ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bridal Tea House Western District Hotel

358-387, Queen's Road West, Sai Ying Pun 1, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Restoran Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Restoran Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Pub/salon Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Bridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Okružje
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 19
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 242recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (242)
Razvrstati po:
Stephany L. Poslovni putnici Canada, 23. studenog 2014.
Great hotel

Staff, Food, Cleaniness
8
Small room but very clean and meet basic needs.
Brian T. Solo putnici United Kingdom, 17. listopada 2014.
Bridal Tea House Western District Hotel review

clean, comfortable and great service
9,3
Although it is slightly out of the main hotel areas, which was a blessing. This was a nice hotel. Staff were ever efficient. Stay was good without any problems
Linda W. Grupe United States of America, 3. listopada 2014.
Sleepless in Hong Kong

Location, location, location
5
Constant street noise could be heard in our room. We also had the misfortune of having bad guests in the next room. The bathroom was tiny and smelled foul. This hotel is definitely not worth the extra money. I recommend paying more for comfort elsewhere.
Kin T. Parovi Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
Good

service, location, price
7,3
Yuang J. Solo putnici China, 3. kolovoza 2014.
Acceptable experience

location, surrounding facilities, breakfast
7
actually i chose this hotel only because i was curious on the building and small rooms, but the stay there was acceptable. the room was tiny and the building is very old, but it was quite clean with all the utilities. as i lived that area for a very long time, i felt the transport there was very convenient. the small restaurants nearby were very nice.
Yi H. Solo putnici China, 25. lipnja 2014.
tiny but cozy, although no channel for worldcup

service
9,3
good position. small room, but saved enough for bathroom, which is good for me. Limited TV channel, can't watch world cup.
Pongrat W. Obitelji sa malom djecom Thailand, 18. lipnja 2014.
The room too small,hotel located very far from MTR

Free Wifi,Good room service
4
Ma. G. Solo putnici Philippines, 31. svibnja 2014.
dont bring heavy luggage

location, bed, wifi
7
Stairs at main entrance made it hard for me to move luggage. I was carrying 2 large luggage & I had to carry them up & down the stairs. No one will help you with it. If you get this hotel, you must travel light.
Vinhluan T. Parovi United States of America, 13. svibnja 2014.
Bridal Tea House Western District Hotel

Cleaniless,decent breakfast and location for buget traveler.
7
Overall, I am kind of satisfied on our stay.
Elena S. Solo putnici Russia, 9. svibnja 2014.
it was not bad

cleanliness, location
7,3
I was there half a month ago and they still didn't return me my deposit

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bridal Tea House Western District Hotel Hong KongBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Pub/salonBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Western District Hotel Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3A06