Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Canada Hotel

Flat A9,15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1564recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (1564)
Razvrstati po:
Suttitas T. Parovi Taiwan, 23. svibnja 2016.
good locate
5
quite small room for couple
Prijavi ovu recenziju
Low K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. svibnja 2016.
Awfully
3,7
The price is not same when I'm checking in. For an examples: I paid for a family room 400 for a night its two double beds. But when I'm check in they told me I just only paid for one person in a family room. So I still need to add on extra money for the rest of three persons. It's really unreasonable!! PS: Family room is normally for a family 2-4 persons. We won't paid for a family room and stay alone.
Prijavi ovu recenziju
Christine A. Grupe Philippines, 14. svibnja 2016.
Affordable and Clean
6
Great staffs! The room are clean and well maintained.
Prijavi ovu recenziju
Roongsupattra K. Grupe Thailand, 10. svibnja 2016.
too bad
3
I reserve Canada hotel ib block A but they sent us to Icon hostel Block E that smaller than Canada hotel and didn't provide quilt, drinking water, towel in room.
Prijavi ovu recenziju
Ramil F. Grupe Philippines, 4. svibnja 2016.
Be Watchful
2,3
Make sure that you have made the right booking for the number of person per room or they will find ways to charge you more. There was no towel. The female staff were rude.
Prijavi ovu recenziju
Xifan L. Solo putnici China, 30. travnja 2016.
bad service
1,3
i will never book this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Earvin E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. travnja 2016.
The room I booked wasnt the one we got!
5,3
Location is strategically good, however the building itself is creepy. Many Panas outside trying to negotiate different businesses. The Filipina receptionist is very kind. However, I am just bit disappoited with room we had. The picture is too good to be true.
Prijavi ovu recenziju
Quan N. Solo putnici Canada, 27. travnja 2016.
a jail cell !!!
4
They send me to Mira Inn in Mirador mansion. The room there is a cube with a queen bed for sleeping and space of the size of a single bed just enough for toilet/shower and for entrance! There is no room to move around!
Prijavi ovu recenziju
Sukho K. Solo putnici South Korea, 24. travnja 2016.
Toooooooo bad!!
3
Everything is not good without lcation.
Prijavi ovu recenziju
John K. Parovi Philippines, 23. travnja 2016.
Disappointing
4
I booked for a Double Bed Room but I ended up in a very small room with just one bedroom.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - UlazCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - SadržajiCanada Hotel Hong Kong - SadržajiCanada Hotel Hong Kong - SadržajiCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07