ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bohol Casa Nino Beach Resort

Alona, Tawala, Panglao Island, Alona plaža - otok Panglao, Bohol, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Interijer hotela Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Gostinjska soba Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržaji Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržaji Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Okružje Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Kafić Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Sport i aktivnosti Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Interijer hotela Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Sport i aktivnosti Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Sport i aktivnosti Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Kafić Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Plaža Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Plaža Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Gostinjska soba
Bohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Plaža
Područje Alona plaža - otok Panglao Broj soba: 8

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 84recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (84)
Razvrstati po:
Michelle P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. srpnja 2014.
Vacation at it's best

Location, Friendly staff, Value for Money
9
It was a great stay, they even made the free breakfast for my kid.
April R. Grupe Philippines, 15. lipnja 2014.
Very close to the Beach and nice staff

Convenient, Clean and comfortable
8,7
Awesome! Safe, very close to the beach and to the tricycle area. Value for money, Serve breakfast on time, attentive staff and clean room. Nothing I could ask for more
Rossmarie A. Grupe Philippines, 25. svibnja 2014.
Budget-friendly, comfortable and accessible

*location
7,7
Bernardita D. Parovi Philippines, 8. svibnja 2014.
Enjoyed our clean room but that's all.

Clean rooms and Friendly staffs.
7
We were satisfied by the cleanliness of the rooms but we were expecting for more. Their breakfast menu was limited, there was no wifi connection in their rooms and the lobby/cafe was small.
Fumie M. Solo putnici Japan, 29. travnja 2014.
Close to beach

location,friendly staff,room comfortable
8,7
This hotel is very close to the beach.It takes less than 3 minitutes on foot!
Jon P. Solo putnici Australia, 7. ožujka 2014.
Bohol Casa Nino Beach Resort
4,3
Bad, the room stunk of mildew and the air con was far too noisy
Renz D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 7. veljače 2014.
Well maintained spacious room!

Close to the beach, good breakfast and serene environment.
9,7
The room was clean and has a great ambiance. It is spacious enough to fit our big luggages. They serve sumptuous breakfast enough to make you so full. The hotel is surprisingly serene despite being in front of the road. It is also a short 20 second walk to the beach!
Aleksandr G. Grupe Russia, 9. siječnja 2014.
Appropriate variant

Friendly and helpful staff, closeness to the sea and possibility to organise transfers and excurtions from the hotel by very low price
8,3
Gelya B. Obitelji sa odraslom djecom Russia, 7. siječnja 2014.
A nice place to stay with a family

Location, friendly staff, nice breakfast
8,7
The hotel location is great- both close to the beach and restaurants/shops. The staff performance is very good! We stayed in Bohol during New Year Holiday, and the hotel was not fully booked, we could always get help when needed. The room servise was good, too. They serve only breakfast there, but you can always choose what to have and if we went for morning trips ( 6 am, for example)we had the breakfast for take away. It was good value for money- a lot of hotels were fully booked and we managed to book Casa Nino for a good price.
Regina C. Grupe Philippines, 13. prosinca 2013.
hotel is clean and with great staff

clean rooms, kind and attentive staff, near the beach
9,3
it was good, it was worth the money we paid. would love to go back when we visit bohol again (with my daughter).

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bohol Casa Nino Beach Resort BoholBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Interijer hotelaBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Rekreacijski sadržajiBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - OkružjeBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - KafićBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Sport i aktivnostiBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Interijer hotelaBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Sport i aktivnostiBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Sport i aktivnostiBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - KafićBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - PlažaBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - PlažaBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Gostinjska sobaBohol Casa Nino Beach Resort Bohol - Plaža


AS-AGWEB-3C05