ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Gostinjska soba California Hotel Hong Kong - Predvorje California Hotel Hong Kong - Recepcija California Hotel Hong Kong - Interijer hotela
California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Ulaz California Hotel Hong Kong - Interijer hotela California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Kupaonica California Hotel Hong Kong - Sadržaji California Hotel Hong Kong - Okružje California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije California Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini California Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 1302recenzija

Vrijednost za novac:
6,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
5,9
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1302)
Razvrstati po:
Noradilah B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. veljače 2015.
staff service not good- rude.room too small.

location was ok.
3,3
Kantinunt W. Grupe Thailand, 9. veljače 2015.
-

the rest room is clean
4
Gary V. Poslovni putnici New Zealand, 6. veljače 2015.
Budget

Location access. Price
7
Fine
Rizamarie I. Grupe Philippines, 4. veljače 2015.
Dont Believe Photos

Location near Tsim Sha Tsui MTR. Value for money 14k for 4D3N for 4 Pax.
6,3
Generally the hostel is OK, but then again, don't believe the photos of room. What you must believe is the SQM indicated. I asked them that it is not the room that I saw in Agoda, and they just said "Oh we have only "FEW" rooms like that in photos" Make sure that you inform them "LATE CHECK IN" because otherwise, they will give your room to other people waiting for accommodation. They'll clean your room even if you don't ask (So just keep all valuables in safe place). But they will not change the beddings. Just clean and fix beddings. This hostel is OK if you don't intend to stay longer or you just needed a place to sleep, because in our experience we are out in the streets most of the time so it's OK. They have smoking area in the Lobby so if you're irritated with smokers, you might not like this place. They have slippers, toothbrush, soap and shampoo for your convenience. Oh, and bath towels and comforters as well.
Kok S. Grupe Malaysia, 20. siječnja 2015.
very small

near to shopping places, food and transport
6,3
near to shopping places, food and transport. Room is small.
Karen R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. siječnja 2015.
Good location

Free and fast wifi connection
5,7
Good location..
Supranee Y. Solo putnici Thailand, 11. siječnja 2015.
good location

near the MTR
6,7
Li, C. Solo putnici Taiwan, 3. siječnja 2015.
Good

Location
7,7
Location is good to everywhere.
Simson W. Solo putnici Indonesia, 2. siječnja 2015.
Room is very small, but location is good

Location is good, in tsim tsa tsui area, very near to MTR, but not easy to find this hotel, because the enterance is hidden
4,7
I choose this hotel because very near to MTR and walk distance to avenue of stars , because my old and new at avenue of star location, so I choose this hotel , the room is under estimate , very small room which bathroom just separated with glass partition,
Julie N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. siječnja 2015.
Like a bird cage
4,7
Worst hotel that i have ever stayed, its like staying in a bird cage. You cannot move inside the room and even in bed. Not worth the value that i have paid for.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCalifornia Hotel Hong Kong - PredvorjeCalifornia Hotel Hong Kong - RecepcijaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - UlazCalifornia Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - KupaonicaCalifornia Hotel Hong Kong - SadržajiCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCalifornia Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCalifornia Hotel Hong Kong - OkružjeCalifornia Hotel Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3A02