Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bolton Hotel

Corner Bolton & Mowbray Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 73recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (73)
Razvrstati po:
Sarah P. Parovi United Kingdom, 2. siječnja 2016.
Great

Staff, rooms and staff again
9,3
Great - really helpful and informative staff. Liked the room (although I think we had one for disabled access which is never designed very well so the bathroom flooded when you had a shower!). Would have liked to have stayed much longer.
Prijavi ovu recenziju
Sandra B. Parovi United States of America, 25. prosinca 2015.
Excellent Hotel

Room was nice and clean, very modern and hotel staff very helpful
9,7
From check in to check out the staff was terrific. On Christmas Eve, we were looking for dinner options and the staff made 2 great recommendations. Hotel room was nice and clean. Bed was very comfortable. If we ever go back to Wellington we will stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Jacqui A. Parovi United Kingdom, 24. prosinca 2015.
Really comfortable stay

Cleanliness, facilities in room, location
8,7
Really comfortable stay
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline G. Parovi South Africa, 23. prosinca 2015.
Top notch!

The location, the accommodation and the staff.
9,7
We thoroughly enjoyed our stay at the Bolton Hotel. Although a fairly big hotel, the staff still took the time to add personal touches such as switching on the kettle in our room just before we arrived very late at night. I also loved the bowl of little gingerbread men in the lobby over the festive season. I couldn't stop eating them! Our room was also lovely, clean and big. A truly excellent hotel across the board. We would definitely stay at the Bolton again.
Prijavi ovu recenziju
Pete S. Parovi New Zealand, 19. prosinca 2015.
Short stayiver

Breakfast, free unlimited wifi, very comfortable rooms
9
Very comfortable and relaxing
Prijavi ovu recenziju
Aline B. Parovi France, 9. studenog 2015.
Nice spot!

Location, contemporary design, quiet
8,3
Centrally located in CBD, 10 minutes from the Botanic Garden. Clean, contemporary design, nice studio. Great hotel for a weekend or in business.
Prijavi ovu recenziju
Jane D. Parovi New Zealand, 11. listopada 2015.
Enjoyed our stay.

Great friendly staff.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Robert W. Parovi United Kingdom, 29. rujna 2015.
Great Stay

Room comfort, great staff, luxury without being stuffy
9,3
Enjoyed the stay here. Staff were friendly and helpful, room was comfortable and well equipped, and there is a nice atmosphere here. 5 star hotel without all the intimidating posh nonsense that usually goes with it.
Prijavi ovu recenziju
Mark B. Poslovni putnici Australia, 23. srpnja 2015.
Great business hotel

Great rooms, comfortable bed, pleasant staff
9,7
Great rooms, comfortable bed, pleasant staff
Prijavi ovu recenziju
Anseilla L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 11. srpnja 2015.
Spacious and clean room!

Clean, spacious and great location
7,7
The room is suitable for family as it has two bathrooms and two bedrooms.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Bolton Hotel WellingtonBolton Hotel Wellington - Eksterijer hotelaBolton Hotel Wellington - PogledBolton Hotel Wellington - PogledBolton Hotel Wellington - PogledBolton Hotel Wellington - Rekreacijski sadržajiBolton Hotel Wellington - BazenBolton Hotel Wellington - Eksterijer hotelaBolton Hotel Wellington - Dvorana za fitnessBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Hrana i pićeBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01