Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bohol Vantage Resort

Panorama Street 1, Dauis, otok Panglao , Filipini 6339 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Pogled Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Restoran Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Restoran Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Restoran Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Restoran Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Restoran Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Restoran Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Restoran Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Restoran Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Bazen Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Bazen Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Bazen Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Bazen Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Vrt Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Vrt
Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Igralište za golf Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Vrt Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Pogled Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska soba
Područje Dauis Broj soba: 14

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 129recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (129)
Razvrstati po:
Jia H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. siječnja 2016.
Excellent

Staff is very friendly, clean room, good relax environment
9
Prijavi ovu recenziju
Narcisa S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. siječnja 2016.
It was good and nice stay

Location and near to the ferry terminal and convenient for us
8,3
We enjoyed it very much
Prijavi ovu recenziju
Janine A. Parovi Philippines, 12. prosinca 2015.
comfy and relaxing

view nice room comfortable ambience
8,7
very comfortable and relaxing
Prijavi ovu recenziju
Patrick A. Parovi Germany, 12. studenog 2015.
Stunning view

View - Comfort - Cleanliness
7,3
The view from our balcony and our own hammocks is just stunning. Its good to stay there if you are planning day trips to Bohol and want to come back and relax in a good Hotel. Unfortunately its very far of everything, but thats why you get this special view. The restaurant is good but expansive and there is nothing near around.
Prijavi ovu recenziju
Ling Z. Solo putnici Philippines, 3. studenog 2015.
Very nice!

Nice view. Clean room. Good Service!
9,7
Prijavi ovu recenziju
George B. Parovi United States of America, 25. listopada 2015.
great location, very nice staff, horrible "WiFi"

beautiful location, very quiet and clean, helpful staff, nice place
8
We liked most of it. The WiFi "connection" though was so horrible that's beyond description. The TV receiption as well was terribly.bad. the food (breakfast),was good, but very tiny portions. Having said all this though...the place is absolute Heaven for those of us who cherish peace and quiet. The view is spectacular and room is very, very nice and clean... The staff is friendly and attentive. The owner Hanno and his partner is a great guy, keeps the place, well organized and very pleasant. Aside of the Wifi and TV issue... That becomes more than annoying after a few days...this place is probably a 9. Really! The WiFi and TV ISSUE ruins that rating.
Prijavi ovu recenziju
Nadiah S. Parovi Singapore, 1. listopada 2015.
Nothing else but just the amazing view

Great & nice friendly staffs, pool was lovely
5,3
My stay was just average. Was irritated by the fact that they did not have a proper blanket but just a thin bed sheet used as a blanket. I could have gotten a nice proper blanket in other cheaper hotels. Location wise its only perfect if you just want to spend your time at the hotel. There was an electric shortage for a few hours during my stay there. Food wise was just average. This resort has nice views... Theres all there is. Room wise is not even worth it for a deluxe room that i paid for. Old room, cheap thin towels and no blanket. Staff were greatly accomodating though. Would i stay here again? Definitely not.
Prijavi ovu recenziju
Tianyu Z. Parovi Singapore, 1. lipnja 2015.
Fantastic view, relaxing resort although far out

Great view, clean rooms, quiet surroundings
8
Good resort, away from the beach and crowd. Costs extras to travel out, 600php to Alona beach(20mins) and 350php to mall(15mins) by taxi. Take the tricycles if possible and just walk up the slope yourself. About 300php+- to the same places, bargainable. Breakfast set provided, meals about 250php. Beautiful place to stay for 3 nights and definitely better standard than most of the places on the beach with your own peace and quiet. Decent enough value for money with the great view and lodging provided. Be sure to take a card with you as some tricycles don't know where this is. Advice to pop down to Alona beach first for good tour deals around Bohol because rides from here are all private tours through bookings. Very pretty rooms as per pictures with good aircon and balcony, decent service here too with a small crew. Definitely recommended. People come here just for the restaurant for the vantage view.
Prijavi ovu recenziju
Jane F. Parovi Philippines, 17. travnja 2015.
Great view, quiet place. Average food, service.

Lovely view, comfortable room, quiet place
6
It's a great place to stay when you want to escape the frenetic pace of city life. Quiet location with a lovely view, and comfortable, clean rooms. However, the service crew do take their sweet time to act on requests, and a lot of times get it wrong. Also, the food is average and overpriced. Still, would love to come back here to enjoy the peace of the countryside. We enjoyed our stay here despite the food and service.
Prijavi ovu recenziju
Colin M. Parovi Australia, 20. ožujka 2015.
Like this place

Great views with huge balconie
7,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bohol Vantage Resort otok Panglao Bohol Vantage Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBohol Vantage Resort otok Panglao  - PogledBohol Vantage Resort otok Panglao  - RestoranBohol Vantage Resort otok Panglao  - RestoranBohol Vantage Resort otok Panglao  - RestoranBohol Vantage Resort otok Panglao  - RestoranBohol Vantage Resort otok Panglao  - RestoranBohol Vantage Resort otok Panglao  - RestoranBohol Vantage Resort otok Panglao  - RestoranBohol Vantage Resort otok Panglao  - RestoranBohol Vantage Resort otok Panglao  - BazenBohol Vantage Resort otok Panglao  - BazenBohol Vantage Resort otok Panglao  - BazenBohol Vantage Resort otok Panglao  - BazenBohol Vantage Resort otok Panglao  - VrtBohol Vantage Resort otok Panglao  - VrtBohol Vantage Resort otok Panglao  - Igralište za golfBohol Vantage Resort otok Panglao  - VrtBohol Vantage Resort otok Panglao  - PogledBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i pićeBohol Vantage Resort otok Panglao  - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07