Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bluewater Panglao Beach Resort

Danao, Danao, Panglao Island, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Panglao Blue Water Beach Resort
Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazen Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Plaža Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazen Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Predvorje Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazen Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazen Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Sport i aktivnosti Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Spa centar Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Plaža Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Obližnje atrakcije Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazen Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Eksterijer hotela Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Igralište Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Obližnje atrakcije Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Eksterijer hotela Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Eksterijer hotela
Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Vrt Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Plaža Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Spa centar Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Pogled Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Interijer hotela Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Gostinjska soba
Područje Danao Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 269recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (269)
Razvrstati po:
Jean C. Parovi Philippines, 24. svibnja 2015.
Nice resort! Very exclusive. Great for couples.

Ambiance, food, welcoming staff
9,3
Great
So Y. Grupe South Korea, 19. veljače 2015.
do not stay here
4
they don't have a shuttle to alona beach & there is nothing around it. door is wired i am not sure it is safe or not. food was so terrible they don't have philippine food. what they have is wired food named after food from another country. too many ants in your room. of course, they will bite you.
Melanie J. Obitelji sa malom djecom Denmark, 17. veljače 2015.
Fanstastic stay

food,location,great staff
10
It was a very nice one,of course everything was perfect and my kids and family love the style and the nature around the resort.The food tastes good and very nice ambiance .
Mark C. Parovi Australia, 15. veljače 2015.
Nice place , good location

comfortable room ,nice swimming pool ,good buffet
9,3
good buffet breakfast , nice swimming pool , comfortable room........... etc
Demian D. Parovi Philippines, 10. veljače 2015.
friendly staff enjoyed my stay

food, staff, facility
8,7
excellent but beach area needs improvement not ideal for swimming unless you venture much further out
Lene H. Parovi Norway, 9. veljače 2015.
no need for a beatuiful building without services

beatiful building and a good diving master.
5
Bad. not going back.
Marthe C. Solo putnici Philippines, 10. siječnja 2015.
Great Staff, nice hotel

Staff, rooms, ambience
8
The hotel was nice. Staff were friendly and helpful. Pools and amenities were good. Free non-motorized water equipment. Room was spacious with nice beds and bathroom. Nice view of the pool from ground floor. Breakfast buffet was decent and plenty of choice. Beach is not so good but Alona beach is 5 mins away via tricycle.
Heinz S. Parovi Austria, 7. siječnja 2015.
fantastic resort

fantastic pool.big nice room..delicious food
8,7
It was fantastic experience. .nice pool. the staff very friendly
Seungyoun L. Obitelji sa malom djecom South Korea, 27. prosinca 2014.
Great resort!

Clean room, kind step, Big pool
9,3
I really enjoy my holiday 25/DEC/2014 ~ 27/DEC/2014 in Bluewater Panglao Beach Resort . Very good room condition. Kind step. Clean and big pool. Actually, Restaurant's food is not satisfied. But, other things are so good. One thing, I don't like is. The TV sounds from next room. But, It solved through kind step. Anyway I love this resort and I want visit again. Best ever.
Catherine D. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 20. prosinca 2014.
Relaxation

Pools, Dive Master Wendal,friendly staff
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bluewater Panglao Beach Resort Panglao IslandBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazenBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - PlažaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazenBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - PredvorjeBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazenBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazenBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Sport i aktivnostiBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Spa centarBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - PlažaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Obližnje atrakcijeBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazenBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Eksterijer hotelaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - IgrališteBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Obližnje atrakcijeBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Eksterijer hotelaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Eksterijer hotelaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - VrtBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - PlažaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Spa centarBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - PogledBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Interijer hotelaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02