Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Butterfly on Victoria Boutique Hotel

33 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji
Područje Causeway Bay Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2515recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (2515)
Razvrstati po:
Teik W. Parovi Malaysia, 5. srpnja 2015.
Great Hotel & Location & Service

Location. Service. Complimentary use of 3G mobile phone.
8
Excellent in terms of room, location and service. Fantastic service providing complimentary use of 3G mobile phone during the stay. One minor minus point is the bathroom toilet tends to be a bit smelly during evenings and can be quite pungent sometimes (Room 807). Other than that, it's fantastic!
Ho L. Solo putnici Hong Kong, 4. srpnja 2015.
Very good

Very good
10
Very good
Tiffany Z. Poslovni putnici China, 2. srpnja 2015.
Best price

best price nice location nice staff
7,7
Just like always, it never let me down.
Ho L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 2. srpnja 2015.
Very good ...good hotel to stay for a short trip

Good location, clean, style, helpful handy phone
10
Good .....will be back next time
Ho L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 2. srpnja 2015.
Good

Good
9,7
Good
Jenny G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. srpnja 2015.
good hotel

the staff, location, price
8,7
Overall was good
Monika S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. lipnja 2015.
Clean room, comfortable bed, close to mtr..

Service, service , good service
7,3
Comfortable and you can find restaurant easily around the hotel, close to mtr station 2 minutes walk
Tiffany Z. Obitelji sa malom djecom China, 23. lipnja 2015.
Nice staff, good location, best price

Friendly staff, good location, handy phone
8,3
Friendly staff upgraded our superior room to deluxe when they saw my little boy, that was so sweet. Multiple times stayed in this hotel always gave me good experience. In order to provide better experience they had handy phone which really convinient for tourist. Will come again.
Ekawaty A. Poslovni putnici Indonesia, 18. lipnja 2015.
Hotel with friendly and helpful staff

Friendly and helpful staff, perfect location and useful mobile
8,7
We only stayed 1 night at the hotel. The staffs were very friendly and helpful. They explained clearly what we asked them. First I was a bit shock when realised how small was the hotel and the bed room was small too. But it was clean and comfortable. They arranged the stuff in the room efficiently. One thing that was a bit bothering that the air conditioner blow directly to the bed. Over all it was a great hotel with a great location too.
Gina C. Parovi Singapore, 15. lipnja 2015.
Clean rooms

Clean room, polite staff and good location
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong KongButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C07