ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Predvorje California Hotel Hong Kong - Recepcija California Hotel Hong Kong - Interijer hotela
California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Ulaz California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Okružje California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije California Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 1222recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,0
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1222)
Razvrstati po:
Leong W. Solo putnici Malaysia, 22. listopada 2014.
great location

good location
5,7
Great Location,near shopping area but hotel room & bathroom are too small, hotel full of cigarette smoke, thier own staff smokes in the reception.
Sou K. Poslovni putnici Singapore, 14. listopada 2014.
It is a little small but no complaint

Near shopping n dinning area. Staff is polite n helpful. Clean place.
7
On the whole it was good for the first timer but waiting for the lift could be a test of patience.
Loh K. Poslovni putnici Malaysia, 12. listopada 2014.
Budget Hotel

Cheap, Good Location
2,7
Suiteble for south africa, i'm scary when stay there because i'm alone (no next time) My big luggage cannot fit into the room Bath room too small no space to stand Check out late 12.15-30min will charge one more night (lucky she let me go)
Maria R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. rujna 2014.
definitely not for non-smokers.

there's a nearby mtr station; it's very near shops & restaurants; the rooms & the hallways are clean.
6,7
the rooms are too small, the lift is too tight, but these wouldn't have bothered us much because the hotel is clean & it's delightful to find everything you need in such a tight space called a room. what made our stay unpleasant was the cigarette smoke, and the lingering smell if it, that are sickening to me & my 3-year old daughter. it is for this reason that we specified that we be on a non-smoking floor (not knowing it was a 1-floor hotel in a building), in a non-smoking room. we booked 2 rooms, but virtually squeezed ourselves in just 1, because the smell of cigarette smoke is unbearable , as well as on the hallways. unfortunately, it's the hotel manager himself who smokes at the reception. we definitely won't book in a small hotel again; it's the first time ever that we tried a hotel we don't know & it was a regretful experience. our otherwise "okay" accommodation was ruined by the strong & sickening smell of cigarette smoke.
Jean D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. rujna 2014.
no good. cigarette smoke enters the room.

location and cleanliness perhaps but the smoke enters the room making it unhealthy to stay
4,7
forgettable.i won't come back and would not recommend it..other staffs are friendly but the man who smokes in the reception was very unfriendly and does not know how to treat and communicate with his guests..chinese are not known for hospitality i guess.
Tan C. Parovi Malaysia, 25. rujna 2014.
the room too small...

great location, near shopping area and many restaurant
5,7
The room too small, i cant accept it...
Nikul G. Poslovni putnici India, 19. rujna 2014.
Not Good but its ok

Roomsizeis small
5,3
Not good
Kim S. Poslovni putnici Singapore, 18. rujna 2014.
for the price i will never come back

none
3
worst of any i had
Richard D. Solo putnici New Zealand, 17. rujna 2014.
Terrible
4,3
Nothing at all good. The room was full of ants, the air conditioning did not work, the room is so tiny it only fits a small double bed, the bathroom is also so tiny for me it would have been impossible to shower, maybe stand with one foot in the toilet.
Hee S. Parovi Malaysia, 8. rujna 2014.
GOOD HOTEL

Clean room,good location and helpful staff.
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - PredvorjeCalifornia Hotel Hong Kong - RecepcijaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - UlazCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3B02