Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

BSA Twin Tower Ortigas

Ortigas Bank Drive cor. Julia Vargas, Ortigas Center, Pasig, Manila, Filipini 1550

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2344recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (2344)
Razvrstati po:
Joseph C. Parovi Australia, 10. veljače 2016.
Good place to stay in Manila.

Location, big new comfortable rooms.
8,3
Comfortable apartments nicely decorated everything you need for a short stay in Manila. Better than a normal hotel room has kitchenette lounge desk dining etc. bed was comfy. Air con cold. Net was good too. Little pricey still good value. May be back.
Prijavi ovu recenziju
Edmund P. Poslovni putnici United States of America, 8. veljače 2016.
Pleasant stay

Affordability, accessibility and secure
9
Marvelous pleasant stay I will stay again
Prijavi ovu recenziju
Rodolfo O. Solo putnici Philippines, 6. veljače 2016.
awesomeb

Location , cleanliness , good staff
6,3
So far so good
Prijavi ovu recenziju
Marcus M. Parovi United States of America, 2. veljače 2016.
Ehhhhh...

Location, air con, Internet
5,3
The BSA Twin Tower Ortigas is a good example of just good enough...
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey C. Solo putnici Philippines, 1. veljače 2016.
room and location

room, location, value for money
7,7
Prijavi ovu recenziju
Gigi N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. siječnja 2016.
It was an amazing experience

The swimming pool is good, near the malls makes it easier to go shopping and dining. The bathroom is very neat
8
The swimming pool is good enough for me, my kid enjoyed swimming, and the fact that it is near the malls where very accessible to go shopping and dining. The shower room is clean and neat with daily replenishment of toiletries and towels. Except for the floor and closet in our room a bit dirty and no complimentary slippers available good thing we brought slippers. Staff are accommodating and very polite, they great us every time they see us, especially the staff assigned at the pool area. We didn't eat breakfast because we usually wake up late in the afternoon so, we can't rate the food. All in all nice experience and we will definitely come back here. More power to all!!
Prijavi ovu recenziju
Judith S. Grupe Philippines, 29. siječnja 2016.
Comfortable stay at bsa

Accessible to all and affordable
9
Enjoy and peaceful
Prijavi ovu recenziju
Chita J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. siječnja 2016.
accessible

near in mall, accessible in transpo, cheap
5,7
Prijavi ovu recenziju
Angelica B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. siječnja 2016.
perfect

room, pool, staff
9,3
just perfect, everything went well.
Prijavi ovu recenziju
Fredalyn G. Parovi Australia, 19. siječnja 2016.
never return
3,3
I need my return
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
BSA Twin Tower Ortigas ManilaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - BifeBSA Twin Tower Ortigas Manila - BifeBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interijer hotelaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Soba za sastankeBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - PredvorjeBSA Twin Tower Ortigas Manila - Eksterijer hotelaBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - Soba za sastankeBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - Eksterijer hotelaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - SadržajiBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Eksterijer hotelaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Posao CentarBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interijer hotelaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - PogledBSA Twin Tower Ortigas Manila - KupaonicaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interijer hotelaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - KupaonicaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - SadržajiBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - PredvorjeBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazenBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Gostinjska sobaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Dvorana za fitnessBSA Twin Tower Ortigas Manila - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04