ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Okružje Canada Hotel Hong Kong - Okružje Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Predvorje
Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1188recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (1188)
Razvrstati po:
Jimmy W. Solo putnici Indonesia, 20. ožujka 2015.
Not recommended,room very small,complicated to che

Near to isquare n mtr
3
Not comfortable
Rosalinda M. Solo putnici Philippines, 18. ožujka 2015.
Small but Clean and Comfortable...

Clean, Comfortable, Good Amenities
7,3
We enjoyed our stay at Canada Hotel. It was too bad that it is inside Chung King Mansions. If not because of the building, as well as the people around asking if we need a place to stay, I could have rated it as "Perfect".
Lau C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. ožujka 2015.
Is good for family travel trip & good location

Good location, near mrt station & good room service
9
1 word-Great(explain everything)
Tang L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. ožujka 2015.
good location but in bad enviroment

only 1 is good location
3,7
location are good but we really can't accept the hotel environment, look like labor area. Every time going back to hotel will feel fear and horror. We booked the family room but arrived hotel the person in-charge informed no more room for us and need we separate 2 room to stay 1 night however we not accepted and insist stay family room then hotel person in-charge just arrange 1 family room to us but is stay another hotel. The room okay just not satisfied with hotel's toilet, can't flush and the water flow.
Marivic Z. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. ožujka 2015.
Not enough space

Location
4,3
Location is good but the room was too small
Maria E. Parovi Philippines, 13. ožujka 2015.
a wonderful experience

very friendly and accommodating staff, best location (near MTR and Tsim Sha Shui promenade)
8,7
We were delighted to stay at Canada Hotel. After seeing good reviews in this hotel, we booked at this Hotel and truly we were happy to stay there for 2 nights. We are happy that a fellow Filipino, Ms. Marge welcomed us as we arrived there. She gladly answered all our queries. Then, she was replaced by Sir Happy who is equally accommodating and friendly. Although the room is quite small, it was ok for us since most of the time we are outside. They have the best location since it is near the MTR, avenue of stars, tsim sha shui promenade, hongkong space museum, and walking distance too from china ferry terminal, etc. We had a wonderful stay at Hongkong.
Maria C. Parovi Philippines, 11. ožujka 2015.
The staff is very accomodating and friendly

best location, clean, and friendly staff
9
It was great! :)
Greg M. Parovi Philippines, 9. ožujka 2015.
The guest counter is not 24hrs

cheap but service is not good
3
The staff did not clean room, no drinking water, I was not able to get my deposit refund, the staff was not there. I call several times, no one answered. Dont book this hotel.
Mindaugas S. Obitelji sa malom djecom Lithuania, 7. ožujka 2015.
Very friendly and helpful staff

Staff, Location, Cleaniness
9,7
I am extremely thankful to staff, as when we arrived and they saw that we are with an infant they put as in bigger room. They let us leave our suitcases at the hotel on the last day, as out flight was very late. Everyone is smiling, trying to answer every query you have. You feel very safe there. The room was small, but clean. Its modern and quite new hotel. And they clean it every day. The hotel is very safe and clean. I got really more that was expecting! Thanks to staff - they worth it! Its the best best money and service value!
Sirintip P. Parovi Thailand, 7. ožujka 2015.
canada hotel @ hongkong

receptions very nice.
8
Good :)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3C03