Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel

No.6-8 Arthur Street, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1219recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1219)
Razvrstati po:
Phang W. Parovi Malaysia, 25. travnja 2016.
Good location
4,3
Pros: 1) Good location, with many food stalls nearby. 2) Near to MTR, and public transport 3) Friendly staff Cons: 1) Room size small 2) Hotel Guests (our neighbor), make a lot of noise during midnight. They seems to be enjoying themselves (by speak very loud) without taking consideration of their neighbors.
Prijavi ovu recenziju
Hung N. Poslovni putnici New Zealand, 17. travnja 2016.
Convinient Location
4
Room is small as normally we have seen in Hongkong. Pro: location is convenient, about 5 minutes walking from MTR Yau Ma Tei station. Room is clean and tidy. Con: the toilet is too small I think. I would not recommend anyone who is higher than 1.75m to stay in this room due to the size of the toilet.
Prijavi ovu recenziju
Chin Y. Solo putnici Singapore, 15. travnja 2016.
book during promotion
5
price dropped after confirming the booking the very next day. price drop by 30% minus point have to collect luggage before 6pm at lobby if not there will be extra charges. Only 1 lift for those staying at the main building floors, highest floor is 27
Prijavi ovu recenziju
Chin Y. Solo putnici Singapore, 13. travnja 2016.
wrong room type
4,7
booked for a double room but was given a twin room instead. Overall still ok with the services provided.
Prijavi ovu recenziju
Thaneth K. Poslovni putnici Thailand, 11. travnja 2016.
Best location for Relax
5
Best location from subway, have a lot restaurant around there
Prijavi ovu recenziju
Yu H. Parovi Taiwan, 5. travnja 2016.
Nice location
6,3
Value for money and you only need walk around 02mins than can reach MRT. But the room is too small i can't even open my hand carry flat .The bathroom also small ,but overall is good.
Prijavi ovu recenziju
Meng-Hsuan L. Parovi Taiwan, 4. travnja 2016.
Good location, clean
5
The room is quite clean. And the hotel is very near to MTR station. Just next to the night market. The toilet and the room are small. I won't recommend to anyone who brings big luggage. The rest are fine.
Prijavi ovu recenziju
Minliang W. Solo putnici Australia, 30. ožujka 2016.
Not bad
6,3
Can do
Prijavi ovu recenziju
Cheung W. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2016.
Not enough staff to serve us during check-out
3,7
Facilities are clean but the toilet is really small. I cannot close the door if I use the sink. Also I felt really hot in my room but I cannot change the room temperature as it is central-monitoring. Not enough staff in the lobby that I need to wait for quite a long time durnig check-out.
Prijavi ovu recenziju
Jerry K. Poslovni putnici Malaysia, 26. ožujka 2016.
Ok
4,3
Near to MRT. Room ver small
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Bridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong KongBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RestoranBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - KupaonicaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - RecepcijaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Interijer hotelaBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - UlazBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - UlazBridal Tea House Yau Ma Tei Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02