Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Canada Hotel Hong Kong - Predvorje Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Predvorje Canada Hotel Hong Kong - Ulaz Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1330recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (1330)
Razvrstati po:
Ifung W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. srpnja 2015.
The room is small, but its very clean.

1. Clean, 2 Near to Aveneu Star, 3. Near MTR
7
I was stay in 1 week nice place.
Prijavi ovu recenziju
Christine J. Grupe Philippines, 21. srpnja 2015.
The Best Hostel!

Location, Clean Rooms, Fast WIFI
9,7
When we arrived, we were given 2 rooms, 1 twin and 1 single, because their triple room is not yet available and it was ok as long as the rooms are clean and bedbug-free - and it was! The rooms, tho small which is a norm in HK, are facing Nathan Street which was good for us. We liked the view of people crossing the streets. Comfy beds and the owner and staff are very friendly. Maybe because they are also from Philippines so we sort of clicked right away especially Margie and Neil. They have discounted admission tickets for famous tourist spots and we purchased so as to avoid the lines. Very fast wifi and the location is what makes this hotel the best. We will definitely stay here again when we're in Hong Kong. Highly recommended to all! Thank u Canada Hotel!
Prijavi ovu recenziju
Rochelle B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. srpnja 2015.
no star

best location
5,7
to much disappointment. we are in the 16th flr and yet elevator is too slow. so hot waiting for your turn. building is old. can't rate even a 1 star hotel. too bad i booked in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
David A. Parovi Indonesia, 19. srpnja 2015.
good location but the room too small

location ?
7
We're transfer to another hotel that they claim is their hotel. But I saw the sign was not Canada hotel and the room so small. Please update your photos at Agoda. Because I saw the photos for Canada Hotel quite nice but What I see at your guest house at block C 4 / 16 was totally different with Canada Hotel I saw from AGODA ? Better you increase your price and give a better room for your agoda customer. The good things that the staff quite helpfull, you can buy the disneyland and ngongping ticket from them at Canada hotel (block A/15).
Prijavi ovu recenziju
Richard G. Solo putnici Australia, 17. srpnja 2015.
small room

location, price, convenience
5
Small room barely large enough for one person, okay if all you need to do is sleep
Prijavi ovu recenziju
Hwang Y. Solo putnici South Korea, 16. srpnja 2015.
x

x
6
Prijavi ovu recenziju
Parinya S. Poslovni putnici Thailand, 15. srpnja 2015.
Very small room but clean

Free Wi-Fi internet available
5
Good location! Close to subway Tsim Sha Tsui Station. But room and toilet very very small.
Prijavi ovu recenziju
Michael S. Solo putnici Australia, 15. srpnja 2015.
7 square metres

Location
4
Very very noisy, run by people who think it's their social club, very noisy late at night
Prijavi ovu recenziju
Beatriz B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. srpnja 2015.
Nice location, friendly and accomodating staff

nice location, very clean room, freindly helpful staff
8,7
The triple room we booked was spotless clean. Hot and cold shower, hair drier, aircon, tv, wifi and other amenities were all working perfectly. Towels were clean and changed daily. Hot water, ref and microwave were available at the lobby 24 hrs. The staff, most of whom were Filipinos, were very friendly and accommodating. Thank you so much margie, bing and dora. The room was small but for the price we paid, staying in the hotel was worth it. Ideal for budget travellers.
Prijavi ovu recenziju
Young S. Poslovni putnici South Korea, 4. srpnja 2015.
Not Bad

Good Priced
7,7
OK
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - UlazCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07