ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel

No. 69 Gillies Avenue South, Hung Hom, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Ulaz Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Predvorje Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Hung Hom Broj soba: 67
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 491recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (491)
Razvrstati po:
Manting S. Solo putnici Hong Kong, 12. travnja 2015.
Staff are very nice!

Location, valuable, clean!
7,7
Nice
Edwind A. Parovi Hong Kong, 8. travnja 2015.
All worst
4,7
While I was entering into the hotel, my arms being hurt by the automated door which close suddenly, which there are no sensor at all i guess. Check in- Staff said he's now handing over the job to another staff, so let us to wait for 15 mins to get our keys, with no one queuing up. As a guest, I really don't care who you need to hand over your work, this is not acceptable at all. Don't agree that you can't spend 5 more mins to get the keys to the guest standing in front. Rude staff again- while there's no hot water from the shower and I tried to call to seek for assistance, the staff just reply there must be no hot water if you just turn it on normally. Then I ask how abnormal should I turn it on. He said rudely, you wait for 6 minutes and should be ok. It's a waste of water at all. And totally drive me crazy! Would not come again, no matter how cheap it is. And HK hotels are reducing their price recently that the only advantage of this MOTEL is no longer exist. Good Luck!
Woo H. Solo putnici Hong Kong, 31. ožujka 2015.
NIL

NIL
5,3
NIL
Winni O. Solo putnici Malaysia, 27. ožujka 2015.
Bad service
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Hiu M. Poslovni putnici China, 9. ožujka 2015.
Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hot

Good service
6
Wai C. Grupe Hong Kong, 3. ožujka 2015.
Good for value

Room rate, location, cleanliness
8,7
We booked the room in a hurry so we did not expect much, but this boutique hotel surprised us in a good way. The room rate was very attractive and the cost/performance ration was excellent. It locates in a quiet street in a vibrant and busy district where we could find various local food and nice restaurant, as well as public transport facilities. If you are looking for a cheap but decent place to stay, I highly recommend this to you.
Siu Y. Solo putnici Hong Kong, 16. siječnja 2015.
quite expensive

nothing
7,3
Ales S. Parovi Czech Republic, 10. siječnja 2015.
it is ok but dont expect something special

price ok
7,3
Not so bad
Chun F. Poslovni putnici China, 1. siječnja 2015.
not good enough

the breakfast is good only
5,7
no staff stayed in the reception when i went to check in, may be they have not enough staff or the staff had another duty at that time. The staff's politeness is not enough. The setting of the room is not useful, the room is too small and the bathroom is not comfortable, the location of the air conditioner is not good because the air outlet is towards on the bed, customer will feel the cold air directly when he/she sleep.
Ting Y. Solo putnici Hong Kong, 24. prosinca 2014.
good location

good location, serive ok and price fair
7
NA

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong KongBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - UlazBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - PredvorjeBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - UlazBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C01