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. studenog 2014.
Twas okay

friendly staff, beachfront, value for money
6,7
The room was comfortable enough, we booked a room good for 4 adults, we had two kids and an aunt with us. The white sand is perfect. We were the only guests i saw checked in on that day. I booked this within the day, and they were prompt to accept a same day booking with agoda. We had dinner outside the resort since we are looking something different for dinner. I like their beach no need to island hop and find a clear blue water beach, just infront of the rooms you'll find clean water to swim and snorkel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

BlueFins Resort CebuBlueFins Resort Cebu - RecepcijaBlueFins Resort Cebu - KafićBlueFins Resort Cebu - RecepcijaBlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotelaBlueFins Resort Cebu - Eksterijer hotelaBlueFins Resort Cebu - PredvorjeBlueFins Resort Cebu - RestoranBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - PogledBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - Gostinjska sobaBlueFins Resort Cebu - RestoranBlueFins Resort Cebu - SadržajiBlueFins Resort Cebu - KupaonicaBlueFins Resort Cebu - Kupaonica


AS-AGWEB-3C05