Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Boomerang Inn

5/1-8 Hat Patong Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Eksterijer hotela Boomerang Inn Phuket - Balkon/terasa Boomerang Inn Phuket - Predvorje Boomerang Inn Phuket - Bazen Boomerang Inn Phuket - Bazen Boomerang Inn Phuket - Predvorje Boomerang Inn Phuket - Kafić Boomerang Inn Phuket - Recepcija Boomerang Inn Phuket - Kafić Boomerang Inn Phuket - Kafić Boomerang Inn Phuket - Bazen Boomerang Inn Phuket - Kafić Boomerang Inn Phuket - Kafić
Boomerang Inn Phuket - Rekreacijski sadržaji Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Gostinjska soba Boomerang Inn Phuket - Balkon/terasa Boomerang Inn Phuket - Ulaz Boomerang Inn Phuket - Eksterijer hotela Boomerang Inn Phuket - Eksterijer hotela
Područje Patong Broj soba: 62

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 187recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (187)
Razvrstati po:
Alexandru P. Solo putnici Australia, 5. siječnja 2016.
Disgusting
4,3
I was very dissapointed with the hotel. It feels and looks disgusting, more like a hostel than a 3 star hotel. The only thing it has going for it is the excellent location. The room was absolutely disgusting...
Prijavi ovu recenziju
Rasid A. Solo putnici Turkey, 29. prosinca 2015.
Location

Location, Staff and Big rooms
9
The location of hotel is great. I walked to the Beach and Bangla Road very easily. The room was big enough, and staff are very caring about you. Conclusion; location is very well, staff is great and I highly recommend when compared to its price.
Prijavi ovu recenziju
Slawomir F. Grupe Poland, 29. prosinca 2015.
One more great trip

location, price, staff
8,7
It was my 3rd stay in the hotel, I can recommend it to anyone who's looking for a nice place at a reasonable price.
Prijavi ovu recenziju
Henryk Z. Solo putnici Sweden, 28. prosinca 2015.
nice for the price

staff, location
7
Very pleasent
Prijavi ovu recenziju
Ungku S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. prosinca 2015.
The owner of the hotel very friendly.

The owner of the hotel very friendly. Good location and if I have opportunity to go to phuket will stay at Boomerang Inn again.
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Darika N. Parovi Thailand, 26. prosinca 2015.
Good

good location
7,7
I love the location... Just the towel n bed sheet sucks
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Solo putnici Australia, 9. prosinca 2015.
Comfortable hotel in good location.

Location, good sized room,
8
Have stayed here before. Hotel represents good value. In quiet street but only few minutes walk to beach and ten minutes to Bangla Road. Good (legitimate) massage places across the road.
Prijavi ovu recenziju
Francis H. Solo putnici New Zealand, 4. svibnja 2015.
excellent location

the staff were fabulous, the owners are a lovely host as they invited me to the beach making guest feel comfortable
10
Great. Ideal close to soi bangla & beach
Prijavi ovu recenziju
Simon W. Solo putnici United Kingdom, 1. ožujka 2015.
Second stay in great budget hotel

My 2nd stay at Boomerang. Great location & price with easy access to the beach & short walk to Bangla Rd.
9
Prijavi ovu recenziju
Geoff D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. veljače 2015.
value for money

location staff value for money
8
Pleasant stay no issues
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Boomerang Inn PhuketBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Eksterijer hotelaBoomerang Inn Phuket - Balkon/terasaBoomerang Inn Phuket - PredvorjeBoomerang Inn Phuket - BazenBoomerang Inn Phuket - BazenBoomerang Inn Phuket - PredvorjeBoomerang Inn Phuket - KafićBoomerang Inn Phuket - RecepcijaBoomerang Inn Phuket - KafićBoomerang Inn Phuket - KafićBoomerang Inn Phuket - BazenBoomerang Inn Phuket - KafićBoomerang Inn Phuket - KafićBoomerang Inn Phuket - Rekreacijski sadržajiBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Gostinjska sobaBoomerang Inn Phuket - Balkon/terasaBoomerang Inn Phuket - UlazBoomerang Inn Phuket - Eksterijer hotelaBoomerang Inn Phuket - Eksterijer hotelaBoomerang Inn Phuket - Eksterijer hotelaBoomerang Inn Phuket - Eksterijer hotelaBoomerang Inn Phuket - RestoranBoomerang Inn Phuket - BazenBoomerang Inn Phuket - BazenBoomerang Inn Phuket - BazenBoomerang Inn Phuket - Sport i aktivnostiBoomerang Inn Phuket - Sport i aktivnostiBoomerang Inn Phuket - Sport i aktivnostiBoomerang Inn Phuket - PlažaBoomerang Inn Phuket - SadržajiBoomerang Inn Phuket - Interijer hotelaBoomerang Inn Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04