ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Okružje Canada Hotel Hong Kong - Okružje Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Predvorje
Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1164recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (1164)
Razvrstati po:
Leonila G. Parovi Philippines, 2. ožujka 2015.
Thumbs up for Canada Hotel

clean room, friendly staff, accessible to MTR and shopping areas.
7,3
My husband Romeo and myself had a pleasant stay at the Canada Hotel. Our room although small is just worth for the rate we paid. They clean it everyday and we feel safe. Our thanks to Marjs (a kababayan), Kamel, Happy and Dave. They are so accommodating and friendly. I will consider Canada as a place to stay in our next visit to Hongkong.
Huu H. Solo putnici Vietnam, 26. veljače 2015.
Very small room (4-6m2)

Good location + Price
5,3
_ Very small room (4-6m2 for a double bed room) _ The stay is ok for a single. Good location but not in Hong Kong Island. Next to the underground. _ The area is crowded, even inside the building, nothing interesting to visit, except shops.
Michael W. Parovi United States of America, 25. veljače 2015.
Location

Clean, honest, and nice!
8
Our stay was very pleasant! The rooms are small, but clean, and your safe inside. The location is a plus but also it's struggle. Crowded travel times can mean standing in long elevators lines. So be early!
Yun A. Obitelji sa malom djecom South Korea, 22. veljače 2015.
Good value hotel

location, price, staff
7,3
Albert B. Solo putnici Italy, 19. veljače 2015.
Excellent service for less money!

Dave, clean, comfortable
8,7
I really enjoyed staying at the Canada Hotel. Nice friendly and really helpful Staff, especially Dave, he helped whenever he could help. I agree, the Canada Hotel is a 1 Star Hotel, but with a Staff of a 5 Star Hotel. Thank you Dave!!!!
Tina L. Parovi Singapore, 14. veljače 2015.
Lim

this is the second time we are stayed at Canada hotel. the location are Good near mrt, clean room and helpful staff.
9
Joseph M. Grupe Philippines, 12. veljače 2015.
Budget Friendly Hotel

Clean, accessible, budget friendly
9,3
Christian E. Grupe Philippines, 12. veljače 2015.
Convenience at its best

location comfort service
9,7
my friends enjoyed their stay here
Alan G. Solo putnici Ireland, 12. veljače 2015.
Clean,functional small hotel

Well kept. Well situated.
7,3
Hotel is well run for a hotel of its type, i.e. a cramped HK hotel in Chunking Mansions.But you definitely get what you pay for. The bigger rooms (twin and twin double) are quite nice, although HK sized. Staff run it efficiently and cleaning is daily. Good value for money. Also it feels secure and they have cameras monitoring all the floors so it feels secure. Be warned, the small double is really small ! My only complaint is that people noise carries all too well inside each room set. My sleep was badly disturbed when I was there by loud shouting mainland Chinese and their children and then by a group of Spanish or filipina who talked loudly to after 2AM until they woke me again at 7:30 AM. so don't forget your ear plugs.
Zhao Z. Solo putnici Australia, 10. veljače 2015.
very very small room

location
7
ok if you can handle a tiny room and bathroom

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCanada Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3C05