Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 1443recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
5,8
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (1443)
Razvrstati po:
Rommel R. Solo putnici Philippines, 25. siječnja 2016.
Great location.

Great location. Near MTR. Near shopping area.
9
Very pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Cheng W. Solo putnici Malaysia, 24. siječnja 2016.
toilet too small

nothing
4,3
So so
Prijavi ovu recenziju
Lars L. Poslovni putnici Denmark, 21. siječnja 2016.
A bed to sleep in that's it. But good location.

Very good location close to MRT, the harbor and parks.
6,3
Tiny shoe-box located close to everything. It's a tiny room but you can sleep there. Remember earplugs though as doors are opening and closing until late night and again early morning. No facilities at the hotel, so unless you're out and about all day, then be prepared to feel imprisoned in a tiny room without windows and nothing to do at the hotel. It's a challenge to use the bathroom as it's less than tiny. But in this price range I believe that this hotel is better than some of the other hotels in the same area. I would overall recommend this hotel as it was more or less what I expected from earlier trips to Hong Kong. Just one thing to warn about are the thugs downstairs on the streets constantly trying to get you to buy fake watches, tailor suit, 'massage' and hashish.
Prijavi ovu recenziju
Mukhan U. Solo putnici Kazakhstan, 15. siječnja 2016.
Good for overnight stay.

Clean, quick service and great location.
6
Overall very satisfied with my stay. Although room was small as well as bathroom and sink, it is an excellent option for overnight stay in Hong Kong. Room and sheets were clean. Location is right in the center.
Prijavi ovu recenziju
Chia S. Solo putnici Singapore, 15. siječnja 2016.
BATHROOM DOOR BLOCKED BY TOILET BOWL

1. Within walking distance from nearest mrt station. 2.Easy to find eating place within 100 meters. 3.Situated in Nathan Road shopping area.
6,3
The bathroom door is about 1 ft. from the bed & 1.5 ft. from the toilet bowl. Whenever I wanted to use the bathroom I had to slowly & carefully pushed the bathroom glass door inwards. Then slip my body in sideway into the bathroom. When coming out of the bathroom I had to pulled the glass door inwards & slip my body sideway & there was a drop of about 1 ft. to the room floor.
Prijavi ovu recenziju
Bernardo M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. siječnja 2016.
Good location

Location
7,3
Easy acces on transportation and restaurants
Prijavi ovu recenziju
Geraldine R. Parovi Sweden, 3. siječnja 2016.
The room is very small.

Place, shopping
6
The room is very small and we dont have a place in our luggage.
Prijavi ovu recenziju
Pongkiat S. Grupe Thailand, 22. prosinca 2015.
Best Location and Friendly staff

Clear, Friendly and safty
9,3
I go there by bus A21.
Prijavi ovu recenziju
Law L. Obitelji sa odraslom djecom Mauritius, 20. prosinca 2015.
Only for sleep

Fast check in..good wi-fi..situated on main Nathan Road
5,7
Bathroom,toilet together are too small..big problem..
Prijavi ovu recenziju
Chiong L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. prosinca 2015.
Good location

convenient, good location.
6,7
Good and peasant
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - PredvorjeCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - KafićCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - RecepcijaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - KafićCalifornia Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08