Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel

No 57-61 Winslow Street, Hung Hom, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Kupaonica Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Kupaonica Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Kupaonica Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Kupaonica Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Kupaonica Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pogled Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Hung Hom Broj soba: 76

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 1260recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (1260)
Razvrstati po:
Yang T. Solo putnici Malaysia, 30. kolovoza 2015.
_

_
7,7
Prijavi ovu recenziju
Xiaobin L. Parovi China, 9. kolovoza 2015.
tidy and clean room, daily purified water

air conditioner is good, shower, provide 2 bottle water
8,7
nice and near the harbor and subway, easy to travel anywhere
Prijavi ovu recenziju
Veng L. Solo putnici Hong Kong, 4. kolovoza 2015.
Ok

Ok
6
Ok
Prijavi ovu recenziju
Dorette V. Solo putnici South Africa, 28. srpnja 2015.
Hong Kong on a limited budget

The close proximity to a Metro Rail, comfortable bed, airconditioned room
6,3
It was an interesting experience. The shoe-box size room was clean and the bed one of the most comfortable I've slept in at a 3 star hotel! The toiletries supplied was a special touch, the airconditioned room an absolute must and the helpful staff pleasant to deal with, despite the language barrier. The breakfast was a bit lacking, boiled eggs, ham and stale french loaf not my idea of breakfast, but then it was not a deal-breaker for me either.
Prijavi ovu recenziju
Mohamed L. Obitelji sa odraslom djecom Egypt, 26. srpnja 2015.
Family with older children

Near MTR, Value for money, convenient place
8
The hotel staff was professional and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Wannapa N. Parovi Thailand, 23. srpnja 2015.
nice place

close to MTR ,clean room and comfortable
8,7
good for sleeping and resting after walk all day i like this hotel because it's close to MTR Hung Hom station ,and you can use exit B to walk along cover way to Hung Hom district ,then across the road you will see the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Hawwa N. Parovi Maldives, 21. srpnja 2015.
Did not enjoy our stay

the location was ok. staff were unhelpful. the room just too small.
4
Prijavi ovu recenziju
Hisashi S. Solo putnici Japan, 12. srpnja 2015.
Good location but nothing...

Location
4,7
I stayed over the weekend in HKG but this hotel was one of my worst hotels ever. The receptionist is just normal, not good enough but no good language skill except Manradin. The room was too small even I order double bed for 2 person stay. No WiFi only at lobby, no smoking room provided, what worst was that there was no hot water in shower room so that I have to take cold water shower at night. I would get much better hotel if I added HKD 100 more, so I will never stay this hotel any more.
Prijavi ovu recenziju
Lindsey L. Solo putnici United States of America, 6. srpnja 2015.
Tiny But Nice

Price, metro access, and price
7
The Internet isn't on every floor, but you can get connected in the lobby. I was on the 12th floor and the Internet stopped at the 11th. My air conditioner leaked, but it still worked. I didn't get a chance to try the breakfast. The hours are from 8am-10:30am. The rooms are tiny, but overall it was a nice stay. Those issues weren't that big of a deal for me, but I know some people who would die without internet. It had hot water, air conditioning, clean sheets, and relatively nice staff.
Prijavi ovu recenziju
Bamrung J. Grupe Thailand, 30. lipnja 2015.
good for one night transit

cleaness, convenience, and good service
8
nice hotel..
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong KongBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - PogledBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - UlazBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - UlazBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - UlazBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A03