Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Butterfly on Victoria Boutique Hotel

33 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2947recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (2947)
Razvrstati po:
Angela L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. svibnja 2016.
Location is perfect
6,3
The hotel was very close to MTR station, Tram stop, and Bus stop. We did not have any difficulty going anywhere. Room is being made up everyday. We were also given fresh towels everyday. Bed is perfect. Loved the firm and soft pillows and blanket was very cozy. Smartphone was indeed handy. Although you cannot share the 3G of the phone. But still, it was very useful for tourists like us going around the city. Staff is also very helpful and good with English. Thank you BOV! Will stay again when i go back to HK :)
Selena O. Parovi Malaysia, 29. svibnja 2016.
ldeal location
6
Convenience to access the public transports like MTR, Ding Ding Tram and bus, in few minutes walking distance. Easy to find local foods and other international cuisine near the hotel.
Khia K. Parovi Singapore, 28. svibnja 2016.
Comfortable, Convenient, No-Frills Stay in HK
6,3
We stayed for 3 nights, the hotel was conveniently located, the room was small but clean, comfortable and well kept, the handy phone provided was indeed handy, overall a great place for a comfortable, convenient and no-frills stay in HK
Ho T. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 27. svibnja 2016.
Plesant stay!
5,7
I have 5 nights stay at this hotel in May. Totally is good as expected! Very near Tin Hau station (100m), near bus stop (150-200m), near tram (150m), near airport express free shuttle bus. Tiny room (even pure air executive room) but functionable, all necessary facilities you need there. Very clean. Room exactly same as pictures. Bed, matress, blanket ...very good. Very quiet. Handy phone is very useful! Almost I was using this handy phone for gps, searching food, mrt, bus, tram.... Staffs are friendly enough. They react to what you need. Recomment others for this hotel.
Shi Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. svibnja 2016.
Clean, helpful reception, good location
6,3
The hotel is really clean, very convenient to travel around if u wish to take mtr, cab, airport express, tram. Good shower and clean toilet. Really satisfied with everything! I will definately recommend or stay there again in future.
Shi Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. svibnja 2016.
Good service
6
Easy to travel
Hau L. Parovi Hong Kong, 24. svibnja 2016.
Very good price for its convenient location
5,7
The staff is nice and the room is clean and comfortable
Hsin-Cih H. Parovi Taiwan, 23. svibnja 2016.
good
6
good
Naoya M. Poslovni putnici Japan, 21. svibnja 2016.
reasonable hotel
5,7
This hotel is very reasonable hotel!
Wen L. Poslovni putnici Singapore, 18. svibnja 2016.
Butterfly on Victoria Boutique Hotel
4,7
Will definitely visit and choose to stay in Butterfly on Victoria Boutique Hotel again! Keep up the great service effort!
1 od 1 recenzija
Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong KongButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05