Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Butterfly on Prat Hotel
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 122
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 5825recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (5825)
Razvrstati po:
Yolanda G. Parovi Philippines, 26. kolovoza 2015.
clean n comfortable , lower floor rooms are nicer

clean convenient and pleasant staff
8,3
Ok comfortable but lower floor rooms are bigger and nicer
Prijavi ovu recenziju
Tatyana G. Grupe Philippines, 25. kolovoza 2015.
Value for money

Location, price and fast service
8,3
Prijavi ovu recenziju
Michael N. Parovi Philippines, 24. kolovoza 2015.
Clean hotel

Clean room, location.
8,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Ma C. Parovi Philippines, 22. kolovoza 2015.
Awesome

near malls, near MTR, best hotel in tst
9
Definitely will be back in butterfly hotel....we do not encounter problems the whole stay
Prijavi ovu recenziju
Lancy L. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. kolovoza 2015.
Our stay at Butterfly on Prat

Location, polite front desk, Attention to detail of the housekeeper
7
The taxi drivers did not seem to know where the hotel is when we tried to catch a cab from Ferry terminal in Kowloon so we had to make our way to the hotel by foot with 3 luggages and 1 young child. We were given a room which we were unable to open the blind, so no sunlight could even come in. We were not sure if other similar rooms would have the same issue. The housekeeper made our bed everyday and topped out all toiletries on a daily basis. The staff at reception were polite.
Prijavi ovu recenziju
Samy P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. kolovoza 2015.
Perfect place to stay

Friendliness of the staff, its location and comfort and cleanliness of the room.
9,7
We enjoyed our stay here. The staffs are so helpful, approachable and friendly. The room is not that small and the beds are comfortable to sleep in. Nothing to worry about food coz it's surrounded by restaurants. Near the shopping areas too.
Prijavi ovu recenziju
Stephen L. Parovi Malaysia, 21. kolovoza 2015.
Amazing compared to other hotels in HK

Location, interior and staff courtesy
10
Very pleasant. I like the free mobile they provide. Also umbrella is available.
Prijavi ovu recenziju
Chih M. Parovi Singapore, 16. kolovoza 2015.
comfortable & clean

bed was comfortable, aircon was powerful & cool. A delight after returning from a day's shopping. Convenient to commute to airport with frequent free shuttle bus to kowloon mtr then to airport.
8,3
Fantastic.
Prijavi ovu recenziju
Charlie T. Parovi Malta, 14. kolovoza 2015.
Very central hotel

Central to shops rest and café. .....mtr central.......nice room
8,3
Perfect stay....recommend this to others....a+++++
Prijavi ovu recenziju
Arys D. Parovi Philippines, 11. kolovoza 2015.
Perfect place to stay in city center.

Free Handyphone (free calls and internet). Perfect location for food, transport, places to see and convenience.
9,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong KongButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02