ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Boulcott Suites

5 O'Reily Ave, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland 6011 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Boulcott Suites Wellington - Eksterijer hotela Boulcott Suites Wellington - Eksterijer hotela Boulcott Suites Wellington - Eksterijer hotela Boulcott Suites Wellington - Predvorje Boulcott Suites Wellington - Recepcija Boulcott Suites Wellington - Predvorje Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba
Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Gostinjska soba Boulcott Suites Wellington - Apartman Boulcott Suites Wellington - Apartman Boulcott Suites Wellington - Apartman Boulcott Suites Wellington - Apartman Boulcott Suites Wellington - Kupaonica Boulcott Suites Wellington - Kupaonica
Područje centralni Wellington Broj soba: 54

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 33recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (33)
Razvrstati po:
Kevin A. Grupe Australia, 11. srpnja 2014.
Nicely appointed apartments

Nice 2 bedroom apartment which was really close to the Wellington night life. Bedrooms are upstairs with living area downstairs. Would definitely use again. Bed configuration was either 4 single
7,3
Nice 2 bedroom apartment which was really close to the Wellington night life. Bedrooms are upstairs with living area downstairs. Would definitely use again.
Claudine U. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 24. lipnja 2014.
Great location, nice facilities but really cold!

Location, modern, only family sized apartment I could find.
7
This place was nice but a little costly for families but it was the only 4 bedroom apartment I could find. But they need to rethink the heating as it was really, really cold. No electric blankets and only oil heaters which were useless for heating. Very few blankets on beds and very cold.
Malcolm G. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. lipnja 2014.
A quiet and peaceful stay

Staff were helpful and friendly, rooms were smart and clean and it was quiet
8
Stay was easy and effortless. The 2 bedroom 2 bathroom townhouse was great and right in the centre of the city. Perfect for a Family or business travelers.
Richard P. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 12. svibnja 2014.
Great

Location, clean, good size
8
A very pleasant stay. Apartment was a great size,clean and excellent location
Vivienne H. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 4. svibnja 2014.
Spacious, quality rooms with all amenities.

There were 2 large beds and all the rooms were very clean and spacious. The bedrooms were upstairs which meant that they were unaffected by any noise from the TV downstairs.
9,7
We were involved in sport all week. The 2 bedroom townhouse gave our athlete the opportunity to get plenty of sleep in a quiet spacious room upstairs but still allowed the rest of the group to watch TV, stay up late etc on the downstairs level. Staff were always available and quick to assist when asked. Kitchen (fridge with freezer), laundry facilities (own washer and dryer) were top knotch and much needed.The only downside was the tightness of some of the parking bays.
Shane M. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 30. ožujka 2014.
Enjoyable, Comfortable & Family Time

Location, Modern, Helpful Receptionist
7,7
We enjoyed our stay, the first for our children in Wellington City, we loved the location, being able to walk into town for dinner and the next day for shopping. There were areas of the unit that needed some cleaning attention, but this didn't hinder our stay. The unit was very modern, neat and comfortable. We would like to thank the reception gentleman who made our check in, check out and parking exceptional smooth and hassle free. Thanks
Jan W. Grupe New Zealand, 23. ožujka 2014.
Great location. Great restaurants, bars and shoppi

Location. Spaciousness
9,3
Teena B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 23. prosinca 2013.
An enjoyable stay

Location, space,
8
Easy. No dramas with check-in our check-out. Friendly staff.
Pannee J. Grupe Thailand, 18. prosinca 2013.
2 storey apartment

Location
7
The hotel centrally located, can walk to Cuba Mall. Very limited car park, but there are public parking next to hotel. Friendly staff.
Edwin C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. prosinca 2013.
Comfortable, clean & spacious apartment

Comfortable, clean & spacious.
8
Awesome! Nice balcony, nice design, nice pub just opposite! Walking distance to wellington tram. 15mins drive to airport.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Boulcott Suites WellingtonBoulcott Suites Wellington - Eksterijer hotelaBoulcott Suites Wellington - Eksterijer hotelaBoulcott Suites Wellington - Eksterijer hotelaBoulcott Suites Wellington - PredvorjeBoulcott Suites Wellington - RecepcijaBoulcott Suites Wellington - PredvorjeBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - ApartmanBoulcott Suites Wellington - ApartmanBoulcott Suites Wellington - ApartmanBoulcott Suites Wellington - ApartmanBoulcott Suites Wellington - KupaonicaBoulcott Suites Wellington - KupaonicaBoulcott Suites Wellington - KupaonicaBoulcott Suites Wellington - OkružjeBoulcott Suites Wellington - OkružjeBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Gostinjska sobaBoulcott Suites Wellington - Interijer hotelaBoulcott Suites Wellington - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B02