Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Predvorje California Hotel Hong Kong - Recepcija California Hotel Hong Kong - Interijer hotela
California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Ulaz California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Okružje California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije California Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 1384recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
5,9
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (1384)
Razvrstati po:
Arlan P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. kolovoza 2015.
California hotel

Good location. Clean hotel. Nice hotel staff.
7,3
We had a pleasant stay at california hotel. Clean surroundings. Clean room and toilet. The hotel accomodated us eventhough we're too early for check in.
Prijavi ovu recenziju
Joy I. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
A hostel, not a hotel

Location but you need to be careful, cheap
5,3
Not coming back probably
Prijavi ovu recenziju
Irman B. Grupe Malaysia, 24. srpnja 2015.
Not bad

Friendly staff, good service, kind a clean.
6,7
not bad
Prijavi ovu recenziju
Evgeny P. Poslovni putnici Russia, 19. srpnja 2015.
Relatively cheap hotel, convenient location

location, price
8
Convenient location in Tsim Sha Tsui area, near MTR. A pretty basic hotel, enough if all you need is bed, shower and wifi. I paid considerably high price, but other hotels I was looking at were either sold-out or extremely overpriced, so I think it was just a busy day. Normally I would expect such hotel to be cheaper.
Prijavi ovu recenziju
Julia C. Parovi United States of America, 29. lipnja 2015.
More suitable for one day business travelers

Cleanliness, location, staff
7,3
The main thing you should know if you consider booking this hotel is that the rooms are exceptionally tiny. It's just enough room to open your suitcase, that's it. Otherwise, the rooms are clean, the location is great, and the staff are friendly and helpful. Also, here are some things to consider: -The wifi doesn't really work in the double rooms, so you might need to access it from the lobby if you're not traveling alone. -The room bathroom has no shower walls ( it's just a shower head on the wall of the bathroom) which means the bathroom floor will be perpetually wet. - Many of the rooms have no windows That being said, I would still recommend this hotel for business travelers who are only staying for a day or two, but not for couples or families on vacation or people staying for more than a few days. For these kind of travelers, a more comfortable and bigger hotel is worth the extra money.
Prijavi ovu recenziju
Shirish V. Poslovni putnici India, 25. lipnja 2015.
Room small n everytime hav 2 get up for on/off ac

Location best for TST stay
5
Prijavi ovu recenziju
Eckhard M. Solo putnici Germany, 24. lipnja 2015.
Great value for mooney

Location, well working wireless, pricing
4
I can only report positive things: - great access to all kind of restaurants / food - directly opposite of MTR station - perfect working wireless everywhere - perfect value for money - for single travel everytime!
Prijavi ovu recenziju
Mason R. Solo putnici China, 21. lipnja 2015.
It is good

To mind the visited that the bed is small when he was booking
8,3
Prijavi ovu recenziju
Glenda T. Grupe Philippines, 21. lipnja 2015.
Dusty room with cockroaches .

Good Location.
3
The windows that can't be opened are so dirty & dusty!
Prijavi ovu recenziju
Sandy T. Solo putnici Malaysia, 21. lipnja 2015.
Room is super tiny small

Location is convenient
4,3
Bathroom half cover, air con very noisy, will never return again
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - PredvorjeCalifornia Hotel Hong Kong - RecepcijaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - UlazCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04