Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bluewater Harbour Motel

1 Powell Street, Bowen, Otočje Whitsunday , Australija 4805

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 12recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (12)
Razvrstati po:
Dawn W. Parovi Australia, 5. siječnja 2016.
Wilcox's Review

The receptionist was very friendly and helpful, it was quiet and we had a lovely room.
7,7
Our stay was very pleasant and we were very impressed with the receptionist and we enjoyed our short stay there. We did not dine there
Prijavi ovu recenziju
Matthew W. Poslovni putnici Australia, 13. studenog 2015.
Good location, quiet and clean

Location, clean and quiet
7,3
Prijavi ovu recenziju
Nino N. Parovi Australia, 1. rujna 2015.
A pleasant stay in a sleepy town

Pool was great. Accommodation was spacious,, clean and comfortable.
8
The host Kim, was absolutely accommodating in ever way.....made it feel like home whilst away from home!
Prijavi ovu recenziju
Debbie C. Solo putnici Australia, 9. svibnja 2015.
Highly recommend

Comfort, cleanliness and location
9,3
Great place to stay in Bowen
Prijavi ovu recenziju
Kel C. Parovi Australia, 26. travnja 2015.
Great service

Service, location, facilities
10
The service by the staff at blue water was incredible. I would recommend them any day and will be back for sure
Prijavi ovu recenziju
Adesina A. Poslovni putnici Australia, 24. siječnja 2015.
Simple but nice

Cleanliness, comfort and peace
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Necia M. Parovi New Zealand, 26. prosinca 2014.
Nice place

clean, spacious, value for money
7,3
Lovely
Prijavi ovu recenziju
Bradley M. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. rujna 2014.
Good Bowen experience.

Walking distance to everything, the staff and nice room.
7,7
Staff very helpful, within walking distance to esplanade, pubs, city centre and a good spot from which to experience Bowen.
Prijavi ovu recenziju
Paula W. Poslovni putnici Australia, 12. svibnja 2014.
Bluewater Harbour Motel

Very large rooms, great location, quiet rooms
9,3
My stay was very pleasant. The room was very generous in size, very comfortable, and good facilities
Prijavi ovu recenziju
Grethel M. Parovi Australia, 7. listopada 2013.
Great :D

Quiet comfortable centrally located to town
7,7
I was in Bowen for a school reunion, was not in the room much but when I needed sleep after a big day of activities, I slept peacefully. I only had a short distance to walk from the central part of town after the pubs (the taxis seem to take a long time). My room was cleaned and tidied while I was out on daily activities. The staff are super nice and approachable. I will definately stay there again :D
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Bluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday Bluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - UlazBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - UlazBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - UlazBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - UlazBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - RecepcijaBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - RecepcijaBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - RecepcijaBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - RestoranBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - SadržajiBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - SadržajiBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - BazenBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - BazenBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - BazenBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - BazenBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - BazenBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - BazenBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaBluewater Harbour Motel Otočje Whitsunday  - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03