ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Predvorje California Hotel Hong Kong - Recepcija California Hotel Hong Kong - Interijer hotela
California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Ulaz California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Okružje California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije California Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 1290recenzija

Vrijednost za novac:
6,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
5,9
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1290)
Razvrstati po:
Karen R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. siječnja 2015.
Good location

Free and fast wifi connection
5,7
Good location..
Supranee Y. Solo putnici Thailand, 11. siječnja 2015.
good location

near the MTR
6,7
Li, C. Solo putnici Taiwan, 3. siječnja 2015.
Good

Location
7,7
Location is good to everywhere.
Simson W. Solo putnici Indonesia, 2. siječnja 2015.
Room is very small, but location is good

Location is good, in tsim tsa tsui area, very near to MTR, but not easy to find this hotel, because the enterance is hidden
4,7
I choose this hotel because very near to MTR and walk distance to avenue of stars , because my old and new at avenue of star location, so I choose this hotel , the room is under estimate , very small room which bathroom just separated with glass partition,
Julie N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. siječnja 2015.
Like a bird cage
4,7
Worst hotel that i have ever stayed, its like staying in a bird cage. You cannot move inside the room and even in bed. Not worth the value that i have paid for.
Ira S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 2. siječnja 2015.
good location but less hospitality

good location, clean, wifi
4,3
They give us a very small room, without windows. They didn't, allow us to use the room that we ask for.. They ask for some additional money because they pursued us to rent the 4 bed without windows. Because it was the end of the year we didn't have any choice, most of the hotel was full.
James C. Solo putnici Singapore, 28. prosinca 2014.
not worth staying here
2,7
Worse hotel I ever stay.
Choi Y. Parovi Malaysia, 28. prosinca 2014.
small room

location is the best,staffs consider helpful
4,3
Tan L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. prosinca 2014.
too small and staff no friendly

location best only
4
a cleaner very bad attitude.
Suwon L. Parovi South Korea, 23. prosinca 2014.
The smallest hotel I've ever been

Cheap, location,
7,3
I don't think this is a hotel. It's just a nice hostel. The room was super small!! I've never been in this kind of small room when I travel. But, I guess it's very common in Hongkong. I didn't have much fun in Hongkong. It's just busy street and too many people. Dimsum was the only one thing made me feel better. If u r looking for a nice hotel, this would not be a good choice!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - PredvorjeCalifornia Hotel Hong Kong - RecepcijaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - UlazCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3C08