ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel

No.6-8 Arthur Street, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Restoran Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Restoran Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Restoran Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Interijer hotela Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 127
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1051recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1051)
Razvrstati po:
Woo L. Solo putnici Singapore, 6. listopada 2014.
NA

good value , good location , good food everywhere
5,3
David T. Solo putnici Ireland, 29. rujna 2014.
Over-priced, but helpful staff and good location

Good things about this hotel: (1) location; (2) helpful staff; (3) reasonably fast check in/out
5,7
The stay was acceptable, although for the price of the room, I would have expected better: the room was very small, and the bed, advertised as a double, was too short and too narrow (about 180 cm by 120 cm). The tea set (or breakfast) was better than nothing, but not really worth much: less than HK$10, I'd estimate...
Jay D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. rujna 2014.
very small room

fair
5,3
very small room however its very easy access to MTR, Bus Station and Night Market
Ngu K. Parovi Malaysia, 21. rujna 2014.
Good location but very small room

Location
5
Pleasant stay but the room is pretty small
Loga K. Solo putnici India, 26. kolovoza 2014.
Walkable from MTR

Hot water 24 hrs, good internet speed and city view
5,3
I was out the whole day so when i got back i crashed to bed. nothing great about the hotel.... but 1 thing i must say "reception staffs are very rude and nasty".
Kum H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. svibnja 2014.
Small room. Bed a bit old but is clean.

Clean, near to mtr, lot of food choice nearby
6,7
budget hotel. Room small but clean. Easy access to mtr
Kum H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. svibnja 2014.
small room, clean, easy access

easy access, clean, restaurant surrounding
7
small room, clean, easy access
Kah S. Parovi Malaysia, 4. travnja 2014.
Great Location but Poor Service

1. Location. 2. Clean Restaurant. 3. Have Small Travelling Guide Card
4,3
Great location. Room too small. Staff very unfriendly, unhelpful & too loud. Breakfast exactly the same every morning during my 6-days stay. Room old & not clean. Hot water not working well - have to wait 15-30 minutes to turn hot. Wont recommend to friend.
Chi M. Parovi Hong Kong, 23. veljače 2014.
location good but small,nice view

location
6
Ning L. Obitelji sa odraslom djecom China, 29. siječnja 2014.
Very small room but centrally located

location, breakfast, fast wifi
8
The room is not even enough for my big luggage, beds were short and small. But with the price and location, what can i say?

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong KongBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3B07