Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Burgary Hotel

No.168, Sec. 1, Jhonghua Rd., Ximending, Taipei, Tajvan 10850

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1027recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1027)
Razvrstati po:
Hoi L. Poslovni putnici Hong Kong, 17. travnja 2016.
good
5,7
good
Prijavi ovu recenziju
Michael L. Solo putnici Canada, 16. travnja 2016.
Excellent stay
5
Good location on a major street near Ximending Subway. But quiet rooms. 4 rooms per floor. Clean, comfortable bed. Flatscreen TV. Breakfast was ordered from a menu. Tasty.
Prijavi ovu recenziju
Daniel K. Poslovni putnici Singapore, 10. travnja 2016.
Hotel just loacted within 2 mins walk of Ximending
5
Very convenient location.. located within 2 mins of walk from Ximen Station Gate 1... Room is lack of tables and lugguage rack, staff less friendly than Wonstar. Was charged 300NTD per hour for checking out late. I paid a total of 1500NTD for checking out at 5pm as our flight is 8.30pm. Pls take note of this as this hotel does not allow any late check outs and they will bug you hourly asking when's your checkout timing!
Prijavi ovu recenziju
Irene N. Grupe Malaysia, 3. travnja 2016.
Too much of unnecessary information
4,3
Information given during the checkin on key cards can be kept at counter to prevent lost, check out time is at 12noon. These info repeated everytime when we step out of the hotel. Hotel breakfast is simple. Price paid for the room and breakfast unmatched.
Prijavi ovu recenziju
Irene N. Grupe Malaysia, 3. travnja 2016.
Too naggy
4
Information given during the checkin on key cards can be kept at counter to prevent lost, check out time is at 12noon. These info repeated everytime when we step out of the hotel. Hotel breakfast is simple. Price paid for the room and breakfast unmatched.
Prijavi ovu recenziju
Yao J. Parovi Singapore, 14. ožujka 2016.
Great location in ximending

great location, clean room, spa bath tub
8,7
Clean room. Resting area at level 2 to wash up before check in.
Prijavi ovu recenziju
Busara C. Parovi Thailand, 7. ožujka 2016.
Near night market
5,3
Polite reception at front desk and one excellent in English language. Location not far from night market or shopping. Thank you reserved airport car service to depart out.
Prijavi ovu recenziju
Lee K. Parovi Hong Kong, 7. ožujka 2016.
Very good
6,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Choon H. Solo putnici Singapore, 2. ožujka 2016.
Excellent Service and Location

Location, Service of Staff, Room facilities
10
Excellent stay.
Prijavi ovu recenziju
Cheryl S. Parovi Singapore, 1. ožujka 2016.
Very good
5,7
Staff was friendly n their attitude is very good towards their customer
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Burgary Hotel TaipeiBurgary Hotel Taipei - KartaBurgary Hotel Taipei - Vruća kupkaBurgary Hotel Taipei - PogledBurgary Hotel Taipei - UlazBurgary Hotel Taipei - PogledBurgary Hotel Taipei - Gostinjska sobaBurgary Hotel Taipei - PogledBurgary Hotel Taipei - PogledBurgary Hotel Taipei - PogledBurgary Hotel Taipei - Interijer hotelaBurgary Hotel Taipei - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07