Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

By The Sea Residence Hotel

7/6 Moo 6 Soi Bor-rae, Sakdidech Road, Vichit, Muang, Panwa Cape, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska soba By The Sea Residence Hotel Phuket - Restoran By The Sea Residence Hotel Phuket - Restoran By The Sea Residence Hotel Phuket - Restoran
By The Sea Residence Hotel Phuket - Restoran By The Sea Residence Hotel Phuket - Restoran By The Sea Residence Hotel Phuket - Restoran By The Sea Residence Hotel Phuket - Restoran By The Sea Residence Hotel Phuket - Bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - Bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - Bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - Bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - Bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - Bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - Bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - Bazen
Područje Panwa Cape Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 287recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (287)
Razvrstati po:
Jeffrey S. Parovi United States of America, 28. svibnja 2015.
Clean and quite.

Very nice rooms and clean.
9,3
Great place to stay if you want to be away from the crowds. Very quite and right on the beach. If you want to be near the the party areas I would not recommend it as it took about 30 minutes and 750 THB to get to Patong beach.
Prijavi ovu recenziju
Rafik B. Parovi Lebanon, 12. travnja 2015.
By The Sea Residence Hotel
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Krisztian N. Solo putnici Finland, 31. siječnja 2015.
A nice relaxing holiday

a 3 stars hotel, large rooms, good food, happy personnel, nice view to Chalong bay!
8,7
:-) Location is far from other "busy" beaches that was relaxing after 2.5 weeks spent at Kata and Karon Beaches. Great large rooms. We liked the happiness of personnel in the kitchen. Pool was clean. It is a 3 stars hotel according to personnel and to my opinion. Negative: Live music every evening was annoying, though performace was excellent. "Playlist" should be changed and sing also THAI MUSIC (traditional, pop, ect) and not only the same UK/US/EU songs. We staid 5 nights and not only 1 ! It is pity that washing the floors is simply not part of the room clean up program. I noticed the same in other hotels as well (3 and 4 stars) also past years. 8-) I recommend this hotel much more than others next to it, or on the same road, as it is smaller. They had kayaks for free use! ;-)
Prijavi ovu recenziju
Aurelie L. Parovi France, 21. siječnja 2015.
Good for 2 nights

Clean, calm, beach
8
Prijavi ovu recenziju
Karl M. Solo putnici Germany, 26. listopada 2014.
Great

Pool food friendly Staf
8
Prijavi ovu recenziju
Kanyapat K. Parovi Thailand, 23. rujna 2014.
The great hotel in Khuket

Big room, big pool and a good breakfast
9
Prijavi ovu recenziju
Anuchit C. Parovi Thailand, 31. kolovoza 2014.
Great place ,clean and big room

Great location , clean and big room , good sightseeing
8,3
It is a quite good place ,location, sightseeing view is ok , room size is ok, air condition is ok ,food is ok , even it's rough to find the way but you can use google map , we would be return again.
Prijavi ovu recenziju
Nge S. Parovi Malaysia, 30. kolovoza 2014.
Big and clean room, big balcony with sea view

Big and clean room, big balcony with sea view and nice curry crab
8,3
Big and clean room, big balcony with sea view and nice curry crab. We check in at 10pm hotel still reserve a high floor with sea view room for us. Is very quite place at beach side with beautiful sunset view. But some sad point is there is free bicycle and kayak, but all bicycle puncture and sea level is low cannot kayak only after 12pm but we already check out.
Prijavi ovu recenziju
Karl -. Parovi Philippines, 30. srpnja 2014.
Value for Money

Price, Cleanliness, Room Comfort
8,3
It was a very relaxing stay. We loved our room as it had a very good view of the sea and it was very big and very clean. Our only qualm about this resort was that the beach in front of it wasn't as clean as we expected it to be, but it was ok for this time around. The pool was also a bit small. Also, the hotel was a bit far from any other restaurants or places of interest. Overall, I think our stay was relatively enjoyable.
Prijavi ovu recenziju
Pisanu W. Parovi Thailand, 28. lipnja 2014.
It is beatiful hotel, close to the sea.

quite, romantic, comfortable
8,3
it is a beautiful hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

By The Sea Residence Hotel PhuketBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Gostinjska sobaBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - UlazBy The Sea Residence Hotel Phuket - Sport i aktivnostiBy The Sea Residence Hotel Phuket - Dvorana za fitnessBy The Sea Residence Hotel Phuket - SadržajiBy The Sea Residence Hotel Phuket - Eksterijer hotelaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Eksterijer hotelaBy The Sea Residence Hotel Phuket - PlažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Hrana i pićeBy The Sea Residence Hotel Phuket - Sport i aktivnostiBy The Sea Residence Hotel Phuket - PogledBy The Sea Residence Hotel Phuket - PogledBy The Sea Residence Hotel Phuket - PlažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - BazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - PredvorjeBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - RestoranBy The Sea Residence Hotel Phuket - PlažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - PlažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Sport i aktivnostiBy The Sea Residence Hotel Phuket - PlažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05