Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

By The Sea Hotel Panwa Beach

7/6 Moo 6, Soi Bor-Rae, Vichit, Muang, Panwa Cape, Phuket, Tajland 83000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Interijer hotela By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska soba By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Bazen By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Bazen
By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Bazen By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Bazen By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Bazen By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Interijer hotela By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Bazen By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Ulaz By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Sport i aktivnosti By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Dvorana za fitness By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Sadržaji By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Eksterijer hotela By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Eksterijer hotela By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Plaža
Područje Panwa Cape Broj soba: 36

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 301recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (301)
Razvrstati po:
Carlo V. Obitelji sa malom djecom South Africa, 3. veljače 2016.
Excellent Hotel for kids

Quiet tranquil sunset
9,3
Excellent hotel for kids. Situated on a quiet and clean beach. Perfect to get away from the party hungry crowd.
Prijavi ovu recenziju
Jeff H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 17. siječnja 2016.
GREAT, GREAT VALUE!

Location, cost, pool
9,3
Our stay was great! I will definitely be back.
Prijavi ovu recenziju
Cheminoh K. Obitelji sa malom djecom Thailand, 10. siječnja 2016.
weekend stay panwa

beautiful view , the beach and the peaceful area
7,3
very good
Prijavi ovu recenziju
Samrat B. Obitelji sa malom djecom India, 20. studenog 2015.
Excellent stay

Sea view, Cleaniness, Peace of Mind
10
View from hotel is gr8. Good staff behavior only the 1 person at Restaurant is extra smart. didn't served us breakfast though it was there only 5 minutes late. Life time experience. Got upgrade from Superior to Double Deluxe room
Prijavi ovu recenziju
Andika F. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 11. listopada 2015.
good for relax

big room with kichenette, beside beach, clean pool
9
great experience with my kids, play sand, swim at pool everyday
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey S. Parovi United States of America, 28. svibnja 2015.
Clean and quite.

Very nice rooms and clean.
9,3
Great place to stay if you want to be away from the crowds. Very quite and right on the beach. If you want to be near the the party areas I would not recommend it as it took about 30 minutes and 750 THB to get to Patong beach.
Prijavi ovu recenziju
Rafik B. Parovi Lebanon, 12. travnja 2015.
By The Sea Residence Hotel
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Krisztian N. Solo putnici Finland, 31. siječnja 2015.
A nice relaxing holiday

a 3 stars hotel, large rooms, good food, happy personnel, nice view to Chalong bay!
8,7
:-) Location is far from other "busy" beaches that was relaxing after 2.5 weeks spent at Kata and Karon Beaches. Great large rooms. We liked the happiness of personnel in the kitchen. Pool was clean. It is a 3 stars hotel according to personnel and to my opinion. Negative: Live music every evening was annoying, though performace was excellent. "Playlist" should be changed and sing also THAI MUSIC (traditional, pop, ect) and not only the same UK/US/EU songs. We staid 5 nights and not only 1 ! It is pity that washing the floors is simply not part of the room clean up program. I noticed the same in other hotels as well (3 and 4 stars) also past years. 8-) I recommend this hotel much more than others next to it, or on the same road, as it is smaller. They had kayaks for free use! ;-)
Prijavi ovu recenziju
Aurelie L. Parovi France, 21. siječnja 2015.
Good for 2 nights

Clean, calm, beach
8
Prijavi ovu recenziju
Karl M. Solo putnici Germany, 26. listopada 2014.
Great

Pool food friendly Staf
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

By The Sea Hotel Panwa Beach PhuketBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Interijer hotelaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - BazenBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - BazenBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - BazenBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - BazenBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - BazenBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Interijer hotelaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - BazenBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - UlazBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Sport i aktivnostiBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Dvorana za fitnessBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - SadržajiBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Eksterijer hotelaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Eksterijer hotelaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlažaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Hrana i pićeBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Sport i aktivnostiBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PogledBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PogledBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlažaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - BazenBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PredvorjeBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - RestoranBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - RestoranBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlažaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlažaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Sport i aktivnostiBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlažaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04