Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Canada Hotel Hong Kong - Predvorje Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Interijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Canada Hotel Hong Kong - Recepcija Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Canada Hotel Hong Kong - Kupaonica Canada Hotel Hong Kong - Predvorje Canada Hotel Hong Kong - Ulaz Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Canada Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1305recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (1305)
Razvrstati po:
Jasmine C. Solo putnici Singapore, 2. srpnja 2015.
Value for money,

C Class. 1.Clean 2.Comfortable 3.Convenience
8
Nellie N. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 29. lipnja 2015.
Good

Location, cleanliness, staffs
5,3
It is okay, despite the ground floor of the mansion is not recomended for single ladies travellers. It cost too much for keeping the luggage at the hotel when we are going to macau. It cost 5 times more expensive compare with other's guest house we stayed.
Daux M. Parovi France, 28. lipnja 2015.
no place, no window

Canada Hotel
4,7
always queuing to take the lift, no place in the room, no window
Elvira M. Parovi Philippines, 27. lipnja 2015.
Best choice for a budget stay

Budget, cleanliness, location
10
I didn't have any regrets in choosing this hotel. They have filipino staff and are very accommodating. They also sell discounted park tickets. The location is close to mtr station to help you go to anywhere in HK and to ferry terminal going to Macau. The room is small yet is just enough to sleep, bath, leave things. I will definitely stay here again when i go back to HK.
Angelina S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. lipnja 2015.
Great place BUT...

It's clean, near MTR, near Malls
7,3
Not a five star hotel, 3 star maybe. More of an inn. Hotel accommodation was good. The building is old, even the elevators, but the hotel itself is a good place for tight budget travellers. The whole building is not owned by the hotel and there are a lot of hotels at the same building but I think Canada hotel is the best one.
Elizabeth T. Parovi Singapore, 25. lipnja 2015.
Good stay in HK

Cleanliness, friendliness of the staff, location of the hotel
8,3
The staff are all very friendly and approachable. They are very willing to help and strive to provide the best for the customers. The hotel room was very clean and tidy as well. It was very pleasant stay at Canada Hotel.
Kumaragurubaran S. Obitelji sa malom djecom India, 22. lipnja 2015.
Value for money

Wifi access, neatness,
7,3
Budget hotel but need to maintain the toilets . We took 3 rooms but 1 room had problem on toilet choke. But the room boy is helped lot and his name is selva. When u call him.he will come and help.
Narann T. Grupe Cambodia, 22. lipnja 2015.
The room is clean and the hotel is closed to the M

staff is friendly.
6
The hotel is cheap and the room is clean, however We don't like the hotel location.
Nikita B. Solo putnici Philippines, 19. lipnja 2015.
canada hotel review

safe, clean and accessible
8
i had a great time staying in this hotel
Mykhailo K. Parovi Ukraine, 19. lipnja 2015.
Very good value for your money

Location, condition, staff
9,3
We stayed in this place for 11 nights. Very nice condition of rooms, totaly new rooms, air conditioner, hot water, very clean WC. Nice staff, cleaning was every day. Room is very small but we knew this before checkin and it's typical for Hong Kong. Our room was in Block C on 16th floor, there were two fast elevators there. Perfect Wifi, very good location, near subway, ferries station, Alley of stars etc. Just ignore annoying Indian people on entrance into mansion. They are not dangerous at all. There was fridge, microwave and hot drinking water avalaible in our wing. The only negative was cockroaches:(

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - KupaonicaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - UlazCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - OkružjeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - PredvorjeCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCanada Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCanada Hotel Hong Kong - RecepcijaCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeCanada Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05