Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Butterfly on Wellington Boutique Hotel

122 Wellington Street, Central, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1253recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1253)
Razvrstati po:
Alok S. Parovi India, 3. veljače 2016.
It's a very small hotel, but conveniently located

The free hand phone work as good gps device but can't use to make international call or as mobile hot spot is big negative. Room are good but bit small,
7,3
Prijavi ovu recenziju
William M. Poslovni putnici Australia, 19. siječnja 2016.
disappointing

location
6
not unpleasant
Prijavi ovu recenziju
Eric L. Solo putnici Singapore, 17. siječnja 2016.
location friendly and efficient staff convenience

location friendly and efficient staff convenience
9
Prijavi ovu recenziju
Stephenie T. Grupe United Kingdom, 30. prosinca 2015.
Excellent location

location, excellent staff who spoke English and were tremendously helpful and friendly, nice modern chinese interior
9,7
we enjoyed the fantastic location, excellent staff who spoke English and were tremendously helpful and friendly, nice modern chinese interior. Only wished there was bay for taxi to alight as our initial drop off experience was affected by other angry taxi drivers blaring their horns away non-stop.
Prijavi ovu recenziju
James S. Solo putnici United States of America, 4. prosinca 2015.
Dated, incredibly small - good location

Location
4,3
Dated rooms, incredibly small, zero amenities, good location.
Prijavi ovu recenziju
Gemma S. Obitelji sa malom djecom Australia, 30. studenog 2015.
Last minute

location close to central and close to restaurants, comfortable room.
8
after a previous hotel mixup, BOW was the perfect backup for our last minute booking, they were accommodating and helpful. NO gym, pool or baby sleeping cot* The rooms were sufficient and the city view was clean.
Prijavi ovu recenziju
Gemma S. Solo putnici Australia, 29. studenog 2015.
One night fine accommodation.

Last minute, quiet, convenient.
8,3
We booked this room for a friend who was coming over the border for the night. She found the room suitable and economic. She also agreed the location was great, and the staff very friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Shiaw S. Poslovni putnici United States of America, 17. studenog 2015.
Too much noise from the construction next door

location, staffs,
5,3
Too much noise from the construction next door (from 8AM - 6PM). when the construction starts, the whole building shakes. it is so loud and unbearable. if someone would've told me this, i wouldn't stay there, no matter how cheap it is. for the price i was paying, i would def stay somewhere else. if there is no construction and you don't plan to stay in the hotel from 8AM-6PM, i would recommend this otherwise, i would not recommend, unless you like the your bed shakes while you sleep.
Prijavi ovu recenziju
Katie W. Parovi Australia, 6. studenog 2015.
Comfortable, clean & great location

Great location, comfortable bed & very clean
9,7
Great location in the heart of central with lots of bars and restaurants near by. Hotel was clean and very comfortable. Good value for the location right in the centre of Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Laurent M. Poslovni putnici France, 22. listopada 2015.
Great location and service

Location, service, cleanliness
6,7
No frills boutique hotel with great staff. Interesting location.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Butterfly on Wellington Boutique Hotel Hong KongButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - UlazButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - PredvorjeButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - SadržajiButterfly on Wellington Boutique Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03