Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bolton Hotel

Corner Bolton & Mowbray Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 84recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (84)
Razvrstati po:
Fang G. Obitelji sa malom djecom China, 29. ožujka 2016.
great hotel

service, facility,location
10
people are kind,room is great. location is good.
Prijavi ovu recenziju
Esteban M. Poslovni putnici Uruguay, 23. ožujka 2016.
under repairs
3,3
poor attention the hotel decides a what hour you take a bath always a nice answer, deeply sorry!! Still you pay full price the don t care
Prijavi ovu recenziju
Nicholas M. Poslovni putnici New Zealand, 11. ožujka 2016.
Great stay
6,3
Very comfortable thanks
Prijavi ovu recenziju
Michael E. Parovi Australia, 29. veljače 2016.
Long weekend
5,3
Long weekend
Prijavi ovu recenziju
Robert D. Parovi Australia, 23. veljače 2016.
luxurious hotel with great facilites
6,3
Enjoyed our stay in this beautiful hotel. Great staff and the room was comfortable and had everything you could wish for Only downside was our late arrival on a Sunday evening and found it difficult to find a decent restaurant nearby
Prijavi ovu recenziju
Teresa G. Parovi New Zealand, 21. veljače 2016.
Handy to station and stadium
6,3
Stayed three nights to go to Edinborough Military Tattoo at Westpac Stadium and catch up with relatives. This hotel was ideally located for easy access to stadium and rail station. As most patrons were there for the Tattoo, the little welcoming Scottish treats in the room and flags in the foyer were a lovely touch. Quiet rooms which were very clean and tidy, staff were lovely.
Prijavi ovu recenziju
John M. Parovi New Zealand, 21. veljače 2016.
Hot weekend

Service, Position, Cleanliness
9,3
In one word, excellent
Prijavi ovu recenziju
Michael Y. Parovi United States of America, 1. veljače 2016.
I'll go back
6,7
Room was clean and well maintained. Staff was always helpful and friendly. Location is handy to everything we wanted to see and do.
Prijavi ovu recenziju
Soo K. Solo putnici South Korea, 1. veljače 2016.
Great
6,3
I loved Bolton.Location,food,staff,clean room etc.. Definitely come back again!
Prijavi ovu recenziju
Samuel B. Poslovni putnici New Zealand, 25. siječnja 2016.
Great for business travellers

Wifi is fast and free, Staff are very nice, Rooms are nice and new
9
I really enjoyed this hotel. The internet was really fast, the rooms were clean and the staff were very friendly. Big positive for me was the speed of the internet, the location of the hotel was good and all around it was a good stay. The only negative feedback I would have is that the kitchen closes at 10pm. I came to the hotel late and they had a night menu that didn't look that great. If the kitchen was open for late arrivals then the hotel is close to perfect for my needs.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Bolton Hotel WellingtonBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - KupaonicaBolton Hotel Wellington - PogledBolton Hotel Wellington - KupaonicaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Eksterijer hotelaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - RestoranBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Balkon/terasaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - RestoranBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - OkružjeBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Soba za sastankeBolton Hotel Wellington - RecepcijaBolton Hotel Wellington - Dvorana za fitnessBolton Hotel Wellington - PredvorjeBolton Hotel Wellington - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04