Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bluewater Maribago Beach Resort

Maribago, Buyong, Mactan, otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Maribago Bluewater Beach Resort
Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Okružje Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Pub/salon Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Restoran Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Eksterijer hotela Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Soba za sastanke Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Bazen Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Plaža Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Soba za sastanke Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Bazen Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Plaža
Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Predvorje Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Restoran Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Gostinjska soba
Područje Mactan Broj soba: 157

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1616recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1616)
Razvrstati po:
Jorg R. Parovi Germany, 10. siječnja 2016.
Very good Hotel

Beach, food and place
9,7
We recommend
Prijavi ovu recenziju
Sheila J. Parovi Philippines, 9. siječnja 2016.
Food was delicious but service was extremely slow.

Lots of activities to do, food was beyond expectation and lots of choices on breakfast
6,7
The place itself was below expectation. Service on restaurant was so slow that you have to wait for servers everytime you need them from ordering to paying. Room was beautiful though floor was dirty and the shower stunk as it smelled urine.
Prijavi ovu recenziju
Gloria N. Grupe United States of America, 9. siječnja 2016.
Very Good

Food,comfort,clean
9,7
very satisfied
Prijavi ovu recenziju
Gloria N. Obitelji sa malom djecom United States of America, 8. siječnja 2016.
VERY GOOD

staff friendliness,the place is clean,breakfast is excellent
9,7
I AM SATISFIED OF WHAT I PAID FOR ONLINE .BREAKFAST IS EXCELLENT
Prijavi ovu recenziju
Andrew C. Solo putnici Malta, 4. siječnja 2016.
review

the landscaping, pool and bar by th beach
8,3
Too many family and children, restaurant food was ok. The resort is well designed. The beach bar could have been open later and could have chilled music. Pool by the spa should be adults only.
Prijavi ovu recenziju
Joyanne L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. prosinca 2015.
Worst place ever
3,3
Night mare before christmas
Prijavi ovu recenziju
Mary J. Obitelji sa malom djecom Singapore, 16. prosinca 2015.
not worth it
4
Not good. It's not worth your money. Will not anymore come back to this hotel. The beach is exactly different from the pictures.
Prijavi ovu recenziju
Anna L. Parovi Philippines, 14. prosinca 2015.
Great stay, very good ambience for R & R

Hotel amenities is great & sumptuous breakfast
9,3
Great stay for R & R, clean & well maintained resort. So lucky to have been upgraded to super deluxe room accommodation for free, no additional cost for me. The room is excellent, very clean & spacious. The toilet and bath's design is very good, but it would be better if the owner will have plan to provide bidet. We like the sumptous breakfast, especially the freshly bake bread. The food in their restaurant is too pricey, but the taste is very good. Hotel transportation services is also pricey, better to book grab taxi or you may request the security guard to call a cab for the hotel guest. If you are a beach lover, this is not meant for you, it's low tide when we were there, not so clean beach & the white sand is not real, it came from nearby provinces, good for photo ops only & not for swimming, better use the big pools to enjoy swimming. Overall the resort is good for R & R :)
Prijavi ovu recenziju
Alan K. Grupe Philippines, 8. prosinca 2015.
Overrated ,personnel attitude to clients needs roo

Food and ambiance
5
1) on meeting your front desk and events manager rapport and clients care were stressed by them was so surprised actuations were stressful to us..refusal to accomodate the groups request on food serving citing the refusal of the chef..our rooms rest rooms were stinking..this needs to be addressed for your next client
Prijavi ovu recenziju
Dermot R. Solo putnici United Kingdom, 6. prosinca 2015.
Just ok

Friendly staff
6,3
Not a 4 star. Looking every bit it's age and now looks tired and dated. Staff are friendly and that made a difference
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - OkružjeBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Pub/salonBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - RestoranBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Soba za sastankeBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - BazenBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - PlažaBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Soba za sastankeBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - BazenBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - PlažaBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - PredvorjeBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - RestoranBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05