ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bridal Tea House Western District Hotel

358-387, Queen's Road West, Sai Ying Pun 1, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Restoran Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Restoran Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Pub/salon Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Okružje
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 19
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 212recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (212)
Razvrstati po:
Yi H. Solo putnici China, 25. lipnja 2014.
tiny but cozy, although no channel for worldcup

service
9,3
good position. small room, but saved enough for bathroom, which is good for me. Limited TV channel, can't watch world cup.
Pongrat W. Obitelji sa malom djecom Thailand, 18. lipnja 2014.
The room too small,hotel located very far from MTR

Free Wifi,Good room service
4
Ma. G. Solo putnici Philippines, 31. svibnja 2014.
dont bring heavy luggage

location, bed, wifi
7
Stairs at main entrance made it hard for me to move luggage. I was carrying 2 large luggage & I had to carry them up & down the stairs. No one will help you with it. If you get this hotel, you must travel light.
Vinhluan T. Parovi United States of America, 13. svibnja 2014.
Bridal Tea House Western District Hotel

Cleaniless,decent breakfast and location for buget traveler.
7
Overall, I am kind of satisfied on our stay.
Elena S. Solo putnici Russia, 9. svibnja 2014.
it was not bad

cleanliness, location
7,3
I was there half a month ago and they still didn't return me my deposit
Sze M. Grupe Malaysia, 28. travnja 2014.
Comfort and enjoy

Value for money
6,7
Room was small but value for money
Sigrid A. Solo putnici Philippines, 21. veljače 2014.
A no-frills type of hotel. Love the bed!

Comfortable bed
7
It was a good hotel but not the best. The wifi was fast as well so it was easy to be in touch to home and work. The nearby restaurants are cheap and very good too. It is very easy to find plus the airport bus stop was not too far from the hotel. The staff needs to be trained in communicating in English.
Mario A. Parovi United States of America, 17. veljače 2014.
Comftable and worth the money.

Cleanliness, Location and Staff
9
We had a nice stay for a night. The room was clean and functional and modern furnishing and efficient design.
Philip W. Solo putnici Singapore, 15. siječnja 2014.
not exactly meeting my expectations

not much to write about
3
It's location and entrance leave little to be to desired
Man S. Poslovni putnici Hong Kong, 3. siječnja 2014.
easy assess to airport

no speical
6
will go in case need to rush to airport express train station

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bridal Tea House Western District Hotel Hong KongBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Pub/salonBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3A07