ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Butterfly on Prat Hotel
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 122
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 5332recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (5332)
Razvrstati po:
Maria C. Grupe Philippines, 25. siječnja 2015.
TR Invades HK =)

1) Handy phone!! 2) Location 3) Room Size, big and clean bathrooms 3) Accomodating staff
8,7
My friends and I enjoyed it very much. We will DEFINITELY come back to stay. The location was perfect and the handy phone was the cherry on top!!
Samantha T. Solo putnici Singapore, 24. siječnja 2015.
Good location and comfortable stay

Good location , clean , prompt staff
9,3
Riesca D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. siječnja 2015.
Super friendly & helpful staffs!

Friendly and helpful staff, location, cleanliness
9,3
I was very impressed by the service. I traveled with an infant and my mom, and the staffs are very very helpful! They upgraded my room to Family Room which is bigger and a lot more convenient. Location is very great, just steps away to many restaurants, shops, and bars. I totally have nothing to complain about.
Jacinta T. Poslovni putnici Singapore, 21. siječnja 2015.
Excellent Rooms and Location

Price, quality and location
8,7
Excellent! Have recommended to friends and they had a good experience too. Will definitely return.
Emma L. Parovi Hong Kong, 21. siječnja 2015.
Nice stay

clean, comfort and convenient
8,3
Aliya M. Grupe Singapore, 16. siječnja 2015.
Value for money and good location

1. Good location 2. Quiet 3. Clean
8
Hoi S. Parovi China, 16. siječnja 2015.
Comfortable and convenient

comfortable, convenient, nice room design
7
comfortable, convenient, nice room design
Aliya M. Grupe Singapore, 16. siječnja 2015.
Easy access

Location. Quiet. Easy to find food.
8
Zhi S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. siječnja 2015.
Very spacious room

Spacious room, Clean, Convenient
8,3
Amazing! Staff were very helpful. Lots to eat and do around the hotel vicinity. Short walk to the MTR station.
Shawn M. Parovi United States of America, 12. siječnja 2015.
Overall really great value

Location, rooms were rarely big, price
8,7
Really great hotel for those who do not want to stay at a hostel. Price is very good.. Only minor issue had was when we asked the staff best way to get to the airport. When asked in the morning one lady said it would be about $230-250 the next day a guy helped us get a taxi that was waiting and negotiated with the taxi driver $250. When we got to the airport the meter was only at $190. Damn shoulda just used the meter. But overall I would definitely stay again because the location is good and I'm not a fan of hostels. As for the food I don't know never ate at the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong KongButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A02