ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Canada Hotel

15/F,Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Okružje Canada Hotel Hong Kong - Okružje Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Predvorje Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 805recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (805)
Razvrstati po:
Kah H. Solo putnici Singapore, 13. kolovoza 2014.
Good overall

Cheap, clean, close to mtr.
6
No issue. But room is too small. However value for money
Kah H. Solo putnici Singapore, 13. kolovoza 2014.
Cheap and clean. Close to mtr.

Taking the Lift is a bad experience. Messy place.
5,7
Kah H. Solo putnici Singapore, 13. kolovoza 2014.
Small tiny room with only 1m standing room

Nothing
5,7
No complain .
Eli A. Poslovni putnici France, 13. kolovoza 2014.
Not nice room shocking

Nothing sorry abut that
4,7
I don't know if u You want kind of hotel it is bad
Shervia R. Parovi Indonesia, 2. kolovoza 2014.
Very neAr to MTR

Shopping
6
Very easy to access,,
Brian E. Solo putnici United States of America, 31. srpnja 2014.
Good and bad

The hostel was in a very good location, surrounded by different types of malls, shops, and food. The rooms were very small, but very neat and clean.
7,7
I'm not sure if all the single rooms are like this or if it was only mine, but the a/c unit was right next to the bed and was extremely loud to the point where it was nearly impossible to fall asleep. This of course probably won't be a problem if you are traveling during the fall or winter. Also sometimes the waiting time for the elevators was somewhere in the range of 5-10 minutes depending on how many people were waiting.
Frank V. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 30. srpnja 2014.
Clean, friendly but not the best service

clean,location and fair priced
5,3
Our stay was ok, but I was not happy that I was charged extra because I didn't indicate how many would be in a family room. There were two of us. Also I was advised not to eat in the Chung King Mansions at any costs.
Suppachok K. Obitelji sa malom djecom Thailand, 30. srpnja 2014.
Canada Hotel
2
bad service Chk in counter closed and next day to chk in cant chk what the reason
Kunpatsorn C. Solo putnici Thailand, 29. srpnja 2014.
Getting to the airport is very convenient.

near the shopping, cheap, good service
8,3
happy so much
Frances A. Parovi Philippines, 29. srpnja 2014.
week-long birthday vacation

location, price and cleanliness
8,7
It was good. Our room was small but it was clean. If you only need a place to sleep, to freshen up and to leave your baggages then it's a perfect place for you. The hotel lobby was not pleasant but it's safe. We were transferred to another block but it was fine since it had fewer line on the elevator.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCanada Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3C06