ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Okružje Canada Hotel Hong Kong - Okružje Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Predvorje
Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1107recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (1107)
Razvrstati po:
Pico R. Parovi Indonesia, 24. siječnja 2015.
Smart Choice

Clean, Comfort, Easy Going
10
1. Best Location 2. Best Value Hotel 3. Best Facility 4. Near Sea
Alexander C. Poslovni putnici Switzerland, 24. siječnja 2015.
It's not how they show on the Internet ,

Position is good
3,3
Not really good and I paid 5 nights but I left after the first night. The rooms are so small and no place for the suite case.
Diane K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. siječnja 2015.
Room for budget travellers

Cheap room, nice location, clean room
5,3
Room was really small that you cannot stand up and walk around all at the same time. Room and bathroom are clean though the bedsheets amd pillow cases have a pungent smell. I recommend this to people who just want a place to sleep but if you want a comfortable and quiet place to stay this is not the right hotel for you.
Pico R. Parovi Indonesia, 22. siječnja 2015.
Smart Choice

Clean, Comfort, Easy Going
10
1. Near MTR Station, Near Bus Station 2. Near Avenue Stars, Near Mall isquare 3. Many facility in there so don't worry
Alyanna T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. siječnja 2015.
Disappointed of addtional charges

location and staff
6
When I booked for the room, I searched for triple room availability for my 3 family members obviously. And as much as possible I really looked for the cheapest place because I know the hotel room will only serve as a sleeping quarter after a long day adventure in the city. I paid for this triple room, 5 days and 4 nights, for around 1,500HKD, not bad. So when we arrived at the hotel, they said that only 1 person was booked for the triple room and they required us to pay 1,000HKD in addition. I was so disappointed. I pointed out that, it's just simple common sense, triple room means three person, but they insisted to pay 1,000HKD. And since we were tired and didn't want to lose more money from our initial 1,500HKD payment, we paid them more. It was so disappointing!!!!! Never coming back here again!!!!
Tirza A. Parovi Indonesia, 19. siječnja 2015.
frendly staff

frendly staff, clean, good location
8
good!
Alexander J. Parovi Germany, 18. siječnja 2015.
.

.
9
.
Hubert Z. Parovi Germany, 17. siječnja 2015.
3 day stay in Hongkong

Location, MTR, prioce
6,7
rooms very small but clean.
Sharifah I. Parovi Malaysia, 16. siječnja 2015.
helpful staf, pleasant stay. very small room

strategic location
7,7
Pleasant, very helpful staff
Adelene A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. siječnja 2015.
happy thank u brother from Punjabi

staff, clean room
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCanada Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3C03