Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel

No. 36-38 Li Tak Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Kupaonica Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Kupaonica Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 523recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (523)
Razvrstati po:
Shih N. Solo putnici Malaysia, 20. kolovoza 2015.
Accommodation is kinda small

aircon, freezer, bed
6,7
the toilet and room is too small
Prijavi ovu recenziju
Yat S. Parovi China, 3. kolovoza 2015.
not good

cheap
3,3
Prijavi ovu recenziju
Kee J. Parovi Singapore, 6. srpnja 2015.
Unpleasant environment of the hotel

Hotel room cheap, location near mtr, easy to find food
3,3
Not very pleasant, the front office of the hotel not very friendly and sometimes show face. The room not very clean, the shampoo and body foam sometimes feel itchy after bath. After my wife washing the head feel very itchy and want to go crazy. In the morning while we are sleeping, it's quite noisy outside our door and disturb our sleep.
Prijavi ovu recenziju
Addy L. Solo putnici Malaysia, 29. lipnja 2015.
Tiny but full facility hotel

Location, facility, Convenience
7,7
At first thing go into the room, i already expected a very small room. ( as indicate in the website, 100sq ft including bathroom). The reception and room is not luxury type. A bit old fashion, but it is repainted so look clean. Indeed, the room is clean too. Out of my expect is the facility provided. In a tiny room, there is hair dryer, TV, refrigerator, desk, slipper, tooth brush, comb, shaver, hand cream, shower gel, bath towel, cup, kettle, tea and 2 bottle of drinking water provided. The location is near to MRT. McD is just 1 minute walking distance. Nearby also got many restaurant. At the lobby, there is vending machine selling drink and titbit. About the cons, the shower water temperature very difficult to control. Out of sudden, it may be too cold or too hot. The massage function show in the photo is not available. Other than this, there is nothing complain.
Prijavi ovu recenziju
See Y. Parovi Malaysia, 25. lipnja 2015.
small room, decent location

location,clean room
7,3
Prijavi ovu recenziju
Liew Y. Parovi Malaysia, 14. lipnja 2015.
If you have a choice, pls don't go for it =(

Location is ok.
4,7
1. Poor wifi connection. Basically can only connect inside the toilet near the door. 2. Room is not tally with the picture. Toilet is extremely small. Not recommended for medium to big sized travelers. 3. Water heater is not functioning. Can only shower with cold water. 4. Surrounding is dirty and a lot of constructions going on. Can be noisy. 5. Don't bother to ask help from the staffs ( for examples the poor wifi, water heater not functioning ) they are rude, unfriendly and not helping at all. If you have a choice. Don't go for it. Very bad experience staying here.
Prijavi ovu recenziju
Tan C. Parovi Malaysia, 14. lipnja 2015.
Good location

nearby food stall, friendly staff
9,7
good location and staff is friendly
Prijavi ovu recenziju
Shi T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. lipnja 2015.
Not too bad

24 hours receptionist and security guard, helpful staffs
7,3
Stay was pleasant overall, free toiletries and bottled waters are given out everyday. Just that the shower's temperature control was bad. Around 7-10minutes walk to Olympic station, around 15 minutes walk to Mongkok.
Prijavi ovu recenziju
Amelia B. Parovi United Kingdom, 5. svibnja 2015.
Not a double bed!

Location
4,3
This is the first time I've been unhappy with a room booked through Agoda. The first room we were shown was supposed to be a double. However the 1.2m need was pushed against a wall. We're not big people, but this was too small for 2 adults and with only access on one side it was impossible. We were told by staff that this was normal because Asian people are small. I love in Asia, have travelled extensively and it is not normal!! After a lot of foot stamping we were moved to a family room with a childs single for me and a 1.2 my double for him - day from ideal. I would not stay here again!!!
Prijavi ovu recenziju
Katariina H. Solo putnici Finland, 26. travnja 2015.
hotelroom smelled like mold.not same like pictures

you can leave your luggage there and after six pm it star cost if you dont pick those up until that. nothing else.
3
Hotel didnt look at all same like in pictures. Rooms was smelling like mold. Walls was dirty. And room was really small! Toilet was dirty and in bed there was something brune. I wouldn't go there again.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong KongBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Tai Kok Tsui Li Tak Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03