Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bolton Hotel

Corner Bolton & Mowbray Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bolton Hotel Wellington - Eksterijer hotela Bolton Hotel Wellington - Recepcija Bolton Hotel Wellington - Interijer hotela Bolton Hotel Wellington - Predvorje Bolton Hotel Wellington - Gostinjska soba Bolton Hotel Wellington - Gostinjska soba Bolton Hotel Wellington - Gostinjska soba Bolton Hotel Wellington - Gostinjska soba Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Interijer hotela Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Apartman
Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Apartman Bolton Hotel Wellington - Kupaonica Bolton Hotel Wellington - Kupaonica Bolton Hotel Wellington - Dvorana za fitness Bolton Hotel Wellington - Bazen Bolton Hotel Wellington - Soba za sastanke Bolton Hotel Wellington - Restoran Bolton Hotel Wellington - Restoran Bolton Hotel Wellington - Restoran
Područje centralni Wellington Broj soba: 139
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 48recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (48)
Razvrstati po:
Dy S. Parovi New Zealand, 29. lipnja 2014.
perfect

clean,central,a treat
8
Scott T. Grupe New Zealand, 11. svibnja 2014.
Great staff Pillow and sheets not my favourite

Staff
8,7
Hotel of good standard. What we expected for price.
Neil M. Parovi United Kingdom, 10. svibnja 2014.
Excellent

Room facilities great bed nice lounge
9
Excellent
Frank A. Solo putnici Australia, 26. travnja 2014.
Comfortable, accessible, enjoyable

Service, room quality, value
8
I was there for the Dawn Service and the AFL Game, this hotel is centrally located for both, for me the Bolton's rooms are exceptional value. Providing for either eating in or visiting many of the local Wellington wharf restaurants that are in easy walking distance, highly recommended.
Janette B. Parovi Australia, 26. travnja 2014.
Centrally located and well presented

The hotel has comfortable beds in well appointed rooms and friendly staff.
9
We were attending the AFL Anzac day game in Wellington. The hotel is close to the ground and extremely comfortable. Great staff too.
James H. Parovi Australia, 11. ožujka 2014.
Comfort and style

Room was stylish , comfortable and luxury items available
8,7
Very pleasing for our first night. A lovely room . Good view. All the facilities, toiletries and room features you would expect from A 4 star plus hotel. TV had channels. Nice walking distance around Central wellington. Breakfast was also well done. Only negative - the taxi in the morning booked for us was a luxuary one and seemed to cost a lot more than usual cabs.
Lindsay R. Parovi Australia, 15. veljače 2014.
A good stay at Bolton

Free wifi, great breakfast, small but nicely decorated room
8
We enjoyed our stay at the Bolton. It was a $39 NZ fare in a taxi from the airport but we where then placed near to the Interislander ferry the next morning.
Richard F. Parovi United Kingdom, 7. veljače 2014.
High standard hotel well located with great staff

Comfortable room with good location
8,3
We stayed here for just a night after travelling from Picton on the ferry and getting the train to Auckland early next morning. It's close to the railway station easy walking distance. Room was great everything worked as it should and bar /food excellent.
Vickie L. Solo putnici Hong Kong, 29. studenog 2013.
Comfortable stay

Location, cleaniess, helpful staff
9,3
Comfortable stay at the hotel. The room was very clean. Easy access to major attractions.
Tay P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. studenog 2013.
Pleasant Stay with comfortable rooms

Clean New Well-furbished
9,7
It is a very good and pleasant experience. The rooms are in tip top condition and makes you feel like home.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bolton Hotel WellingtonBolton Hotel Wellington - Eksterijer hotelaBolton Hotel Wellington - RecepcijaBolton Hotel Wellington - Interijer hotelaBolton Hotel Wellington - PredvorjeBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - Interijer hotelaBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - ApartmanBolton Hotel Wellington - KupaonicaBolton Hotel Wellington - KupaonicaBolton Hotel Wellington - Dvorana za fitnessBolton Hotel Wellington - BazenBolton Hotel Wellington - Soba za sastankeBolton Hotel Wellington - RestoranBolton Hotel Wellington - RestoranBolton Hotel Wellington - RestoranBolton Hotel Wellington - Pub/salonBolton Hotel Wellington - RestoranBolton Hotel Wellington - RestoranBolton Hotel Wellington - RestoranBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Gostinjska sobaBolton Hotel Wellington - Bazen


AS-AGWEB-3B03