Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel

263 Hollywood Road, Central, Hong Kong Central, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Central Broj soba: 148

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2775recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (2775)
Razvrstati po:
Fred F. Solo putnici United States of America, 24. siječnja 2016.
my standard choice

location, room design
8,3
I've stayed here before and will continue to do so. It's a relatively good deal for this lovely part of Central. I missed the night I booked because of bad weather departing New York. I arrived at 8am the next morning and asked if I could stay until 6pm instead of the normal 12 noon deadline as I had to continue on to Singapore that evening. They did not seem full and I think they could have offered that extra bit of hospitality but instead they charged me another half night. Were not willing to extend check out to even 1pm. Fair enough - it was a no -show but still - I think one can be more creative with faithful guests. Nonetheless I will be back; it's a lovely place.
Prijavi ovu recenziju
Aimen K. Grupe Singapore, 17. siječnja 2016.
Excellent Location with Great Staff

Staff, Location and Cleanliness
9,3
Really enjoyed my time at the Butterfly on Hollywood. The staff were very attentive and even walked out to hail a cab for us because the one we had called was taking too long. The rooms were very clean. They are compact but well designed. The location is fantastic. The only thing that they don't have is food within the hotel so keep that in mind when planning your trip.
Prijavi ovu recenziju
Nien H. Solo putnici Taiwan, 17. siječnja 2016.
Nice service

Nice service. Nice location. Small but clean.
9,3
They gave me a map and tell me where to have the good food, they marked the places on the map for me which is very nice. We are two girls and they always help us to carry the luggages when we check-in and check-out. They have handy in the room which you can carry it and search some information in it, but its wifi cannot be shared tho.
Prijavi ovu recenziju
John J. Parovi Singapore, 16. siječnja 2016.
Pleasant staff but room not up to standard

Location & staff
6,3
Room poorly insulated as we can hear the other people talking/noises in their rooms. Toilet have a very strong odor smell due to poor sanitation too. Brought this up to the reception but nothing was done about it as I think this must be an outstanding issue not corrected. Other than that it quite a pleasant stay
Prijavi ovu recenziju
Danny J. Grupe United States of America, 16. siječnja 2016.
There was a cockroach in one of the beds!

Location
4,7
Cockroach!
Prijavi ovu recenziju
David M. Poslovni putnici Australia, 12. siječnja 2016.
Well located hotel

Location, staff performance and room comfort
8,7
Well located hotel. Close to the MTR and all amenities. Very comfortable rooms. Good size by Hong Kong standard. Staff performance was excellent. They really go out of their way to help you feel at home.
Prijavi ovu recenziju
Doron S. Poslovni putnici Israel, 11. siječnja 2016.
Excellent location with tiny rooms

location location and location
6
Alright but tiny rooms, no air and all noisy from rooms beside. :( :(
Prijavi ovu recenziju
Todd W. Solo putnici United States of America, 11. siječnja 2016.
Convenient

location, cleanliness, Academy Awards info on each floor
7,7
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Anton D. Solo putnici United States of America, 10. siječnja 2016.
Location

Location price clean
7,7
Prijavi ovu recenziju
Shannon Y. Poslovni putnici Malaysia, 9. siječnja 2016.
nice boutique hotel

staff, location, Clean
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong KongButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07