Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Butterfly on Victoria Boutique Hotel

33 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Predvorje Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji
Područje Causeway Bay Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2549recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (2549)
Razvrstati po:
Janis L. Parovi Malaysia, 1. kolovoza 2015.
Size

Location location location
6
The room is extremely small and the aircon is warmth
Prijavi ovu recenziju
Edmond T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. srpnja 2015.
Clean and compact rooms, small lobby and no gym.

Clean, friendly staff and near airport bus pick up station.
7
Good.
Prijavi ovu recenziju
Kartika P. Parovi Indonesia, 28. srpnja 2015.
Nice!

friendly staff, hotel location, wifi
6,7
For us are nice for staying here.. hotel location near MTR, surrounding lots of restaurant, the most we like that each room provide hand-phone that we can carry out from hotel.
Prijavi ovu recenziju
Kartika P. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 28. srpnja 2015.
Not bad

free wifi, free hand-phone, near mtr
5,3
If you thinking for stay 3 peoples (2 adults & 1 older children) in 1 room, think again, cause beds are small. Our two single beds are very small. We already pick executive type of room for bigger room and we thought also bigger bed but we r wrong. Bigger room it is but NOT bigger bed.
Prijavi ovu recenziju
Kok S. Grupe Singapore, 25. srpnja 2015.
Happy Stay

Good location. Good food around and easy to travel around via MTR
2,7
Happy with the services and room expect that I was expecting 2 Single bed instead of a queen sizes bed. Having to pay for the upgrade to 2 single beds. Everything else was good.
Prijavi ovu recenziju
Cynthia O. Parovi Singapore, 24. srpnja 2015.
Reasonably Good

Location is good, very near to mtr. Room is clean, bed is good and design is modern n new. Lots of restuarants around.
6,7
This is my 2nd time in this hotel. Location is super near mtr, 3mins walk. Room is clean and design is modern. Slightly expensive considered there's no facilities in the hotel. Lots of restuarants around,
Prijavi ovu recenziju
Randy A. Poslovni putnici Thailand, 22. srpnja 2015.
Excellent Staff, Hotel and Location

Friendly Professional Staff, MRT Close, Beautiful Rooms
10
My stay was really great at this hotel. I could not ask for more. The staff went over and above to tend to any questions I had and were incredibly friendly and helpful. A full 5 star service. The location was great and came in handy during the rain as the mrt stop was just a quick walk away. A great coffee shop nearly next door and beautiful rooms with amazing beds make this a perfect hotel. I will definitely be staying here again when I return to Hong Kong
Prijavi ovu recenziju
Wing H. Solo putnici Hong Kong, 22. srpnja 2015.
freindly staff, good location

The location is very conveniient. Friendly and attentive staff. Free smart phone provided by the hotel is a plus.
8
The location is very convenient, near to mrt, tram and bus stations. Lots of restaurants around. The staff are very friendly and attentive. They provided a free smartphone for mobile internet and making local calls which is very useful. Room is small but very clean. The air conditioning is not cold. I have reported this to the front desk and they fixed it right away but still it is not cold enough in this hot weather.
Prijavi ovu recenziju
Anna S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. srpnja 2015.
Great hotel

Good location, value for money, clean
7,7
Got my room upgraded for the second stay there and the staff were very polite and helpful. 2 mins walk to MTR and eateries are around. Definitely will come back again.
Prijavi ovu recenziju
Yuen C. Solo putnici Malaysia, 8. srpnja 2015.
Reasonable stay

Location
8
Good location and reasonably priced.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong KongButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02