Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bluewater Harbour Motel

1 Powell Street, Bowen, Whitsundays, Australija 4805 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Ulaz Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Ulaz Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Ulaz Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Ulaz Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Recepcija Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Recepcija Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Recepcija Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Restoran Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Sadržaji Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Sadržaji Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Bazen Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Bazen Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Bazen Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Bazen Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Bazen Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Bazen
Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Eksterijer hotela Bluewater Harbour Motel Whitsundays - Sadržaji
Područje Bowen Broj soba: 19
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 9recenzija

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (9)
Razvrstati po:
Debbie C. Solo putnici Australia, 9. svibnja 2015.
Highly recommend

Comfort, cleanliness and location
9,3
Great place to stay in Bowen
Prijavi ovu recenziju
Kel C. Parovi Australia, 26. travnja 2015.
Great service

Service, location, facilities
10
The service by the staff at blue water was incredible. I would recommend them any day and will be back for sure
Prijavi ovu recenziju
Adesina A. Poslovni putnici Australia, 24. siječnja 2015.
Simple but nice

Cleanliness, comfort and peace
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Necia M. Parovi New Zealand, 26. prosinca 2014.
Nice place

clean, spacious, value for money
7,3
Lovely
Prijavi ovu recenziju
Bradley M. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. rujna 2014.
Good Bowen experience.

Walking distance to everything, the staff and nice room.
7,7
Staff very helpful, within walking distance to esplanade, pubs, city centre and a good spot from which to experience Bowen.
Prijavi ovu recenziju
Paula W. Poslovni putnici Australia, 12. svibnja 2014.
Bluewater Harbour Motel

Very large rooms, great location, quiet rooms
9,3
My stay was very pleasant. The room was very generous in size, very comfortable, and good facilities
Prijavi ovu recenziju
Grethel M. Parovi Australia, 7. listopada 2013.
Great :D

Quiet comfortable centrally located to town
7,7
I was in Bowen for a school reunion, was not in the room much but when I needed sleep after a big day of activities, I slept peacefully. I only had a short distance to walk from the central part of town after the pubs (the taxis seem to take a long time). My room was cleaned and tidied while I was out on daily activities. The staff are super nice and approachable. I will definately stay there again :D
Prijavi ovu recenziju
Edward S. Obitelji sa malom djecom Australia, 9. prosinca 2012.
excellent

in Town , close to all shops & night life
10
very friendly staff,great room,nice pool, close to town,shops,food & night life
Sightseeing/Attractions Tip: Beachers
Prijavi ovu recenziju
Noel G. Parovi Australia, 29. prosinca 2011.
great motel

good size room,quiet,nice pool
8
My wife and I stayed for 6 nights including Christmas.The motel had a relieving manager and he and his wife were very friendly, we had full use of all of the facilities including the barbeque.The location was only 2 blocks from the main street of Bowen but was very quiet. The room was well equiped,very clean and had a ceiling fan and air conditioning.We particularly liked the pool and would happily stay there next time we are in Bowen
Prijavi ovu recenziju
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bluewater Harbour Motel WhitsundaysBluewater Harbour Motel Whitsundays - UlazBluewater Harbour Motel Whitsundays - UlazBluewater Harbour Motel Whitsundays - UlazBluewater Harbour Motel Whitsundays - UlazBluewater Harbour Motel Whitsundays - RecepcijaBluewater Harbour Motel Whitsundays - RecepcijaBluewater Harbour Motel Whitsundays - RecepcijaBluewater Harbour Motel Whitsundays - RestoranBluewater Harbour Motel Whitsundays - SadržajiBluewater Harbour Motel Whitsundays - SadržajiBluewater Harbour Motel Whitsundays - BazenBluewater Harbour Motel Whitsundays - BazenBluewater Harbour Motel Whitsundays - BazenBluewater Harbour Motel Whitsundays - BazenBluewater Harbour Motel Whitsundays - BazenBluewater Harbour Motel Whitsundays - BazenBluewater Harbour Motel Whitsundays - Eksterijer hotelaBluewater Harbour Motel Whitsundays - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04