Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bluewater Maribago Beach Resort

Maribago, Buyong, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Maribago Bluewater Beach Resort
Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Okružje Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Pub/salon Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Restoran Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Eksterijer hotela Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Soba za sastanke Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Bazen Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Plaža Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Soba za sastanke Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Bazen Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar
Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Plaža Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Predvorje Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centar Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Restoran Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Plaža Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Pub/salon Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji
Područje otok Mactan Broj soba: 157

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1562recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1562)
Razvrstati po:
Imelda M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. kolovoza 2015.
Magnificent stay at Bluewater Maribago Beach Resor

The ambiance, the service and the place itself
9,3
We had our honeymoon at Bluewater Maribago on March 3, 1996. We just returned to show our kids how beautiful Maribago is. I can say that the way their treat their clients improved a lot. The staff are approachable and knowledgeable about the need of the customers. How I wish the rate could be lower next time. We are still planning to return in Cebu and stay again at Maribago
Prijavi ovu recenziju
Harachi S. Parovi Japan, 22. kolovoza 2015.
It's good hotel

Foods place staff
7,7
Prijavi ovu recenziju
Joomin A. Solo putnici South Korea, 22. srpnja 2015.
It was very nice

staffs are very kind and breakfast is delicious and location is very good. you can see the beach anytime you want
9,7
At first , It's with beach . I mean,there is beach in the resort. When I smoked , I always went to the beach . It was very nice. And there is a office that you can book some activities like snorkeling(?) or hoping(?). And breakfast is very good. There are many kind of delicious including Kimchi. And staffs were always very kind with smile. Even they didn't asked me tip. I recommend this resort.^^
Prijavi ovu recenziju
Alison L. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 18. srpnja 2015.
Defiantly a place to go to ....

rooms, facilities, kids activity, food
9,7
we love it defiantly come back
Prijavi ovu recenziju
Jeehye K. Obitelji sa malom djecom South Korea, 9. srpnja 2015.
good

freindly near by maribago grill good for baby
9,3
Gooooood
Prijavi ovu recenziju
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. srpnja 2015.
bluewater maribago is the best

very nice resort, very clean, friendly staff
10
Our stay in bluewater maribago is very nice and we enjoy a lot
Prijavi ovu recenziju
Seung K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 31. svibnja 2015.
Very Disappointing.

Three pools, warm water temperature for kids, Walking distance to Save More
7,3
Stayed in Amuba Spa Wings. Arranged the room right next to a construction/renovation site. Complained and switched rooms. Very noisy inside the resort due to non-guest related events. Buffet tastes sucks and expensive. No inside tables available at the dinner. Sweated like a dog. Waiters and waitresses are very slow and not attentive. Resort beach is nothing. A lot of pieces of shells in the sands. You don't want to swim there. . Good things are 1. You can walk to the Save More. 2. Maribago grill is 2 mins away. They are delicious and cheap! 3. Water temperature is warm enough for little kids to play late in the evening although too warm for adults.
Prijavi ovu recenziju
Ysabel G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. svibnja 2015.
Beach trip

Beach, pool, food
7
It was ok. About 25mins away from airport but an hour away from Ayala Center/ SM Mall. Food was good. Just that I was not given an extra towel, was told getting more than two extra pillows - I will get charged, signs of bringing in of outside food and drinks prohibited. I was denied a late check out of 2pm. Overall, it could be better.
Prijavi ovu recenziju
Ysabel G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. svibnja 2015.
Prohibitive

Pool, food, garden
6,7
The Spa was expensive so we opted to go to the spa right across the hotel. Food was good, but the Korean restaurant outside was also good. Difficult to go to Cebu city. Costs approx p400 one-way. Service like housekeeping, pool attendants could be better. Signs saying food from outside cannot be brought in. Requests were usually denied.
Prijavi ovu recenziju
Boram L. Solo putnici South Korea, 19. svibnja 2015.
Relax, comfortable, kind

Relax, comfortable, kind
6
Good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan Bluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - OkružjeBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Pub/salonBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - RestoranBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Soba za sastankeBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - BazenBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - PlažaBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Soba za sastankeBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - BazenBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - PlažaBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - PredvorjeBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Spa centarBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - RestoranBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - PlažaBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Pub/salonBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiBluewater Maribago Beach Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08