Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Butterfly on Wellington Boutique Hotel

122 Wellington Street, Central, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1282recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1282)
Razvrstati po:
Craig W. Solo putnici United States of America, 21. travnja 2016.
good place to stay in HK
6
good location, plenty of anonymity
Prijavi ovu recenziju
Renaud V. Poslovni putnici France, 20. travnja 2016.
Perfect location and good price
6
No breakfeast room, it is the only negative point when on business trip (no time to loiter, searching for a restaurant...)
Prijavi ovu recenziju
Akarawit A. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 16. travnja 2016.
Very good location for Foodies
6
Wellington, Stanley and Hollywood road are one of the most trendy scene in town for food. You can never go wrong with restaurants in this area.
Prijavi ovu recenziju
Inho P. Solo putnici South Korea, 13. travnja 2016.
Hotel location is good.
5,3
Hotel location is good. 1. I want you to know how to get from Hong Kong Station would have liked more. 2. The weather is raining every day on April. So, The hotel's humidity is high. I hope the self-laundry room. 3. Baggage storage service is available. 4. I'm a Korean. I hope the Korean guidebook on using the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Chris C. Solo putnici United States of America, 6. travnja 2016.
Convenient location with helpful staff
5,7
Close to LKF, PMQ, Soho, and in Central. Staff was very helpful for tips, assistance and transportation. The use of the Handy phone was convenient when it worked.
Prijavi ovu recenziju
Lee M. Poslovni putnici Taiwan, 4. travnja 2016.
the carpet is so dirty and it's not easy to access
2,7
terrible traffic during weekends
Prijavi ovu recenziju
Simon O. Parovi United Kingdom, 3. travnja 2016.
Great hotel in an excellent location
6,3
Having stayed in many places in Hong Kong in recent years this was our favourite. It is in a great location, the staff were friendly and helpful and the room was vet nice.
Prijavi ovu recenziju
Wing M. Poslovni putnici Hong Kong, 1. travnja 2016.
good
5,3
good
Prijavi ovu recenziju
Gearoid O. Parovi United States of America, 1. travnja 2016.
Would definitely stay here again.
6,3
Fantastic room (we upgraded to a bigger room - well worth it) and the location can't be beaten.
Prijavi ovu recenziju
Wong A. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2016.
A nice weekend
6
I need to work on something at PMQ during the weekend, and this boutique hotel is so near to it. I didn't expect much at the beginning, but it turned out unexpectedly great, giving my bf and I a nice weekend "getaway".
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong KongButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07