ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Predvorje California Hotel Hong Kong - Recepcija California Hotel Hong Kong - Interijer hotela
California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Ulaz California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Okružje California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije California Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 1179recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,0
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1179)
Razvrstati po:
Parthiban M. Solo putnici India, 10. kolovoza 2014.
Fed up with the room size

Nothing. Its near to MTR and attraction places. Nothing els
4,7
Most of the time i went outside, because of the room size, i got more tension when i think about the hotel. It not even a hotel, it just a guest house
Chen C. Poslovni putnici Malaysia, 10. kolovoza 2014.
Tiny room

Friendly staff, good location
4,7
Overall is good, only the room is too small even can't fit a luggage
Benson C. Solo putnici Singapore, 7. kolovoza 2014.
Small but convenient hotel

Convenience & Location
6
The room was very small so its only good for solo travelers. It is a bit hard to find but eventually the convenience within the TST main street was good enough. The price was a bit expensive but probably because the booking was done a day before the day of staying.
Chia S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. kolovoza 2014.
Centrally localtion but poorly maintained

smell of cigarette in the room and public place.
5,3
so so
Imarzen E. Solo putnici Philippines, 30. srpnja 2014.
clean room, good location because it's near mtr

nice staff, located near MTR ,clean room
8
enjoyable, good service, accommodating staff, good location, near MTR
Judy C. Solo putnici Malaysia, 29. srpnja 2014.
A pleasant stay

Friendly staff, clean room, good location
6,3
Overall is good, room cleanliness is acceptable, but bath towel provided are stained. Good location - next to MTR station, within few minutes walk to Harbour City and bus stop board to airport is right opposite the hotel. For those who dislike messy and pack of ppl at building lobby, you can stay here.
Jennifer D. Grupe Philippines, 27. srpnja 2014.
Deceiving Photos

Near MTR
2,3
Very disappointing! The staff are very rude and very tiny bathroom. Considering I paid for Triple Sharing room since we cannot fit in the room they downgraded us to Double Sharing room so our luggage’s can fit in and told us to put the luggage’s under the bed which we did. The staff was even pulling my hand to show the other rooms are all the same because I was telling her that the room photos in Agoda is deceiving since it’s not what we expected. Would not recommend this “hotel” as overall experience is unsatisfactory!
Dave B. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 17. srpnja 2014.
It was Ok

location only
6
The rooms are TINY!
Casallas D. Obitelji sa odraslom djecom Colombia, 1. srpnja 2014.
Hotel is well located to see amazing Hong Kong!!!!

Location near shops and public transportation
4,3
Yideyang Y. Solo putnici Taiwan, 30. lipnja 2014.
good

location
8
good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - PredvorjeCalifornia Hotel Hong Kong - RecepcijaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - UlazCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3B06